marți , 7 februarie 2023
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Verificare bilet Betone – cum urmărim cel mai ușor biletul de pariuri
Verificare bilet Betone

Verificare bilet Betone – cum urmărim cel mai ușor biletul de pariuri

Verificare bilet Betone sau cum să îți verifici biletul rapid la cea mai nouă casă de pariuri. Încă de la apariția în peisajul jocurilor de noroc, operatorul s-a impus prin dedicare și orientarea către jucători.

Betone este deținut de societatea DMS BET LIVE S.R.L, cu sediul în Bulevardul Basarabia 124-126 E, Sector 2, Bucuresti. A fost înființată la sfârșitul lui 2018 și are un capital social în valoare de 1.030.000 RON. Obiectul de activitate principal sunt activitățile de jocuri de noroc și pariuri – cod CAEN 9200.

Sunt agenții de pariuri Betone în 30 de județe și Municipiul București, cu o densitate mai mare în zona Moldovei, Cluj, Brașov și în București. 6 dintre acestea sunt agenții proprii (2 în Brașov, 2 în Botoșani și câte una în Cluj Napoca și Iași), 104 sunt în sălile de cazinou Las Vegas Game, iar 61 sunt în franciză.

Bet One – divertisment de calitate și altfel de pariuri

Verificare bilet Betone

Oferta de pariuri pre-meci a acestui operator este cuprinzătoare și foarte bine dimensionată. La anumite evenimete sportive (fotbal, în general) găsim peste 200 de pariuri. Sunt peste 26 de piețe de pariere, găsim inclusiv pariuri pe evenimente sociale, esports sau sporturi virtuale.

Pentru pariurile live avem acces la peste 20 de tipuri de pariuri, iar unele dintre acestea pot fi urmărite chiar pe ecranul terminalelor din agenții.

Important este că putem face orice bilet cu ușurință. Accesul la evenimentele cotate este rapid, fiecare pariu este ușor de găsit și  luat pe bilet. În plus, prezentarea vizuală ne ajută foarte mult datorită unei bune poziționări a tipurilor de pariuri. Structura site-ului este foarte bine făcută și accesul la pariuri este mai rapid decât la alți operatori. Nuanțele de albastru și mov pe fond negru la care se adaugă inserțiile de verde deschis fac orice eveniment ușor de observat.

Verificarea bilet Betone
Verificare bilet Betone

După ce facem biletul, stabilim miza și avem totul pus la punct obținem un ID pariu. Cu acesta putem plasa biletul la ghișeu în orice agenție Betone sau la terminalele de pariere dedicate.

ID-ul biletului conține toate datele pentru a-l plasa în agenție

Un bilet plasat poate fi verificat în mai multe moduri. Obișnuim să verificăm periodic biletele puse, tocmai pentru a evita erorile și a fi la curent cu situația reală a unor câștiguri.

Verificare bilet Betone
Verificare bilet Betone

Putem verifica biletul folosind flashscore sau alt site de statistici. O modalitate facilă, setăm alerte la fiecare meci pe care l-am luat și putem urmări rezultatele în timp real.

Putem verifica folosind secțiunea Rezultate la Betone sau la alt operator în care avem încredere. O verificare ușor de făcut mai ales dacă urmărim unele jocuri live.

Verificăm biletul la un terminal de pariere în locația operatorului. Verificăm și validăm în acest fel orice bilet și avem certitudinea rezultatelor.

Verificăm biletul la ghișeul unei agenții stradale la care avem acces. Verificăm, validăm, eventual încasăm câștigurile cu ușurință.

Biletul la Betone

Biletul fizic conține cod unic de identificare pentru a putea fi scanat și verificat cu ușurință. În același timp, putem prelua meciurile rămase sau putem face modificări fără să mai fim nevoiți a relua fiecare meci.

Codul de bare amplasat în partea de jos a biletului are același rol și asigură o protecție suplimentară. În cazul în care se șterg sau deteriorează anumite zone, biletul rămâne ușor de identificat și validat.

Câștigul potenția net este evidențiat central și în partea de jos unde găsim și cota totală. Practic, organizarea biletului este una excelentă. Este ușor de urmărit și avem toate informațiile organizate în câmpul vizual.

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet Multi Bet

Verificare bilet la casele de pariuri

Verificare bilet la casele de pariuri licențiate în România, operatori la care poți juca în …

Pariu șansă - pariu șansă fotbal - pariu șansă 200 (2021)

Pariu șansă – pariu șansă fotbal – pariu șansă 200 (2021)

Pariu șansă – pariu șansă fotbal – pariu șansă 200 sunt cele trei tipuri pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *