duminică , 26 mai 2019
Home / Stiri pariuri / Turneul Campionilor 2018 – Analiză, previziuni și 5 ponturi de urmărit

Turneul Campionilor 2018 – Analiză, previziuni și 5 ponturi de urmărit

Turneul Campionilor 2018 în care Londra va fi gazda evenimentului final al anului. Opt dintre cei mai buni jucători din lume vor concura în acest super-turneu, dar cine va ieși pe primul loc? Să vedem care sunt șansele fiecăruia.

2018 a fost un an interesant în lumea tenisului. În timp ce elita a continuat să domine turneele mari, au apărut și noi jucători ofensivi care s-ar putea să emită pretenții în viitor.

Total aiurea faptul că Rafael Nadal și Juan Martin del Potro s-au accidentat și nu vor fi prezenți la acest turneu. Ar fi fost cu adevărat un regal al tenisului. Așa, rămân jucători care au avut un sezon solid și ne vom bucura de Federer și Djokovic.

Turneul Campionilor 2018 – Analiză

La o privire obiectivă, grupa Guga Kuerten este grupa lui Novak Djokovic. Ar fi un șoc să nu îl vedem pe Nole trecând de grupă, însă poate face acest lucru chiar și de pe poziția secundă. 49 victori și 11 înfrângeri în acest sezon în care a câștigat 4 turnee ATP.

Djokovic revine la Londra din poziția de nr. 1 mondial, motivat să câștige al 9-lea titlu Nitto. Ar fi o premieră și un scenariu pe care merită să pariezi.

Alexander Zverev este poate al doilea favorit al grupei. Tânărul neamț este un extraordinar talent însă a fost foarte imprevizibil în ultima vreme. Îmi place jocul ofensiv a lui Zverev și chiar am crezut că va lua primul său Grand Slam în 2018. A fost însă prea mult pentru tânărul de 21 de ani. Tehnic vorbind, pare să fi trecut într-un stil pasiv din care nu reușește să iasă.  Zverev are calitățile de a lupta cu oricine din grupă. În această perioadă însă, nu are stabilitatea emoțională necesară să învingă elita tenisului.

Cine va câștiga grupa Guga Kuerten?

Un alt jucator, cu pretenții și repartizat în această grupă este Marin Cilic. Deși a ajuns pe locul 3 ATP, a câștigat un Grand Slam și a concurat în mai multe finale de Grand Slam, analiștii îl consideră a avea potențial. Din punctul meu de vedere este un jucător nociv și care ar trebui evitat. Este foarte capricios, joacă în funcție de interes și prezintă o mulțime de riscuri. În ultima perioadă a părut ieșit din formă. Cu greu cred că putem vorbi de încredere, însă este capricios și foarte experimentat.

Accidentarea lui Rafael a deschis ușa lui John Isner. 34 de victorii și 19 înfrângeri în acest sezon în care a luat 2 titluri ATP. Este jucătorul iepuraș, dar care poate crea probleme. Asta pentru că nu are presiune și vine după un an bun. Totuși, jocul său este bazat pe serviciu iar suprafața îl avantajează. Este outsiderul perfect.

Analizând cele două grupe mari, nu poți să nu ai câteva repere solide la acest turneu.

Care sunt jucătorii avantajați de suprafața de joc? Care sunt jucătorii cei mai iubiți de public? Cine își dorește cu adevărat să câștige turneul?

Duelul calificării în semifinale pare că se va da între Anderson și Thiem. Poate că sunt prea bine apreciați amândoi și Nishikori ar trebui introdus în ecuație în grupa lor. Cred că va conta mai puțin primul meci cât următoarele două și evoluția generală a lui Federer.

Djokovic ar trebui să își spulbere orice oponent. Prin comparație, niciunul dintre cei trei colegi de grupă nu par a avea șanse reale contra sârbului. Cilic este oportunist și poate profita de forma slabă a lui Zverev calificându-se în semifinale.

Nu cred că vom vedea un turneu câștigat fără niciun set pierdut.

Turneul Campionilor 2018 5 ponturi de urmărit

1. Kevin Anderson să câștige grupa @5.50 la Sportingbet

2. Federer – Nishikori 9-10 ghemuri în primul set @1.85 la Sportingbet

3.  Peste 216.5 ași @1.87 la Betano

4. Zverev – Cilic  Marian Cilic peste 8.5 ași @1.87 la Betano

5. Finala Novak Djokovic v Roger Federer @2.50 la Betfair

Betfair: totul despre cea mai tare bursă de pariuri din lume

STAI! Citeste si despre

Pandele Florentin Costel face referendum care vrea să interzică jocurile de noroc (2019) – @cotă în urcare

Pandele face referendum, știre care pare din benzile desenate. Mai mult decât atât, vrea să …

Suedia - România

Suedia – România și 2 pariuri pe care nu poți să le ratezi

Suedia – România o partidă foarte interesantă dar pariurile pe care le presupune sunt mult …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *