joi , 20 februarie 2020
Home / Articole populare / Ghidul complet al caselor online la care poți pune pariuri sportive live

Ghidul complet al caselor online la care poți pune pariuri sportive live

Ce sunt pariurile sportive live? Pariuri sportive live – acele pariuri care sunt puse chiar în perioada de desfășurare efectivă a evenimentului.

Majoritatea caselor de pariuri online oferă o platformă solidă pentru live, acesta fiind unul dintre avantajele domeniului, poți paria pe meciuri în desfășurare cu ușurință.

Deși sunt oferite mai multe sporturi, atenția mea s-a îndreptat cu precădere asupra fotbalului, cel mai popular sport și cel mai atractiv pentru pariori.

Pariurile live sunt foarte apreciate pentru că sunt mult mai dinamice și îți oferă senzații diferite atunci când urmărești un meci de fotbal.

Poți paria live chiar și de pe tabletă sau mobil în timp ce ești pe stadion, ori în timp ce te distrezi alături de prieteni.

La casele de pariuri poți întâlni pariuri live online și sub denumiri ca “in-running bets”, “live betting” sau “in-play betting”.

Pariuri sportive live
Pariuri sportive live pe stadion în timpul meciului Chelsea – Everton

Ce trebuie să știi înainte de a paria live pe fotbal

Pariurile live oferă o adrenalină sporită și o percepție diferită asupra unui meci de fotbal.

Par simple la prima vedere, însă sunt o mulțime de erori și capcane în care un parior poate cădea cu ușurință.

Din acest motiv, trebuie să ții cont de câteva sfaturi pe care ți le-am pregătit și care te pot ajuta să eviți greșelile făcute de alți pariori:

 • Deși termenul de ‘live‘ se poate traduce cu ‘pe viu’, ‘în timpul acțiunii’, în mod practic nici o casă de pariuri nu oferă pariuri ‘live’ în adevăratul sens al cuvântului. Denumirea este doar una generică pentru a se apropia de realitate.
 • Când pariezi live, din momentul în care pui pariul și până în momentul în care este acceptat de casa de pariuri trece un anumit timp de latență în general cuprins între 4 și 10 secunde.  Dacă în acest interval de timp nu se produce nimic semnificativ în desfășurarea meciului (gol, penalty, cartonaș roșu etc.), nu scade sau nu crește cota, ai șanse ca pariul să fie acceptat.
 • Unele case de pariuri oferă posibilitatea de acceptare a mizei și dacă se schimbă cota, se validează la ultima cotă mai mare sau mai mică decât cea pe care o doreai. Atenție la acest aspect, poate fi înșelător pentru un parior lipsit de experiență.
 • Avantajul de a vedea meciul nu se poate ridica niciodată la nivelul operatorilor de pariuri, care pe lângă faptul că primesc infomația ‘live’ despre evoluția meciului mai repede decât oricare dintre noi (prin transmisiuni real-time, folosirea transmisiunilor TV terestre în locul celor via satelit, oameni aflați la meciuri), mai au și un departament specilizat care dirijează toate informațiile primite, printre care și mizele și cotele puse până la acel moment. Din acest motiv, nu trebuie să te mire când vezi cotele blocate, casa de pariuri primește informația înaintea ta.
 • Atenție la erorile ce pot apărea. În timpul unui meci, pot apărea erori umane și din partea casei de pariuri. De exemplu, se poate înscrie un gol la scorul de 2-0 și încă poți avea acces la sub/peste 2.5 goluri. În general, aceste erori sunt corectate ulterior și pariurile anulate, deci poți primi cota @1.00 la un pariu la care ai speculat greașeala operatorului.
 • Nu juca niciodată la recuperare live! Un pariu pierdut sau mai multe sunt foarte neplăcute, însă încearcă să înţelegi că profitul la pariuri se poate obţine numai cu paşi mărunţi iar dacă ești tentat să pariezi haotic și fără a respecta nicio strategie, e de preferat să iei o pauză de la pariuri sportive live. Aici ai nevoie de nervi tari, stăpânire de sine și capacitatea de a lua decizii în timp foarte scurt.
 • Nu paria niciodată toți banii live! Nu face ”all-in”, nu risca toți banii pe care îi ai în cont pe un singur pariu. Nu face acest lucru decât dacă ai o experiență solidă în spate și folosești ”easy-money” ori ”strategia cățărării” însă și la acestea este vorba de niște principii clare pe care trebuie să le respecți.

 

Ce este important la pariuri sportive live

Aici m-am oprit la factorii care sunt cu adevărat importanți atunci când pui pariuri live. Peste 15 ani de pariuri live și câteva sute de case de pariuri testate de-a lungul anilor, m-au făcut să înțeleg ce contează și ce nu la pariurile live.

Atunci când o casă de pariuri îți oferă anumite facilități, nu doar se laudă că o face, secțiunea de pariuri live devine unul din punctele forte ale acelei case de pariuri. Motivul este unul simplu și firesc, pariind live ai tendința să petreci mai mult timp pe un site!

Iată care sunt factorii după care analizez  secțiunea de pariuri sportive live la o casă de pariuri:

 • valoarea cotelor: orice facilitate e importantă, dar dacă la pariuri live nu sunt cote bune (cel puțin @1.90 cu @1.90), nu îmi bat capul prea mult cu acea casă de pariuri.
 • accesibilitatea: aici intră timpul de logare, stabilitatea platformei live, ușurința în identificarea rapidă a pariurilor, timpul de latență.
 • diversitatate ofertei: cât mai multe meciuri de fotbal și tipuri de pariuri cât mai variate. Desigur, sunt importante și alte evenimente sportive, însă fotbalul este pe primul loc.
Ce este important la pariuri sportive live
Cât este de important la pariuri sportive live să ai o ofertă bogată și multe tipuri de pariuri
 • cash-out: opțiunea de închidere a unui pariu și de asigurare a banilor mai mult încurcă un parior serios. De fapt, această opțiune este oferită de casele de pariuri pentru a mai câștiga în plus la marjă. Cash-out-ul e un fel de acoperire parțială a unui pariu. Funcția Cash-out poate fi însă utilă atunci când plasezi un pariu greșit. Spre deosebire de casele de pariuri offline, care acceptă anularea biletelor plasate în urmă cu cel mult 8 minute, biletele jucate online nu pot fi anulate (pot fi însă acoperite), iar în aceste situații, închiderea pariurilor permite recuperarea mizei, în mare parte.
 • pariuri live specifice: aici este vorba despre diverse intervale de timp în (de ex. câte goluri se marchează între min. 35 – 45) și despre pariurile pe handicap asiatic live.
 • plata câștigurilor: dacă o casă de pariuri nu plătește un pariu câștigător peste 2.5 goluri la scorul 2-1 în min. 39 și așteaptă până la finalizarea meciului, este una de evitat.
 • timpul de pariere: trebuie să fie cât mai mare și să acopere întreaga durată a partidei. Pe măsură ce un meci se apropie de final, oferta de pariuri scade, multe case de pariuri blocând partide chiar din min. 85. În multe campionate și în cupele europene, pariurile făcute în ultimele minute (când se pot marca ușor goluri decisive) au valoare. Dacă operatorul blochează ori scoate meciul din ofertă prematur, acea casă de pariuri are un minus considerabil.
 • transmisiunile video: au și transmisiunile video rolul lor, însă departe de a fi atât de important pe cât susțin analiști sportivi sau tipsterii ori pariorii. Partidele transmise live sunt importante pentru că îți oferă o imagine de ansamblu asupra jocului, echipelor și evenimentelor din teren. Și în acest caz este esențială înțelegerea în detaliu a unui meci de fotbal și a pariurilor potrivite fiecărei perioade de joc.
Partidele transmise live sunt importante pentru că îți oferă o imagine de ansamblu asupra jocului

Lista completa a caselor online la care poți pune pariuri sportive live

Betfair – pariuri sportive live

www.betfair.ro www.betfair.com BETFAIR INTERNATIONAL PLC Malta, Triq il-Kappillan, Santa Venera, SVR, 1851, nr. Inregistrare C 52779 cod de identificare fiscală pe teritoriul României: 35110324 (Licență ONJN 1291/29.07.2016 1469/21.08.2017 01.09.2016 – 31.08.2026)

La Betfair (vorbind de exchange aici) cam toate pariurile sunt live. Este esența unei burse de pariuri.

Valoarea cotelor: cote excelente, bazate pe tranzacțiile făcute de pariori. Atenție însă, este perceput un mic comision la fiecare pariu pus.

Accesibilitatea: excelentă, ajungi instant la pariuri live, timpul de latență este de referință, oferta cuprinzătoare. Interfața este făcută atractiv și optimizată pentru pariere rapidă, efectiv te face să petreci cât mai mult timp pe site, unde găsești foarte multe informații despre orice pariu (cât s-a pariat, tendințe, variația cotelor )

Diversitatate ofertei: ai acces la cam toate meciurile și pariurile care prezintă interes. Nu cred că poți găsi oferta mai vastă decât la Betfair. Site-ul este optimizat pentru mobil.

Cash-out: opțiunea există la Sportbook însă la Exchange orice pariu poate fi acoperit printr-un pariu contră (lay).

Pariuri live specifice: întreaga paletă de pariuri întâlnite la un meci de fotbal.

Plata câștigurilor: instant

Timpul de pariere: acoperă întreaga durată a partidei

Transmisiuni video: există

Betfair: totul despre cea mai tare bursă de pariuri din lume

 

Sportingbet – pariuri sportive live

www.sportingbet.ro HEADLONG 2 Limited Malta, 85 , St. John Street, Valletta, VLT1165, nr. înregistrare: C 35738/2017, cod de identificare fiscală pe teritoriul României: 38388709

Sportingbet informează pe pagina principală  că transmisiunile video live ar putea să aibă o mica întârziere comparativ cu transmisiunile de la televizor.

Una dintre cele mai solide și respectate case de pariuri, operator cu o reputație excelentă în domeniu și la care pariurile live sunt foarte bine puse la punct.

Pariuri sportive live la Sportingbet

Valoarea cotelor: cote bune, reale, ajustate în funcție de dinamica partidei

Accesibilitatea: excelentă, ajungi rapid la pariuri live, timpul de latență este scăzut, oferta vastă. Interfața este făcută atractiv și optimizată pentru pariere rapidă, efectiv te face să petreci cât mai mult timp pe site. Nuanțele de albastru sunt reprezentative pentru Sportingbet și se regăsesc în secțiunea de pariuri sportive live. Îți poți seta mai multe evenimente, vizualizare multiplă sau doar unul singur.

Diversitatea ofertei: ai acces la majoritatea meciurilor și pariurilor care prezintă interes. Depășește cu mult alte case de pariuri și ai acces la un număr uriaș de meciuri live. Sportinbet oferă promoții constante celor care pariază live, iar acesta este un punct forte. Site-ul este optimizat pentru mobil.

Cash-out: ai opțiunea de închidere a pariului în secțiunea “Pariurile mele” din partea dreaptă a paginii. Dai click pe ea și închizi pariul care te interesează.

Pariuri live specifice: întreaga paletă de pariuri întâlnite la un meci de fotbal.

Plata câștigurilor: foarte rapidă, imediat ce pariul este decis.

Timpul de pariere: bun

Transmisiunile video: există un număr uriaș de meciuri transmise video

 

Unibet – pariuri sportive live

www.unibet.com www.unibet.ro  UNIBET (GERMANY) LIMITED Malta, Gzira GZR 1405, Msida Road “Fawwara Building”,
nr. 1405, nr.înregistrare C 56247

Unibet operează în peste 100 de țări diferite, sloganul fiind ”De la jucători pentru jucători” – fapt remarcat de toată lumea că la acest operator activează nume sonore din industria sportului – și se concentrează pe nevoile clienților. Este recunoscută constant pentru produsele sale de bună calitate şi abordarea proactivă faţă de jocul responsabil. Au premii internaționale în acest domeniu în 2014, 2015 şi 2016.

Recunosc faptul că este una dintre cele mai vechi case de pariuri pe care o cunosc și la care am pariat activ de-a lungul anilor.

Valoarea cotelor: cote foarte bune, reale, ajustate în funcție de dinamica partidei. La valoarea cotelor oferite live, Unibet a evoluat enorm în ultimii ani.

Accesibilitatea: excelentă, ajungi rapid la pariuri live (Pariuri – Pariuri Live), timpul de latență este scăzut, oferta vastă. În partea centrală poți vedea în permanență numărul evenimentelor live. Interfața este făcută atractiv și optimizată pentru pariere rapidă, efectiv te face să petreci cât mai mult timp pe site. Nuanțele de verde sunt reprezentative pentru Unibet și se regăsesc în secțiunea de pariuri sportive live.

Diversitatate ofertei: ai acces la majoritatea meciurilor și pariurilor care prezintă interes. Site-ul este optimizat pentru mobil.

Cash-out: opțiunea poate fi folosită pe orice tip de pariu: single, multiplu, pre-meci, live. Unele case de pariuri nu oferă opţiunea decât pariuri single, de exemplu. Dacă la multe case de pariuri, în timpul desfăşurării meciului pe care am pariat opţiunea era de multe ori suspendată ori blocată, acest lucru se întâmplă mult mai rar la Unibet, iar câștigurile securizate sunt primite foarte rapid.

Pariuri live specifice: întreaga paletă de pariuri întâlnite la un meci de fotbal.

Plata câștigurilor: foarte rapidă, imediat ce pariul este decis.

Timpul de pariere: bun. În plus ai acces la Asigurarea 90+, prin care toate pariurile pierzătoare de tipul Scor corect, Pauză/Final, Primul marcator și  Ultimul marcator, cu miza începând de la 25 RON până la 200 RON, în care se marchează un gol în prelungiri (după min. 90) sunt rambursate pariorilor.

Transmisiunile video: există un număr uriaș de partide transmise video

Pariuri sportive live Unibet

 

Winmasters – platforma de pariuri sportive live

www.winmasters.ro WM INTERACTIVE LIMITED Malta, Office 1/3476 Level G. Quantum House (office 385), Abate Rigord Street, Ta’ Xbiex, XBX, Nr. Inregistrare C 65151 (Licență ONJN D.1278 /29.06.2016 01.07.2016 – 30.06.2026)

Winmasters este una din casele de pariuri care au apărut pe piața românească imediat după reglementarea pariurilor sportive online. Un operator care s-a focusat pe domeniul online, și o face foarte bine. Face parte din ”WM Interactive Limited”, companie licenţiată în Malta la data de 15 mai 2014. În România, Winmasters și-a făcut apariția pe 24 septembrie 2015, ea fiind una din primele trei agenții licențiate în România și care a dus o intensă campanie de promovare.

Multă vreme am evitat să pariez live, chiar să pariez la Winmasters, însă atunci când am făcut-o nu am întâmpinat probleme. Ba mai mult, am fost mulțumit de secțiunea de pariuri sportive live și de ofertele foarte bune pe care le introduc cu regularitate.

Valoarea cotelor: cote foarte bune, reale, ajustate în funcție de dinamica partidei. Valoarea de echilibru fiind @1.90 cu @1.90, la foarte multe meciuri de fotbal pe care am pariat.

Accesibilitatea: platformă prietenoasă, stabilă, ajungi rapid la pariuri live (Login – Pariuri Live), timpul de latență este rezonabil, oferta foarte bună, cel puțin la fotbal.

Diversitatea ofertei: ai acces la majoritatea meciurilor și pariurilor care prezintă interes. Site-ul este optimizat pentru mobil.

Cash-out: această opțiune nu este prezentă

Pariuri live specifice: sunt bine acoperite, iar pariuri pe cornere, total goluri pe echipă, handicap european și handicap asiatic sunt foarte bine reprezentate.

Plata câștigurilor: rapidă

Timpul de pariere: bun

Transmisiunile video: transmite un număr mare de meciuri live, din cele mai interesante și tari competiții și campionate.

Pariuri sportive live Winmasters

 

Baumbet – ce găsești la pariuri sportive live

www.baumbet.ro S.C. BAUM ONLINE S.R.L. România, Dumbrăveni, Str. Tudor Vladimirescu, nr. 49, jud. Sibiu, CUI 34990077, J32/874/10.09./2015

După o activitate în domeniul gamblingului de peste 23 de ani, Baumbet s-a lansat și online, iar casa de pariuri are un live remarcabil. Având în vedere faptul că este nouă în domeniul online, am pariat foarte mult la ei, atât pre-meci cât și live.

Pariuri sportive live Baumbet

Valoarea cotelor: cote foarte bune, reale, ajustate în funcție de dinamica partidei. Baumbet vine cu  multe cote live la valorea reală, însă trebuie să fii pe fază, să judeci și să iei decizii rapide.

Accesibilitatea: platformă foarte prietenoasă, stabilă, ajungi rapid la pariuri live (Sport și Pariuri Live – Pariuri Live), timpul de latență este redus, oferta foarte bună, cel puțin la fotbal.

Diversitatate ofertei: ai acces la majoritatea meciurilor și pariurilor care prezintă interes

Cash-out: încă nu este prezentă această opțiune

Pariuri live specifice: găsești inclusiv pariuri pe cornere, total goluri pe echipă, ambele echipe marchează până la sfârșitul meciului, handicapuri pe cornere.

Plata câștigurilor: rapidă

Timpul de pariere: foarte bun, acoperind multe partide aproape în totalitate

Transmisiunile video: încă nu sunt oferite transmisiuni video

Pariuri sportive live Baumbet

 

Superbet – pariuri sportive live

www.superbet.ro SUPERBET INTERACTIVE (ROMANIA) LTD Malta, Ta’Xbiex 1120, abate Rigord nr. 75, Quantum House, level G (Office 1/5597), nr. înregistrare: C75273

Este fără îndoială una din cele mai cunoscute și întâlnite case de pariuri. Acest lucru este de înțeles dacă ne gândim că deține aproape 1000 de agenții. Grupul are operează patru branduri de retail – Superbet, BetArena, GoBet și Magic Jackpot. Cu greu cred că am putea găsi pariori care să nu cunoască Superbet.

Valoarea cotelor: cote bune, reale, ajustate în funcție de dinamica partidei. Superbet vine cu  multe cote live la valorea apropiată de cea reală.

Accesibilitatea: platformă stabilă, bine pusă la punct, ajungi rapid la pariuri live (Login – Pariuri Live, în partea din stânga sus), timpul de latență este acceptabil, oferta bună, cel puțin la fotbal unde găsești meciuri inclusiv din ligi inferioare și campionate mai puțin importante.

Diversitatate ofertei: ai acces la majoritatea meciurilor și pariurilor care prezintă interes, iar dacă au existat opinii că nu ar fi suficient de multe sporturi oferite pentru pariere live, la fotbal stau foarte bine.

Cash-out: încă nu este prezentă această opțiune

Pariuri live specifice: foarte bine acoperite, există live și pariuri complexe dar și handicapuri asiatice care sunt avantajoase pentru un parior atent și concentra pe un anumit meci.

Plata câștigurilor: rapidă

Timpul de pariere: bun, acoperă bine un meci de fotbal

Transmisiunile video: sunt oferite evenimente stream pentru care trebuie să ai în cont minim 0.01 ron

Pariuri sportive live Superbet

 

Netbet – multe evenimente la pariuri sportive live

www.netbet.ro NETBET ENTERPRISES LTD Malta,Valleta,VLT 12,str. Melita nr.60/2, Nr. Înregistrare C39218 (Licență ONJN D.1279 /29.06.2016 01.07.2016 – 30.06.2026)

Casa de pariuri cu cel mai mare bonus la înregistrare (1500 RON), una dintre primele care au luat licența pe piața noastră, în prezent axată pe domeniul online. Netbet are bonusuri atractive și constante, oferta sportivă bogată, o platformă de pariuri live de calitate, dar și jocuri de cazino sau loto. Remarc aici și funcția de cash-out ce poate fi utilizată atât la pariuri single cât și multiple, nu însă și la pariuri în sistem. Numărul imens de pariuri și opțiuni, atât pre-meci cât și live, fac din această casă de pariuri una dintre favoritele mele.

Valoarea cotelor: cote bune, reale, ajustate în funcție de dinamica partidei.

Accesibilitatea: ajungi destul de repede în secțiunea de pariuri live, timpul de latență este de foarte bun, oferta cuprinzătoare. Interfața este făcută atractiv și optimizată pentru pariere rapidă, un plus pentru aplicația de mobil care vine și cu un bonus la primul pariu.

Diversitatate ofertei: ai acces la majoritatea meciurilor și pariurilor care prezintă interes. Site-ul este optimizat pentru mobil și te miști pe el rapid.

Cash-out: da, în plus are și cash-out parțial

Pariuri live specifice: întreaga paletă de pariuri întâlnite la un meci de fotbal. În plus, la fiecare au și centru de statistici cu grafică.

Plata câștigurilor: bună

Timpul de pariere: bun

Transmisiunile video: da

 

Gameworld.ro – pariuri sportive live

www.gameworld.ro, www.circus.ro G-WORLD LIMITED Malta, Ricasoli, SmartCity Malta, SCM 1001, Unit 507 nr.înregistrare C 77798

Una dintre casele de pariuri online relativ noi, însă numele este cunoscut pentru atmosfera din sălile de jocuri care este una incendiară, distracția fiind garantată și câștigurile extrem de tentante. Cu parteneri precum Gaming1 și Stanleybet, operatorul a ajuns să ofere pariuri și cote de calitate pe un site care devine din ce în ce mai atractiv pentru pariori. Dacă adaugi și promoțiile săptămânale la pariuri, vei ajunge la concluzia că nu trebuie să îți lipsească din portofoliu această casă de pariuri online.

Valoarea cotelor: cote foarte bune, reale, ajustate în funcție de dinamica partidei. La valoarea cotelor oferite live am remarcat Gameworld încă de la lansare și păstrează acest trend.

Accesibilitatea: Ajungi rapid la pariuri live (Pariuri Sportive – Pariere Live), timpul de latență este bun, oferta atractivă.  În partea din stânga poți vedea în permanență numărul evenimentelor live.

Diversitatate ofertei: ai acces la majoritatea meciurilor de fotbal și pariurilor care prezintă interes. Peste medie ca număr de meciuri oferite live, mergând și spre campionate mai puțin cunoscute.

Cash-out: da, opțiunea fiind evidențiată la fiecare pariu în parte. Mi-a plăcut acest aspect pe care nu îl întâlnești la alte case de pariuri.

Pariuri live specifice: handicapuri europene și asiatice, pariuri pe meci, pe reprize, pe restul meciului.

Plata câștigurilor: rezonabilă.

Timpul de pariere: bun, acoperă bine durata unei partide.

Transmisiunile video: încă nu au introdus această facilitate.

Admiral – ce găsești la secțiunea de pariuri live

www.admiral.ro GREENTUBE MALTA SEE LIMITED Malta, W Business Centre, Level 4, Triq Dun Karm, Birkirkara BKR 9033, nr. înregistrare: C77564 cod de identificare fiscală pe teritoriul României: 37597049

Relativ nouă online, Admiral oferă pariuri sportive de top, acțiune online la cazinou, tensiune, suspans și bucuria de a câștiga printr-un simplu clic. Jocurile realizate de experți versați în materie de jocuri online, strânsa cooperare cu furnizori renumiți de jocuri și spectrul larg de jocuri consacrate, o platformă pe care te vei distra cu siguranță. Face parte din Novomatic, o companie foarte renumită care dezvoltă platforme de casino/pariuri sportive/loto (atât pentru online cât și pentru offline, aparate și jocuri tip slot-machine).

Valoarea cotelor: cote foarte bune, reale, ajustate în funcție de dinamica partidei – (la fel ca la Unibet sau 888)

Accesibilitatea: Ajungi rapid la pariuri live, fiind o secțiune dedicată și evidențiată Sporturi Live, timpul de latență este bun, oferta rezonabilă.  În partea din stânga poți vedea în permanență numărul evenimentelor live.

Diversitatate ofertei: deși ai acces la meciuri de fotbal care prezintă interes, oferta ar putea fi mai cuprinzătoare.

Cash-out: da, opțiunea este disponibilă atât la pariuri pre-meci cât și la pariuri live, dar doar la pariurile individuale. La biletele cu mai multe meciuri nu vei putea folosi această opțiune.

Pariuri live specifice: handicapuri europene și asiatice, pariuri pe meci, pe reprize, pe restul meciului.

Plata câștigurilor: rezonabilă.

Timpul de pariere: bun, acoperă durata unei partide.

Transmisiunile video: încă nu sunt oferite transmisiuni live video.

Betano – meciuri video și pariuri live bune

ro.betano.com GAMBLING MALTA LIMITED Flat B8, “The Atrium”, West Street, Msida SD 1731, Malta, nr. înregistrare: C 43209

O casă de pariuri care activează doar online, Betano este partener oficial al CS U Craiova și sponsor oficial al Ligii 1. Face parte din Gambling Malta Limited, un grup care deține și casa de pariuri Stoixman (nelicențiată în România). Are multe de oferit și am remarcat acest operator pentru cotele foarte bune și numărul mare de pariuri disponibil la meciurile de fotbal. Nici pe partea de live nu stă rău, ai destule avantaje și opțiuni pe care le poți găsi atractive. Aici găsești și un bonus de bun venit foarte atractiv de până la 500 RON dar și un blog interesant cu foarte multe informații sportive utile la pariuri.

Valoarea cotelor: aproape de media cotelor existente la alte case de pariuri, poți să găsești cote valoroase live dacă ești atent și ai răbdare.

Accesibilitatea: timpul de logare este bun și ajungi imediat la secțiunea Pariuri Live. Timpul de latență este scăzut și găsești cu ușurință orice pariu aflat în oferta live.

Diversitatate ofertei: ai acces la majoritatea meciurilor și pariurilor care prezintă interes. Numărul de evenimente live din ofertă este similar cu cel al evenimentelor pre-meci, așa că vei găsi cam toate meciurile de fotbal care te-ar putea atrage.

Cash-out: poți închide doar pariuri single, indiferent dacă sunt plasate pre-meci sau live, însă nu poți închide pariuri multiple. Foarte multe meciuri au această opțiune, care este oferită și accesibilă  chiar dacă pariezi folosind aplicația pentru IOS sau de pe site-ul optimizat pentru Android. Oricum, Betano are printre cele mai bune opțiuni cash-out ca valoare a sumei retrase și protejate.

Pariuri live specifice: având în vedere că oferă destul de multe opțiuni de pariere la fiecare meci, vei găsi toate pariurile cu care ești obișnuit, mai puțin cele complexe.

Plata câștigurilor: bună

Timpul de pariere: bun

Transmisiunile video: da, are un serviciu bun de transmisiuni video live .

Fortuna – totul despre pariuri sportive live

www.eFortuna.ro SC BET ZONE SRL România, București, Str. Barbu Văcărescu nr.13, camera 1, etaj 1, sector 2 CUI: 34774502

O casă de pariuri cu o ofertă vastă de pariere, incluzând şi pariuri pe handicapuri asiatice şi total goluri cu returnări parţiale de miză (clasicele asiatice).

Are limite de mize minime foarte mici (chiar mai puţin de 50 de bani), un mare plus pentru cei care joacă pariuri tip sistem.

Fortuna este in piata jocurilor de noroc de mai bine de 19 ani. Are peste 3700 de angajati si s-a extins in Slovacia, Cehia, Polonia si Romania

În România este sponsor al echipei naționale de fotbal.

Dar să vedem cum se prezintă cu secțiunea de pariuri live:

Valoarea cotelor: sub media cotelor existente la alte case de pariuri. Greu să găsești cote valoroase live, pentru că marja casei este mare, în multe cazuri valoarea de echilibru fiind de @1.80 sau chiar mai jos.

Accesibilitatea: foarte ușor te loghezi în cont și la fel de repede ajungi la pariuri live. Platformă stabilă cu timp de latență oscilant, probabil influențat de volumul pariurilor.

Diversitatate ofertei: ofertă vastă de pariere

Cash-out: ai opțiunea Early Cashout disponibilă la majoritatea sporturilor din ofertă

Pariuri live specifice: da

Plata câștigurilor: rezonabilă

Timpul de pariere: acceptabil

Transmisiunile video: nu oferă partide transmise video live

 

 

Stanleybet – pariuri sportive live ca la englezi

www.stanleybet.ro STANLEYBET ROMANIA ONLINE LTD. Malta,Valleta, VLT 1436, Strait Street, Palazzo Pietro Stiges 1033 (Licență ONJN D.1280 /29.06.2016 01.07.2016 – 30.06.2026)

Casă de pariuri internațională, înființată în anul 1997, cu sediul în Liverpool. În țara noastră funcționează  începând cu anul 2004, la nivelul anului 2018 având peste 2000 de agenții de pariuri în opt țări diferite: Romania, Anglia, Germania, Italia, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca. Da, s-a remarcat prin seriozitatea de care a dat dovadă offline, însă s-a adaptat și la online, site-ul are o grafică atrăgătoare și este foarte ușor de utilizat.

Valoarea cotelor: cotele nu sunt chiar punctul forte la Stanleybet, însă poți găsi unele pariuri valoroase.

Accesibilitatea: te loghezi rapid pe site și ai secțiunea Live Betting chiar pe bara de start. Timpul de latență este destul de bun, oferta interesantă. Interfața este făcută atractiv și optimizată pentru pariere rapidă.

Diversitatea ofertei: oferta nu este una prea bogată, însă găsești unele pariuri interesante live. Prezentarea live este interesantă și ușor de urmărit.

Cash-out: nu este prezentă această opțiune.

Pariuri live specifice: există pariurile consacrate și pe care le găsești la meciurile de fotbal

Plata câștigurilor: bună

Timpul de pariere: bun

Transmisiunile video: nu sunt oferite partide transmise video live

 

Casa Pariurilor – pariuri sportive live

www.casapariurilor.ro HATTRICK – PSK d.o.o. Croația, Dugopolje, Leopolda Mandica nr.14, nr.înregistrare: 92265244213
(Licență ONJN D.1289 /29.07.2016 01.08.2016 – 30.07.2026)

O casă de pariuri care vine cu niște cote foarte bune pe 1X2, live streaming gratuit și o platformă prietenoasă și stabilă. Are un blog bine pus la punct, chiar o secțiune cu bilete câștigătoare din care te poți inspira. La fotbal oferă cote mărite, Bonus tip – Fotbal, adică meciuri la care cotele sunt cu mult peste media pieței.

Valoarea cotelor: sub media cotelor existente la alte case de pariuri. Greu să găsești cote valoroase live, pentru că marja casei este mare.

Accesibilitatea: bună, ajungi repede la pariuri live, timpul de latență este acceptabil. Nu vei găsi cote bune cu ușurință, însă poți pune bilete live, le poți acoperi iar platforma de pariere are un design prietenos.

Diversitatea ofertei: există meciuri pe care poți paria, dar, în ansamblu, oferta ar trebui îmbunătățită.

Cash-out: nu este prezentă această opțiune.

Pariuri live specifice: la meciuri importante de fotbal poți găsi o ofertă bogată de pariuri pe cornere, cartonașe, penalty-uri și alte opțiuni live.

Plata câștigurilor: rezonabilă

Timpul de pariere: bun

Transmisiunile video: da, însă oferta este destul de limitată. Chiar și așa, este singura casă de pariuri online care îți permite să urmărești partide live video fără a fi necesar să faci vreun depozit și fără a avea bani în cont.

888 – nu juca live până nu citești aici totul despre ei

www.888sport.ro 888 ROMANIA LIMITED Gibraltar, 57/63 Line Wall Road Gibraltar, GX 11 1AA, Licenţa: L1160654W000324 / 01.09.2016 – 31.08.2026.

Parte a grupului 888Holdings, casa de pariuri licențiată pe piața noastră este destul de cunoscută și vine cu o ofertă pre-meci bogată și variată. Mai mult decât atât, secțiunea live este bine organizată, ușor accesibilă și atractivă pentru pariori. Marja de profit a casei la fiecare pariu este considerată sub 5.5 %, deci foarte convenabilă pentru jucători.

Valoarea cotelor: cote bune, reale, ajustate în funcție de dinamica partidei. La valoarea cotelor oferite live, 888 stă bine, chiar vei găsi unele cote de care poți profita.

Accesibilitatea: bună, ajungi repede la pariuri live, timpul de latență este rezonabil, oferta cuprinzătoare. Interfața este prietenoasă și optimizată pentru pariere rapidă, iar în partea din dreapta ai acces la transmisiunea partidei, statistici, evenimente.

Diversitatea ofertei: Oferta este foarte generoasă și în privința pariurilor live, unde ai la dispoziție destul de multe evenimente simultan din fotbal. Au meciuri de fotbal inclusiv din campionate obscure.

Cash-out: există pentru pariurile individuale, deci poți asigura doar un singur pariu, nu și biletele multiple

Pariuri live specifice: da, sunt pariuri specifice, pariuri pe intervale, handicapuri, șamd.

Plata câștigurilor: acceptabilă

Timpul de pariere: rezonabil

Transmisiunile video: nu

Betstars – are pariuri sportive live

www.betstars.ro REEL SPAIN PLC Malta, Sir Temi Zammit Avenue Ta’xbiex, 8 Villa Seminia-XBX 1011 Nr. înregistrare: C 53434 (Licență ONJN 01.09.2017 – 31.08.2018)

Casa de pariuri din familiza cunoscutului site Pokerstars impresionează printr-o gamă bogată de oferte și promoții tentante, atât la fotbal cât mai ales la competițiile de top din sporturile americane: NBA, MLB, NHL. Din punct de vedere tehnic, platforma de pariere live este bine pusă la punct: o actualizare rapidă a cotelor și informațiilor, opțiuni de pariere blocate rar, durata mare acoperită, pariuri puse rapid, câștiguri plătite într-un timp scurt. Miza/pariul minim pe care îl poţi face diferă în funcţie de eveniment şi poate varia de la ($/£/€)0,01 la ($/£/€)0,10, pentru că la această casă de pariuri nu îți poți deschide cont în lei.

Valoarea cotelor: cote care tind să fie bune existând totuși o marjă a casei deși par ajustate în funcție de dinamica partidei. Betstars ,vine cu  multe cote live la valorea apropiată de cea reală.

Accesibilitatea: Secțiunea live este denumită ”În-joc”, platformă prietenoasă, stabilă, ajungi rapid la pariuri live, timpul de latență este mic, oferta foarte bună, cel puțin la fotbal.

Diversitatate ofertei: găsești destul de multe pariuri pe meciurile de fotbal live, poate fi considerată ofertă destul de bună.

Cash-out: încă nu au introdus această opțiune, însă poți acoperi pariu.

Pariuri live specifice: există opțiuni live specifice, poți pune ușor chiar și bilete combinate live.

Plata câștigurilor: bună

Timpul de pariere: bun

Transmisiunile video: nu

 

Mozzart – pariuri sportive live

www.mozzartbet.ro SC NEW MOZZART SRL România, Timișoara, Calea Dorobantilor nr.20, camerele 2,4,6,7,8 și 9, ap. 1, jud. Timiș, CUI 35302940, J35/2994/2015

Mozzartbet este una din cele mai apreciate case de pariuri offline din România, care a intrat pe piața de la noi din țară în 2006 axându-se pe București și zone adiacente. În prezent, sunt agenții în multe din orașele mari ale țării: Ploiești, Pitești, Buzău, Timișoara, Arad, Târgoviște, ș.a.m.d. Din septembrie 2015 aceasta a început să ofere și pariuri online și este una dintre casele de pariuri la care joc uneori.

Valoarea cotelor: trebuie să cauți intens, cotele pe care le oferă la pariuri sportive live sunt, în general, sub media celor oferite de alte case de pariuri. Chiar și așa, sunt unele meciuri la care găsești cote bune.

Accesibilitatea: te loghezi în cont cu ușurință, și se poate paria în condiții decente (dacă sunt meciuri oferite). Stau bine pe partea de statistici sportive live și poți vedea raportul șuturilor, cartonașelor, posesiei sau a loviturilor libere atât pe durata întregului meci, cât și pe intervale de 5, 10 sau 15 minute.

Diversitatate ofertei: oferta nu este una prea bogată, însă găsești unele pariuri interesante live. Nu se pot compara cu alte case de pariuri online la acest capitol, dar fac progrese.

Cash-out: încă nu au introdus această opțiune

Pariuri live specifice: există opțiuni live specifice, poți pune ușor chiar și bilete combinate live.

Plata câștigurilor: bună

Timpul de pariere: acceptabil

Transmisiunile video: da

Pariuri sportive live Mozzartbet

Maxbet – ce ar trebui să știi la pariuri sportive live

www.maxbet.ro MAXBET MALTA LIMITED Malta, Tower Gate Place, Tal-Qroqq Street, Msida nr.înregistrare C 72878

Maxbet este recunoscută pentru sălile de jocuri, fiind una dintre casele de pariuri cu un bonus de bun venit foarte consistent. Poți consulta Top 15 cele mai bune bonusuri la casele de pariuri online 2018 dacă ești în căutarea unui bonus și ca să vezi care sunt casele de pariuri cu cea mai bună ofertă. Trecând peste bonusul de bun venit, care este de până la 500 RON, dar foarte greu de rulat, Maxbet are mici chestii atractive la secțiunea de pariuri live, însă nu convinge.

Valoarea cotelor: slabă, cotele pe care le găsești la pariuri sportive live sunt sub media celor oferite de alte case de pariuri.

Accesibilitatea: este foarte dificil să te loghezi în cont, timpul de latență mare.

Diversitatate ofertei: destul de multe pariuri și opțiuni de pariere. Găsești handicapuri asiatice live și pariuri sub/peste, dar cotele sunt puternic diminuate.

Cash-out: există posibilitatea de a închide pariuri aflate în desfășurare și de a da cash-out, chiar dacă nu la toate meciurile și toate tipurile de pariuri. Totuși, aici stau destul de bine, iar un cash-out acceptat îl primești în 3-6 secunde.

Pariuri live specifice: există live specifice, poți pune ușor chiar și bilete live, poți combina meciuri pre-live cu cele în desfășurare pe același bilet la pariuri.

Plata câștigurilor: cu mici sincope, de cele mai multe ori trebuie să aștepți finalul meciului, dar sunt și pariuri la care primești câștigurile când acestea sunt decise.

Timpul de pariere: slab, multe meciuri închise înainte de limită

Transmisiunile video: lipsesc

Pariuri sortive live la Maxbet

Publicwin – ce trebuie să știi despre pariurile sportive live din oferta lor

www.publicwin.ro SEA BET Limited Malta, 158 Merchants Street, Valleta VLT 1176, nr. înregistrare: C77873, cod de identificare fiscală pe teritoriul României: 36840858

O casă de pariuri care are și licență pentru jocul de poker on-line Texas HoldEm Poker și o dezvoltare rapidă în offline. Oferă depuneri și retrageri direct din agenții, dar și prin card bancar, Skrill, Neteller sau PaysafeCard.

Valoarea cotelor: cote bune, în marja pieței

Accesibilitatea: foarte bună, ajungi ușor la secțiunea de pariuri live, timpul de latență este rezonabil, oferta diversificată. Vizual însă, softul nu este prea prietenos și este dificil de urmărit, culorile sunt oarecum obositoare și nu te fac să stai mai mult ”live”.

Diversitatea ofertei: destul de multe pariuri și opțiuni de pariere

Cash-out: există posibilitatea de a închide pariuri aflate în desfășurare și de a face cash-out, dar nu chiar la toate meciurile și toate tipurile de pariuri. Pot fi partide la care ai pariat consistent pe opțiuni principale, și să nu ai la dispoziție cash-out, în ansamblu facilitatea este prezentă, dar nu te baza pe ea.

Pariuri live specifice: există o mulțime de pariuri live specifice, în plus vin și pariuri combinate

Plata câștigurilor: bună

Timpul de pariere: bun

Transmisiuni video: există

Pariuri sportive live Publicwin

Efbet – nu paria până nu citești prezentarea aceasta

www.efbet.ro ALTABET Limited Malta, Villa Ichang nr. 16, Triq Mons. Alfredo Mifsud, Ta Xbiex XBX 1063, nr. înregistrare: C 80836/2017, cod de identificare fiscală pe teritoriul României: 38105780.

Nou licențiată, această casă de pariuri nu este nouă pe piața românească. Operator de pariuri originar din Bulgaria, primul licențiat în țara vecină. Se prezintă ca oferind o gamă largă de pariuri pe evenimente sportive, o acoperire largă a tuturor ligilor mari de fotbal, competiții și evenimente sportive internaționale, bonusuri pentru clienții noi și servicii profesioniste de relații cu clienții 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Valoarea cotelor: cote foarte bune, peste medie

Accesibilitatea: rezonabilă. Atenție însă la timpul de latență care este cu mult mai mare decât orice alt timp de acceptare al biletelor plasate.

Diversitatea ofertei: complexă, peste medie. Modul de prezentare însă ar putea fi îmbunătățit.

Cash-out: apare posibilitatea de a închide pariuri aflate în desfășurare și de a da cash-out, dar nu chiar la toate meciurile și toate tipurile de pariuri. Pot fi partide la care ai pariat consistent pe opțiuni principale, și să nu ai la dispoziție cash-out.

Pariuri live specifice: Da, există pariuri specifice. Atenție însă, sunt voci care susțin că adesea sunt oferite cote mari în live , dar când vrei efectiv să plasezi pariul, cota scade dramatic și dacă nu esti atent dai accept și pariezi la cota mică.

Plata câștigurilor: rezonabilă

Timpul de pariere: acceptabil, cu rezerve destul de mari.

Transmisiuni video: există

Pariuri sportive live Efbet

 

Get’s Bet – în curând pariuri sportive live

www.getsbet.ro Get’s Bet Online LTD Malta, Level 3, Valletta Buildings, South Street, Valleta VLT 1103, nr. înregistrare: C 81452/2017, cod de identificare fiscală pe teritoriul României: 38208794

Operatorul a luat licența pentru pariuri sportive online, urmând ca site-ul să devină operațional în curând. În prezent se poate crea cont online la această casă de pariuri.

Pariuri sportive live la Get's Bet
Pariuri sportive live la Get’s Bet

STAI! Citeste si despre

Ce factori luăm în considerare când pariem pe US OPEN 2019

Ce factori luăm în considerare când pariem pe US OPEN 2019

US OPEN 2019 este foarte aproape de începerea meciurilor pe tablourile principale. Este ultimul dintre …

Simona Halep la US Open 2019 – Merită să mizăm pe ea la câștigarea turneului?

Simona Halep la US Open 2019, cea mai valoroasă jucătoare româncă se pregătește pentru ultimul …

Un comentariu

 1. Foarte util acest articol despre pariuri online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *