duminică , 24 octombrie 2021
Home / Topuri / Topul echipelor europene la pariuri | Analiză Bettinginside
Topul echipelor europene la pariuri

Topul echipelor europene la pariuri | Analiză Bettinginside

Topul echipelor europene la pariuri se referă la câteva echipe europene cu cele mai bune rezultate până în prezent.

Statisticile trebuie tratate cu oarecare rezerve dar observațiile sunt importante și valoroase pentru cei care își aleg anumite echipe și pariază constant la meciurile acestora.

Au fost luate în calcul doar echipe din Premier League, French Ligue 1, German Bundesliga, Serie A și La Liga.

Dar iată topul echipelor europene la pariuri, clasament întocmit în baza unor criterii cum sunt golurile marcate, șuturile pe poartă, numărul de cartonașe galbene și roșii primit, acuratețea paselor, posesia balonului și duelurile aeriene câștigate:

1. Manchester United

logo FC Manchester United   Această echipă  are deja 10 goluri marcate, 20 de șuturi pe poartă, 4 cartonașe galbene.

Au avut o posesie a balonului de 58.5%, acuratețea paselor fiind de 86.3% iar 18.7 este numărul duelurilor aeriene câștigate per meci.

Una dintre echipele care merită urmărite și jucată la peste 2 goluri înscrise ori peste 2.5 goluri în meci.

 

2. Paris Saint Germain

Francezii au deja 14 goluri marcate, 18.5 de șuturi pe poartă, 4 cartonașe galbene și unul roșu.Logo Paris Saint Germain

Au avut o posesie a balonului de 64.2%, acuratețea paselor fiind de 90.3% iar 7.3 este numărul duelurilor aeriene câștigate per meci.

Merită jucat peste 3 goluri în meciurile acestora, având în vedere și forma excelentă a lui Neymar.

 

3. Borussia Dortmund

Logo BorussiaEste a treia echipă pe podium, nemții având doar 5 goluri marcate din 15.5 de șuturi pe poartă și un singur cartonaș galben.

Au avut o posesie a balonului de 63%, acuratețea paselor fiind de 82.5% iar 25.5 este numărul duelurilor aeriene câștigate per meci.

 

4. Monaco

Logo AS MonacoEste a doua echipă franceză de top, care are deja 14 goluri marcate (la fel ca PSG), 17.3 de șuturi pe poartă, 6 cartonașe galbene.

Au avut o posesie a balonului de doar 55%, acuratețea paselor fiind de 83.5% iar 19.5 este numărul duelurilor aeriene câștigate per meci.

O altă echipă de peste 2 goluri în meci sau, când se impune, hadicap asiatic -0.75.

 

5. Juventus

Logo JuventusEste prima echipă italiană în top, având doar 8 goluri marcate din 17 de șuturi pe poartă și 4 cartonașe galbene.

Au avut o posesie a balonului de 57.7%, acuratețea paselor fiind de 88.4% iar 9.5 este numărul duelurilor aeriene câștigate per meci.

 

Topul echipelor europene la pariuri este făcut după câțiva indicatori importanți și care sunt luat în calcul de majoritatea analiștilor sportivi iar pariorii tratează aceste date cu cea mai mare atenție:

Cele mai în formă echipe în campionatele interne

Cea mai în formă echipă europeană la această dată este Manchester City (6 victorii, 27 de goluri marcate și doar 2 primite). Pe locul secund este Viktoria Plzen (6 victorii, 13 goluri marcate și doar 2 primite). Locul 3 revine lui Rosenborg (5 victorii, 1 egal, 15 goluri marcate și doar 1 primit). Urmează Napoli (5 victorii, 1 egal, 17 goluri marcate și 3 primite), Valencia (5 victorii, 1 egal, 22 goluri marcate și 8 primite), Barcelona (5 victorii, 1 egal, 17 goluri marcate și 3 primite), FC Porto (5 victorii, 1 egal, 17 goluri marcate și 4 primite), (5 victorii, 1 egal, 15 goluri marcate și 3 primite). Fără înfrângere mai sunt Nantes și Ludogorets Razgrad.

sergio-aguero-manchester-city_3358974

Cele mai multe victorii consecutive

Viktoria Plzen este lider cu 11 victorii, fiind urmată de Manchester City cu 7 victorii consecutive, apoi vin Brugges, FC Midtjylland, Fortuna Duesseldorf, Ludogorets Razgrad, PSV Eidhoven, Stroemsgodset și Valencia, fiecare având câte 5 victorii la rând.

viktoria-plzen

Este foarte interesant și topul echipelor europene cu cât mai multe meciuri fără go primit. Pe primele 2 locuri sunt 2 echipe din Rusia, CSKA Moscova (cu 6 meciuri consecutive fără gol primit) și Amkar (cu 5 meciuri consecutive fără gol primit). Atromitos și Leganes au și ele la activ 5 jocuri consecutive fără gol primit.

Topul echipelor europene – performanță

La topul performanței sunt luate în calcul numărul de jocuri, victoriile, egalurile, înfrângerile, golurile marcate, golurile primite și numărul de puncte obținute în medie.

Curios dar Viktoria Plzen este pe primul loc la perfomanță, urmată în ordine de Barcelona, FC Porto, Manchester City, Napoli, Brugges și Eidhoven.

Concluzii: Topul echipelor europene se bazează pe aceiași indicatori aplicați în fiecare dintre campionatele interne luate în calcul.

Performața internă nu poate fi luată în calcul în cazul jocurilor europene, acolo existând diferențe uriașe de valoare și care, de multe ori, și-au spus cuvântul prin scoruri astronomice administrate de către echipe cu experiență unor echipe lider în competiția internă.

STAI! Citeste si despre

Top 5 iubite ale lui Ronaldo

Ce puteti citi in acest articol Top 5 iubite ale lui Ronaldo, ideea acestui scurt …

Top 5 motociclete de viteza

Ce puteti citi in acest articol Cele mai bune motociclete de viteza sunt facute sa …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *