marți , 7 februarie 2023
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Verifică-ți biletul la SenatorBet în doi pași
SenatorBet

Verifică-ți biletul la SenatorBet în doi pași

Orice parior are grijă de biletul pe care tocmai l-a jucat și urmărește îndeaproape competiția sportivă, cu un ochi pe bilet și unul la meci. Acel bilet din fața ta te poate face în câteva secunde cel mai fericit dacă rezultatul mult așteptat este și cel pe care ai pariat. Ca să știi dacă ai câștigat sau nu, nu e nevoie să te uiți la meci sau să urmărești rezultatele în timp real pe alte aplicații. Verificarea biletului, fie că o faci online sau la o casă de pariuri stradală este deja o rutină cu care pariorii sunt familiari. Cum ar fi însă dacă ai putea afla ce șanse ai chiar din momentul în care ți-a fost tipărit biletul? SenatorBet vine în ajutorul tău.

SenatorBet

Cum văd dacă am biletul câștigător

Ca să câștigi trebuie mai întâi de toate să joci. Tot ce trebuie să faci este să pariezi pe un meci și să ai grijă de acel bilet jucat sau de bilete, pentru că la SenatorBet poți verifica până la cinci bilete diferite. Ca să vezi dacă ai un bilet câștigător trebuie să urmărești doi pași simpli. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să intri pe site-ul www.sbet.ro. Nu este nevoie de un cont pentru acest site. În partea dreaptă sus vei vedea o casetă pe care scrie “Verifică bilet”. Pasul al doilea: după ce ai introdus cifrele codului unic al biletului, apasă butonul “Verifică” și în doar câteva secunde vei afla tot ce te interesează.

 

Ce afli după ce verifici biletul

Pentru început poți vedea suma pariată, câștigul potențial (câștigul maxim), câștigul minim, statusul meciurilor indiferent de minut, etc. La SenatorBet poți verifica toate tipurile de pariuri în cotă fixă, fie că vorbim de pariuri sportive, jocuri virtuale, pariuri pe curse de câini sau curse de cai, live loto, live fotbal, ș.a.m.d. Un bilet poate să conțină maximum 20 de evenimente, iar câștigurile se ridică numai de la agenția care a emis biletul.

 

Care sunt informațiile de pe bilet

Un bilet la SenatorBet cuprinde în mod obligatoriu următoarele date: denumirea, codul unic de înregistrare (CUI) și sigla organizatorului, denumirea sau codul agenției unde a fost emis, data și ora emiterii, codul evenimentului și al tipului de pariu, competitorii (se admit prescurtări ale numelor acestora), pronosticul pe care l-ai ales, cotele din acel moment ale fiecărui pronostic, cota finală (cu excepția pariurilor sistem, caz în care pe bilet va fi imprimat termenul Combinații), suma platită, miza, taxele percepute, câștigul maxim posibil, potrivit BettingInside.

 

Navigarea pe site-ul SenatorBet

Pagina SenatorBet este simplă și asta pentru că mizează mai mult pe interacțiunea de la casele pariuri offline. Site-ul îți permite să vezi de acasă ultimele evoluții, așa că atunci când mergi să joci un bilet să știi care sunt cele mai bune cote și astfel să nu ieși niciodată în pierdere. SenatorBet are 300 de centre de pariuri în toată țara, iar 50 se află numai în București și Ilfov. În rest, site-ul este dominat de trei culori puternice ce se îmbină perfect: roșu, argintiu și negru, care îi dau un aspect profesionist.

 

De ce să alegi SenatorBet

Senatorbet  ocupă o poziție solidă și meritată pe piața din România. Are peste 4 ani de existență pe piață și este un proiect care a fost conceput, dezvoltat și susținut cu un capital 100% românesc. Senatorbet oferă posibilitatea de a paria pe mai mult de 10.000 de evenimente sportive, completate cu pariuri speciale menite să-i ofere jucătorului noi oportunități de joc, implicit de câștig. Senatorbet are parte de un segment fidel de clienți care joacă aici, ei concentrându-se să sporească calitatea produselor și a serviciilor, fiind receptivi la cerințele jucătorilor.

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet Multi Bet

Verificare bilet la casele de pariuri

Verificare bilet la casele de pariuri licențiate în România, operatori la care poți juca în …

Pariu șansă - pariu șansă fotbal - pariu șansă 200 (2021)

Pariu șansă – pariu șansă fotbal – pariu șansă 200 (2021)

Pariu șansă – pariu șansă fotbal – pariu șansă 200 sunt cele trei tipuri pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *