vineri , 19 august 2022
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Toulouse – Bordeaux | Pariuri Ligue1
Toulouse - Bordeaux

Toulouse – Bordeaux | Pariuri Ligue1

Toulouse – Bordeaux în Ligue1, un campionat pe care îl urmăresc de câțiva ani, iar astă seară Toulouse cred că va face un meci mare împotriva lui Bordeaux. Toulouse era o echipă interesantă, dar venirea lui Pascal Dupre o face de două ori mai atractivă pentru pariori.

Sezonul trecut, gazdele au învins pe Monaco și PSG dar în acest sezon au pierdut la cele două. Oricum atât Monaco, cât mai ales PSG, sunt echipe mult mai puternice iar o înfrângere în fața lor nu este o tragedie. Pe teren propriu, Toulouse este o echipă bine închegată, puternică și cu cele mai bune rezultate. Victorii cu Montpellier și Rennes care le-au ridicat moralul foarte mult pentru partida cu Bordeaux, care pare complicată.

Toulouse a câștigat ultimele 3 partide contra celor de la Bordeaux, în toate competițiile. Sunt neînvinși în ultimele 9 din 10 partide disputate pe teren propriu, unde într-adevăr sunt redutabili. La orice echipă, terenul propriu conferă un plus de 5 – 20% dar la Toulouse, acest plus de valoare este maxim. Totodată au marcat câte cel puțin 2 goluri în ultimele 3 partide contra celor de la Bordeaux.

Oaspeții de azi, sunt neînvinși în Ligue1 alături de PSG, Lyon și Angers. O echipă care nu cunoscut gustul înfrângerii în acest sezon, implicit în bună formă și cu moral ridicat. Dacă se va găsi o cale de a manageria echipa într-un mod echilibrat și motivant, pot emite pretenții la podium. Dar campionatul e lung și putem vedea destule serii de meciuri cu rezultate neașteptate.

Cele 2 s-au întâlnit de 39 de ori! Toulouse are 13 victorii și 19 înfrângeri, 7 partide terminându-se indecis.

Reluând toate aspectele de mai sus, sunt înclinat spre goluri marcate de ambele echipe, dublat de un rezultat de egalitate în această întâlnire. Clar, sub 2.5 goluri este un pariu foarte valoros aici pentru cei care pariază live și folosesc cashback.

Toulouse – Bordeaux pariuri

Ambele echipe vor înscrie @1.87 la ADMIRAL

X @3.20 la ADMIRAL

STAI! Citeste si despre

Sepsi - Clinceni - analiză, ponturi și 3 pariuri de top la Superbet

Sepsi – Clinceni – analiză, ponturi și 3 pariuri de top la Superbet

Sepsi – Clinceni se anunță un duel foarte interesant între 2 echipe care au depășit …

Italia - Anglia, o finală pe care pariem relaxat! - 3 pariuri excelente

Italia – Anglia, o finală pe care pariem relaxat! – 3 pariuri excelente

Finala Euro Italia – Anglia nu este doar o ciocnire a fotbalului, ci și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *