joi , 13 mai 2021
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / 3 pariuri bune de jucat la Universitatea Craiova – FCSB (18.12.2020)
3 pariuri bune de jucat la Universitatea Craiova - FCSB (18.12.2020)

3 pariuri bune de jucat la Universitatea Craiova – FCSB (18.12.2020)

Universitatea Craiova – FCSB este un joc important, o partidă de tradiție în Liga 1. Pe Ion Oblemenco se prefigurează un joc echilibrat, în care fiecare echipă are șansele ei. Destul de greu de apreciat care dintre ele are un loc mai valoros și mai omogen.

Gigi Becali a cheltuit mai mult decât Mihai Rotaru. Cele trei achiziţii majore, ale lui Coman, Nedelcu şi Tănase, depăşesc toată investiţia Craiovei în actualul lot. Cel mai scump transfer al Craiovei, repatrierea lui Andrei Ivan, este, de fapt, o renunţare la ultima tranşă din tranzacţia iniţială dintre Universitatea şi FK Krasnodar, aşadar nu bani ieşiţi din club, ci o renunţare la un „income”, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui Screciu, ne arată prosport.ro.

Promoțiile lunii Decembrie – Calendarul ofertelor de Sărbători (2020)

Universitatea Craiova – FCSB, o rivalitate puternică

Florin Tănase este complet refăcut și, mai mult ca sigur, va intra încă din primul minut al partidei cu Universitatea. Și Florinel Coman are șanse mari să fie titular, în duelul dintre primele două echipe din Liga 1. Echipa lui Toni Petrea a pierdut primul meci după o serie de șapte victorii consecutive, însă asta ar putea fi o motivație în plus.

Este clar că un egal ar fi convenabil ambelor părți. Avantajul terenului propriu este neglijabil, lipsa spectatorilor avantajând FCSB-ul.

FCSB și Craiova n-au reușit niciodată să câștige campionatul, dar au fost factori importanți în stabilirea echipei de pe primul loc în două ediții de Liga 1. Rivalitatea sportivă și cea extra-sportivă sunt la nivel înalt. Foarte posibil să avem un joc cu ceva mai multe cartonașe galbene, poate chiar un penalty.

Universitatea Craiova - FCSB, o rivalitate puternică
Universitatea Craiova – FCSB, o rivalitate puternică

În ultimele 2 întâlniri (2020) au fost, de fiecare dată, peste 2.5 goluri și GG. Ultimul joc a fost câștigat de Craiova cu 2-1 după ce FCSB învinsese cu 4-1. @2.50 are FCSB la victorie, o cotă care variază destul de mult și va suferi modificări mari până la ora meciului.

3 pariuri bune de jucat la Universitatea Craiova – FCSB

FCSB victorie @2.45 la Sportingbet

Important este pariul, pentru că vei găsi cote mai mari la alte case. Sportingbet nu este chiar în topul celor care oferă cele mai bune cote la acest joc, însă eu am jucat la ei. Mi se pare destul de ciudat faptul că FCSB este favorită în Bănie însă rezultatele din ultimii ani îndreptățesc cumva acest lucru.

Sub 7.5 cartonașe @1.61 la Betano

În ultimele 6 întâlniri au fost arătate 45 de cartonașe galbene. O medie de 7.5 cartonașe galbene/meci, care este uriașă. Având în vedere miza jocului și rivalitatea celor două, mă aștept la cel puțin 5 cartonașe galbene. Totuși, nicio echipă nu ar interesul să își sacrifice jucătorii și nici să facă indisponibili pentru următoarele meciuri.

X2&peste 1.5 goluri @1.71 la GetsBet

Un pariu ”mai așezat” și care acoperă mai multe scenarii. 1-1, 1-2, 0-2, 2-2 toate sunt acoperite de șansa dublă și goluri. Desigur, este nevoie ca FCSB să nu piardă acest joc. Echipa antrenată de Toni Petrea nu a înregistrat niciun rezultat de egalitate în acest sezon. 10 victorii și 3 înfrângeri FCSB, 10 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri Craiova.

5 principii importante de care să ții cont la pariuri sportive

STAI! Citeste si despre

Chelsea - Tottenham (29.11.2020) - analiză și 3 ponturi

Chelsea – Tottenham (29.11.2020) – analiză și 3 ponturi

Chelsea – Tottenham (29.11.2020) se anunță o partidă pe care va trebui să o urmărim. …

România – Norvegia (15 Noiembrie 2020) între statistici și 3 pariuri bune de pus

România – Norvegia (15 Noiembrie 2020) e programat pe 15 octombrie pe Național Arena de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *