duminică , 24 octombrie 2021
Home / Campionatul Mondial din Rusia / La ce mă aștept de la Tunisia – Anglia – Cupa Mondială din Rusia 2018
Tunisia - Anglia

La ce mă aștept de la Tunisia – Anglia – Cupa Mondială din Rusia 2018

Tunisia – Anglia este ultima partidă a zilei, englezii sunt favoriți mari însă nu va fi un meci ușor. Sau, poate se trezesc insularii și îi apucă dorința de a juca fotbal, lucru rar în marile competiții.

Este o realitate că echipa Angliei este o dezamăgire constantă la turneele mondiale sau europene. Poate că se concentrează pe fotbalul intern, însă este o scuză puerilă. Poți ajunge chiar la concluzia că…nu îi prea interesează.

De aceea, dacă vrei să pariezi pe Anglia și pe meciurile ei trebuie să fii precaut, chiar dacă nivelul lor este mult peste al adversarului. S-a văzut ce au făcut Argentina, Brazilia și, mai ales, Germania, campioană mondială până la terminarea acestui turneu.

Tot ce trebui să știi despre Premier League, cel mai tare campionat din lume

Tunisia este o echipă destul de imprevizibilă, destul de arțăgoasă, destul de stabilă și care poate pune probleme în joc.

Analiza meciului Tunisia – Anglia

Gary Cahill, Jordan Pickford și Dele Alli și-au dat deja cu părerea asupra acestui joc acordând Angliei un câștig ușor cu scorul de 3-0.

”Ca jucătorii să aibă performanță, trebuie ca ei să se simtă bine. La hotelul nostru vei vedea 23 de colegi distrându-se, jucânt baschet în timpul lor liber. Condiția fizică a echipei este bună iar antrenamentele sunt în grafic” a declarat selecționerul englez, Southgate.

Harry Kane, atacantul providențial al Angliei

O neobișnuită stare de calm și confort înconjoară echipa engleză, jucătorii stau departe de presa tabloidă însă declarațiile făcute sunt politicoase și pline de încredere.

Gareth Southgate aflat la primul mare turneu din carieră, are merite deosebite în a ține echipa departe de presă dar în atenția ei prin declarații de nivel. Selecționerul englez a jucat împotriva Tunisiei în 1998, partidă câștigată cu 2-0 prin golurile înscrise de Alan Shearer și Paul Scholes.

Pariuri bune la Tunisia – Anglia 

Am pariat la Betfair pre-meci și voi utiliza live-ul pentru pariurile pe parcursul paridei.

Betfair: totul despre cea mai tare bursă de pariuri din lume

A. Pariuri pre-meci 

Anglia -1 @2.48

Anglia conduce la pauză @2.12

Peste 2.5 cartonașe @1.62

B. Pariuri Live

Nu poți ști mereu cum se vor desfășura ostilitățile live, însă este bine să ai câteva pariuri sau tipuri de pariuri pregătite.

În felul ăsta știi ce să joci, ai pronosticurile în minte, știi cotele valoroase. Iată ce pariuri am pregătit pentru live:

Anglia va înscrie în ambele reprize @2.68

Peste 1.5 goluri @1.43

Peste 2.5 goluri @2.28

STAI! Citeste si despre

Pont verde pentru partida Spania vs Rusia

Cea de-a treia confruntare din saisprezecimile CM ne pune fata in fata reprezentativele Spaniei si …

MEGA PONT pentru meciul Uruguay vs Portugalia

Faza eliminatorie de la CM continua maine de la ora 21 cu partida Uruguay vs …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *