joi , 12 septembrie 2019
Home / Articole populare / Un gol în prima repriză sau în cea de-a doua? – Strategii pariuri

Un gol în prima repriză sau în cea de-a doua? – Strategii pariuri

Un gol în prima repriză sau în cea de-a doua, o întrebare care are răspunsuri statistice și mai multe variante de aplicare.

Toți pariorii sunt în căutarea rețetei succesului, a meciului sau combinațiilor de meciuri, care să le aducă bani. Mulți, fie la început de drum, fie jucători cu ștate vechi de plată, merg pe “cârnații” cu zeci de meciuri și care tot speră să devină milionari cu un leu mizat. Dacă nu vreți să ajungeți în această situație, haideți să jucăm cu cap, să trecem la analize serioase și să mizăm pe cât mai puține evenimente iar la sfârșit să avem bilete verzi și bani în cont.

Biletul zilei – ghidul complet de pariere pentru 2018

Deși există diferite scheme, prin care un meci, prin mize diferențiate, acoperă orice rezultat final (metoda Arbitrage) până “se prinde” casa de pariuri și blochează contul, tot cel mai simplu pare a fi pariul pe goluri și nu pe rezultat. Dar, cum jucăm?

Peste 0.5 goluri? Peste 1.5 goluri? Au acestea succes indiferent de meci? Încercăm în cele ce urmează să analizăm strategia golului marcat. Dar cum este mai bine? Un gol pe meci? Un gol în prima repriză sau un gol în repriza a doua?

Ambele reprize sub/peste 1.5 goluri la Baumbet

Statistica e de bază, pentru că ne spune multe despre echipele care se confruntă, dar nu chiar totul, pentru că știți doar, este nevoie de acel măcar 1% inspirație pentru a avea pariul câștigător.

În cele ce urmează vom analiza fiecare repriză în parte, și care sunt campionatele care ar trebui jucate în funcție de pariul dorit.

Citește și Strategii pariuri – Cum câștigăm când mizăm pe X (egal)

Un gol pe meci, drumul spre faliment

Poate pentru mulți, cel mai sigur pariu este un gol pe meci. În majoritatea cazurilor este alegerea ideală, iar casele de pariuri cotează de la @1.05 la cel mult @1.10 un gol marcat într-un meci.

La asemenea cote suntem obligați să jucăm mize mari, iar la începători, care depun minimul solicitat de o agenție, atrage automat un “all-in”. La 35 de lei, să spunem, este un câștig 3.5 lei, însă, hai să ne gândim bine, e nevoie de serii de câteva zeci de pariuri câștigătoare ca să existe un câștig ce poate fi luat în seamă. Dar, mare atenție, după cum spuneam la început, nu toate meciurile, oricât de sigure par, se încheie cu gol marcat.

Ce ziceți de un Manchester City – Liverpool, jucat în urmă cu câteva zile și care, în ciuda cotelor extrem de scăzute, cunoscut fiind apetitul ofensiv al celor două echipe, s-a încheiat 0-0.

Un gol în prima repriză
Manchester City – Liverpool

Sau România – Serbia, după 2-2 în tur, la București, Serbia ratează un 11 metri, România rămâne cu un jucător în minus pe teren și, în ciuda ocaziilor create, meciul se încheie “alb”.

Două exemple în numai câteva zile, excepții care confirmă regula, dar care pe parior îl pot lăsa fără fonduri. Dacă cel care mizează “all-in” rămâne fără bani, cel care merge pe sume mai mari, ca să aibă un profit cât de cât consistent, va avea o gaură serioasă în buget și greu de remontat la asemenea cote. Așa că, din acest punct de vedere, evităm pariul de un gol pe meci,

Gol în prima repriză

Altele sunt cotele dacă jucăm un gol în prima repriză. Cotele sar la @1.30 sau chiar@ 1.50 și @1.60 și deci, 50 sau 60 de lei pot fi câștigați la o miză de 100 de lei. Și dacă este prinsă o serie de 20 de meciuri, de exemplu, automat ajungem la un profit de 1.000 sau 1.200 de lei, ceea ce, să recunoaștem, nu e rău deloc.

Pare simplu, dar, de fapt, nu este deloc așa. Aici intervine statistica. Iar din datele găsite de noi, La Liga și Premier League, cu 40 % respectiv 35.4% sunt competițiile în care se marchează două goluri în prima repriză.

Cum să pariezi pe primele 10 minute ale unui meci de fotbal – Strategii surpriză!

Ceva mai greu pare să fie în Bundesliga, Ligue 1, Liga 1 și Eredivisie unde procentul se învârte în jurul a 30%. Atenție, vorbim de două goluri. Deci un gol în prima repriză ar fi mult mai simplu de prins.

Totul despre pariuri pe Ligue 1

Și nu ar fi singurul avantaj dacă mizăm pe un gol în prima repriză. Chiar dacă pierdem biletul, avem o șansă foarte apropiată, repriza a doua.

Gol în repriza a doua

Dintotdeauna s-a spus că în repriza a doua se marchează mai mult decât în prima repriză. Iar jucătorii înveterați știu că, în proporție foarte mare, se marcheză un gol în ultimul sfert de oră.

Așa că, de ce să nu-i ascultăm pentru că am descoperit că această cutumă are acoperire în … statistică. Și nu oricum. În Seria A și în Bundesliga se marchează două goluri în repriza secundă în peste 50% dintre meciuri. (55.4%, respectiv 52.8). Și nu sunt singurele campionate în care se înscrie la foc automat în partea a doua.

Totul despre pariuri pe La Liga

La Liga este aproape de 50%, iar puțin sub 50% se găsesc Premier Legue și Eredivisie. Așadar, nimic nu ar trebui să ne împiedice ca aici să mizăm pe gol în repriza secundă.

Goluri pe reprize la Baumbet

Ponturi, sugestii

Înainte de a vă plasa biletul, vă mai dăm un pont. Studiați puțin primele două divizii din Austria, Eerstedivisie și chiar Southern Premier League din Anglia și veți fi suprinși de câte goluri se marchează. Cu certitudine veți găsi meciuri pe care să mizați.

Sfaturi și concluzii Un gol în prima repriză sau în cea de-a doua

Când mizați pe goluri, studiați cu atenție echipele în cel puțin ultimele cinci jocuri.

Alegeți-vă echipele favorite care înscriu și încasează goluri multe și urmăriți-le. Doar așa scădeți cât se poate de mult eventuale surprize neplăcute.

Tot ce trebui să știi despre Premier League, cel mai tare campionat din lume

Ajutați-vă de platformele online care analizează meciuri inclusiv cele live. Veți fi surprinși să aflați că vă vor fi prezentate nu doar șansele de a se marca un gol într-una din cele două reprize, dar vi se va oferi chiar și intervalul în care este cel mai probabil să se înscrie.

În fond, e vorba de profitul dumnevoastră.

Atenție! Nu pariați niciodată banii pe care nu vi-i permiteți să-i pierdeți,

Text de Paul Dan

STAI! Citeste si despre

Când merită să pariem pe scor corect 0-0? (2019) 5 sfaturi utile

Scor corect 0-0, adică un meci în care nu se înscriu goluri iar ambele echipe …

Martingale live? 5 motive care ne arată că merită să încercăm această strategie live

Martingale live, merită să aplicăm această strategie la pariurile în desfășurare? Acestă strategie de pariere pleacă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *