vineri , 14 august 2020
Home / Stiri / Tot mai multi operatori de pariuri se vor axa pe esports
esports

Tot mai multi operatori de pariuri se vor axa pe esports

Din cauza pandemiei de coronavirus care bantuie in lume in acest moment, calendarul competitional din mai toate sporturile sufera intreruperi, amanari si anulari pe perioade nedeterminate. Toti organizatorii de pariuri cauta in acest moment sa-si schimbe sursele de venit.

In teorie cazinourile online ar trebui sa prospere in timp ce pokerul online sa primeasca un boost important. Cresteri masive ne asteptam sa vedem la toate domeniile care au legatura cu online-ul, in aceasta categorie incadrandu-se si sporturile virtuale.

De aceasta crestere vor beneficia si alte domenii din online care deja se aflau pe trenduri ascendente inainte de aparitia pandemiei care obliga un numar foarte mare de oameni sa se izoleze in presupusa “siguranta” a propriei case.

Domeniul esports va fi unul dintre principali “beneficiari” a cresterii de care vorbea mai sus.

Desi calendarul esports a fost de asemenea afectat , acesta este mult mai rezistent la situatia actuala pentru ca partidele se pot juca online, fara a exista nevoia ca jucatorii sa se afle in acelasi loc. Desi a avea fanii in arena creeaza o atmosfera grozava aceasta nu face o mare diferenta pentru miile de fani care urmaresc evenimentele live stream.

Conform indicatorilor primari, s-a observant o crestere cu 54% a noilor jucatori inregistrati in saptamana imediat urmatoare anuntului ca Premier League se va amana.

Este clar ca o buna parte dintre pariori se vor orienta pe noi oportunitati de pariere si esports este una dintre ele.

In calendarul esports, competitii precum ESL Pro League Season 11 (CS:GO) vor trece doar pe formatul online exclusive, neexistand astfel posibilitatea de a fi amanat sau anulat. Trebuie tinut cont ca CS:GO a trecut de 1.000.000 de jucatori pentru prima oara in istoria de 20 de ani.

esports

Daca pentru pariurile traditionale, in acest moment, viitorul nu este foarte roz, pentru pariurile pe esports viitorul suna bine si cu siguranta acestea vor fi introduse, unii au facut-o deja, in oferta bookmakerilor!

STAI! Citeste si despre

Masinile fotbalistilor de top

Ce puteti citi in acest articol Este cunoscut faptul salarile fotbalistilor care joaca la echipele …

Top 5 cel mai bine platiti jucatori de fotbal american

Ce puteti citi in acest articol Fotbalul american este sportul numarul 1 in SUA, personajele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *