duminică , 21 martie 2021
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / V-World Cup și V-Euro la Baumbet – pariuri virtuale la cote mari
V-World Cup și V-Euro la Baumbet - pariuri virtuale la cote mari

V-World Cup și V-Euro la Baumbet – pariuri virtuale la cote mari

V-World Cup și V-Euro sunt cunoscutele virtuale pe care le știm cu toții din ce în mai bine. Pariurile pe sporturi/evenimente virtuale înregistrau un trend ascendent iar pandemia le-a propulsat în topul preferințelor multor pariori. Pentru că au un avantaj uriaș, un atu în fața oricărui eveniment sportiv:

Pariurile virtuale sunt disponibile atunci când vrem să pariem. Nu trebuie să așteptă două sau cinci ore, nu trebuie să ne planificăm alte activități în funcție de un meci. Pur și simplu, pariurile virtuale au o cadență care ne permite să jucăm la orice oră. Și nu depindem de condițiile meteo, de alți factori care pot afecta un eveniment sportiv.

Mai mult decât atât, la pariuri virtuale nu este nevoie să studiem. Nu este nevoie de statistici și interpretări, nu este necesar să aflăm cât mai multe despre o echipă, nici măcar cine va juca. Iar acest fapt ne avantajează datorită raportului timp/eficiență.

V-World Cup și V-Euro la Baumbet

În secțiunea virtuale, la Baumbet găsim, poate, cele mai importante competiții fotbalistice simulate. Este vorba de Premier League, Cupa Mondială și Campionatul European. Toate sunt competiții extrem de îndrăgite și căutate. Iar amânarea Euro 2020 datorită pandemiei de coronavirus, face ca această competiție să fie și mai dorită.

Pentru mulți pariori, Cupa Mondială și Campionatul European sunt competiții care aduc distracție, adrenalină dar și profit. Meciurile echipelor naționale au un grad mai ridicat de predictibilitate iar acest lucru este general acceptat.

Fotbal virtual – cum pariem, unde găsim, ce avantaje avem la acest joc

V-World Cup

La V-World Cup găsim meciuri între cele mai puternice selecționate de pe mapamond. La fiecare meci avem rezultat final (1X2), șansă dublă (1X, X2, 12) și sub/peste 2.5 goluri afișate pentru pariere rapidă. Dar tipurile de pariuri sunt mult mai multe și foarte variate.

Când intrăm pentru a găsi un anumit pariu, avem la dispoziție:

 • 1X2
 • Handicap
 • Pariuri pe cornere
 • Scor corect
 • Totaluri goluri
 • Handicap asiatic
 • DNB
 • Pauză/final
 • Par/Impar
 • Goluri pe echipă
 • Goluri pe repriză

V-World Cup

În plus, avem acces și la statistici și rezultate obținute de fiecare echipă. Chiar dacă valoarea acestora nu este una reală, ne pot arăta că nu toate rezultatele sunt cele așteptate și există multe suprize.

V-Euro

La Campionatul European virtual, abordarea este similară. Un număr mare de pariuri la fiecare meci, multe posibilități și multe pariuri pe care putem miza. Este foarte atractiv și faptul că putem miza pe favoritele europene și avem chiar și România printre participante. Nu este o glumă, reprezentativa noastră este reprezentată virtual și joacă în compania marilor echipe europene.

De ce să pariem la Baumbet pe virtuale

Pariurile virtuale au un caracter loteristic foarte ridicat. Fiind jocuri generate pe computerul, șansa este cel mai important factor. Grafica și sunetele sunt foarte importante iar la Baumbet vom găsi o atmosferă ca pe marile stadioane ale lumii.

Putem pune bilete combinate cu mai multe meciuri de la secțiunile virtuale, alegând cotele care ne avantajează. Ritmul în care se desfășoară partidele este antrenant iar distacția e garantată.

Premier League VR la Baumbet – la ce meciuri ne putem distra pariind

STAI! Citeste si despre

Esports la Admiral - jocuri video și pariuri alternative

Esports la Admiral – jocuri video și pariuri alternative

Avem o secțiune Esports la Admiral care merită atenția atenția oricărui pasionat de jocuri video …

Sporturi virtuale la Betano - merită sa pariem?

Sporturi virtuale la Betano – merită sa pariem?

Astăzi despre sporturi virtuale la Betano, una dintre casele de pariuri care știe să ofere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *