duminică , 21 iulie 2019
Home / Strategii Pariuri / Cât sunt de periculoase ultimele 15 minute ale unui meci de fotbal

Cât sunt de periculoase ultimele 15 minute ale unui meci de fotbal

Ultimele 15 minute ale unei partide de fotbal reprezintă, de multe ori, proba de foc pentru un parior. Poate fi cea mai complicată perioadă a partidei. Atât jocul suferă modificări substanțiale cât și cotele la pariuri. La limita controlabilului.

Majoritatea pariorilor au trecut prin încercarea dată de ultimele 15 minute. Mai ales cei care pariază live dar și cei care au avut și au emoții pe finalul de meci.

Casele de pariuri împart o partidă de fotbal în intervale. Primele 15 minute, minutele 15 – 30…minutele 75 – 90 (cu prelungiri). Din start se observă că intervalul 75 – 90 (+prelugiri) este mai mare decât orice altă perioadă de aceeași natură a partidei. Doar pentru minutele de prelungire care pot fi, adesea, între 1 și 10. Asta în funcție de fragmentarea partidei și de brigada de arbitri.

Adevărul este că adrenalina ultimelor minute este uriașă. Nu se compară cu restul partidei, mai ales în cazul meciurilor intens disputate.

Ultimele 15 minute în economia partidei – strategii

Dinamica ultimelor 15 minute este foarte imprevizibilă. De fapt, la ultimele minute se adaugă și prelungirile dictate de arbitru, deci pot fi 20 sau chiar 25. Un fel de ultimele 15 minute, care pot fi 20.

În acest interval, intensitatea partidei poate crește foarte mult. Intervin ultimele schimbări (dacă e cazul) și se produc multe evenimente care pot influența pariurile.

Pariuri live la Baumbet: Ofertă, opțiuni, cote și sfaturi de pariere

Pe primul plan sunt golurile. De multe ori am avut pariuri pe meciuri în care s-a înscris. Am avut și pariuri la care așteptam un gol dar au apărut două și mi-au încurcat planurile.

Pariuri contra golurilor marcate în ultimele 15 minute

Aceasta este o strategie pe care o poți urma dacă ești bun la găsirea de meciuri, în care nu se înscriu goluri în ultimele minute.

Există și câteva principii care te ajută să reduci riscul. Ar trebui să eviți pariurile pe meciuri în cazul în care rezultatul curent este egal sau o echipă cu un gol diferență. Favorita este obligată să crească presiunea pe măsură ce trece timpul, schimbând mai mulți jucători în atac. Chiar dacă nu reușește să înscrie, poate neglija apărarea și încasa un gol. Alege meciurile în care scorul este puțin probabil să se schimbe (o echipă care conduce cu două goluri sau mai multe) sau este un scor convenabil ambelor echipe. În aceste cazuri, echipele își protejează punctele și jucătorii.

Despre statistici la casele de pariuri: cât sunt de bune și dacă merită să le utilizezi

Avantajul acestei strategii, este că poate aduce câștiguri într-un timp scurt. Presupune însă multă precauție, deoarece poți ajunge să pariezi consistent.

Strategia unui gol târziu

Aceasta este o strategie de sprijin, care este foarte populară printre cei care joacă live, datorită cotelor ridicate. În acest caz, în principiu, acționezi invers față de mai sus.

În meciurile care sunt la egalitate, iar remiza nu avantajează nicio echipă, te poți aștepta la gol în ultimele minute.

Alt caz este egalul sau outsiderul la conducere; favorita (mai ales dacă este pe teren propriu) este forțaă să împingă toți jucătorii în atac.

În general, cel mai bun sfat este să aștepți cu răbdare anumite cote înainte de a plasa pariul. Atunci când alegerea ta are valoare. Golul trebuie doar să o confirme.

Netbet: Totul despre o casă de pariuri de TOP

Marele avantaj aici este dat de valoarea cotelor care sunt ridicate.

Ce pariuri să eviți în ultimele 15 minute

√ Pariurile care îți oferă cote mici sau foarte mici.

√ Pariurile care nu mai pot fi acoperite.

√ Orice alt pariu care nu prezintă încredere și despre care nu ai informații ori îl poți interpreta.

√ Pariurile care exploatează erori ale casei de pariuri.

Cel mai greu este atunci când ai nevoie de un gol pentru a câștiga pariul. În unele cazuri, acest lucru nu se produce datorită hazardului: atacanți ieșiți din formă, joc foarte tacticizat și fragmentat fără nicio viziune, atacuri haotice de ambele părți.

Bazându-mă p experiență, am ajuns să evit unele jocuri:

  • partide în care un atacant binecunoscut joacă împotriva fostei sale echipe
  • un antrenor care se întoarce unde a condus mult timp
  • jocurile în care rivalitatea antrenorilor este recunoscută
  • meciurile în care relațiile dintre echipe sunt considerate prietenoase, în special între echipele naționale.
  • condiții meteorologice nefavorabile sau teren greu. Evit meciurile cu ploi abundente sau, mai rău, cu ninsoare. Jucătorii pot să alunece ceea ce presupune o precisie redusă, mai ales la finalizare.

Nu în ultimul rând: Acceptă faptul că poți pierde.

Aceste pariuri în ultimele 15 minute sunt volatile, riscante și valoroase. Poți pierde multe dintre pariurile pe care le consideri valoroase ori la care ai cote foarte bune.

Există strategii câștigătoare pe finalul partidei?

Mulți pariori susțin că pe final de meci poți găsi pariuri valoroase. Se referă la încă un gol marcat. Două sau trei goluri în ultimele minute, deși întâlnite, nu reprezintă un scenariu de pariere veridic.

Concentează-te pe meciurile în care ambele echipe au capacitatea de a înscrie și motivația de a face acest lucru. Nu te aștepta ca doar favoritul să înscrie, chiar dacă pare a fi cel mai evident scenariu. Chiar dacă o echipă se apără și pare dominată complet, poate scăpa pe contraatac.

Cele mai bune 7 strategii la pariuri (Tehnici la pariuri sportive)

Consultă statisticile generale ale ligii împreună cu modul în care ambele echipe au jucat în ultima vreme. Cât de des se înscrie sau se încasează gol în ultimele minute? Câte goluri se marchează, de obicei, în meciurile echipelor care se confruntă în teren? Unele statistici au tendința de a se repeta și te pot ajuta semnificativ.

Vizualizează statisticile meciurilor live, dacă acestea sunt disponibile. Câte șuturi pe poartă au ambele echipe? Două echipe care joacă fotbal deschis și atractiv nu înseamnă neapărat că sunt capabile să înscrie multe goluri. Ai nevoie de jucători care sunt încrezători și eficienți pentru a concretiza ocaziile.

Cele mai profitabile strategii de trading

Acordă atenție meciurilor care preced un meci important, cum ar fi un meci înaintea unei semifinale a UEFA Champions League. În acest caz, favorita va încerca cel mai probabil să asigure partida și să conserve rezultatul. Sau, poate aborda jocul cu echipa secundă.

STAI! Citeste si despre

Vremea la un meci de fotbal și care sunt cele mai bune pariuri în funcție de condițiile atmosferice (2019)

Vremea la un meci de fotbal este un factor destul de important și care se …

Cât timp îți ia să analizezi un meci de fotbal în 7 pași la miză fixă (2019)

Când analizezi un meci de fotbal, de cele mai multe ori nu te gândești cât timp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *