duminică , 24 octombrie 2021
Home / Topuri / Top5 case de pariuri care au pariu șansă
pariu șansă

Top5 case de pariuri care au pariu șansă

Mai jos este un top al caselor de pariuri (online și offline) care oferă pariu șansă, opțiune foarte apreciată de către toți cei care obișnuim să punem bilete la pariuri.

În acest caz, este vorba despre bilete care conțin cel puțin 10 meciuri, acest lucru fiind cunoscut celor care calcă pragul caselor de pariuri și, mai nou, celor care obișnuiesc să parieze online.

 Top5 case de pariuri care au pariu șansă

Superbetsuperbet-logo

Dacă pariezi cel puțin 11 evenimente pe un bilet, la cote minime de 1.25 pentru fiecare eveniment, dar unul dintre pariuri nu iese câștigător, atunci la Superbet câștigi o sumă egală cu 10% din câștigul total potențial împărțit la cota evenimentului pierdut. De exemplu, dacă ai un bilet simplu cu 11 evenimente și câștig potențial de 4000 de RON și ai pierdut un singur meci care avea cota 2.00, atunci câștigi 4000 de RON / 2.00 / 10, adică 200 de RON!

La calcularea câștigurilor de la pariul șansă nu se aplică grila de bonusare descrisă la Super Bonus. Dacă unul sau mai multe evenimente primesc cotă 1, conform regulamentului în vigoare, atunci pariul șansă este în continuare valabil, dar casa de parirui se va raporta la noul câștig posibil de pe bilet.

 

Winnerwinner-logo

Dacă joci cel puțin 11 evenimente, iar fiecare eveniment are o cotă minimă de 1.25 și pierzi un eveniment, atunci vei primi 15% din câștigul net împărțit la cota evenimentului pierdut. În cazul în care un eveniment sau mai multe primesc cota 1.00 atunci Șansa Winner rămâne valabilă.

Deja știți că această ofertă nu se cumulează cu alte tipuri de promoții.

 

Public winpublicwin-logo

În cazul în care pe un bilet simplu se gasesc minim 10 evenimente, si doar un singur eveniment este pierzator, atunci vei primi 10% din câștigul potențial împărțit la cota evenimentului pierdut. Cota minimă pentru fiecare meci este 1.23, pentru ca biletul plasat să beneficieze de pariul șansă. Acest lucru este evidențiat în mod special pe bilet. Toodată, pe bilet se pot juca și meciuri aflate în ofertă (Plus sau Extra), dar pariul șansă nu se aplică pentru biletele combinate.

Dacă unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc cota @1.00, biletul nu mai beneficiază de pariul șansă.

 

Get’s betgets-bet-logo

Pariu șansă

Trebuie să pariezi minim 11 evenimente la cotă minimă 1.25 fiecare eveniment, iar în situaţia în care pierzi un singur meci de pe bilet, atunci vei primi ca şi cotă de câştig 10% din produsul cotelor meciurilor pronosticate corect. Această ofertă este valabilă pentru orice tip de pariu din toate sporturile disponibile. Pariul ŞANSĂ este valabil numai pentru bilete simple, bilete ce conţin o singură linie. Nu se acceptă pronosticuri multiple (duble, triple), sau bilete ce conţin combinaţii. Pariul ŞANSĂ rămâne valabil dacă unul sau mai multe meciuri de pe bilet sunt anulate (primesc cotă 1.00).

Pariu șansă la fotbal

Trebuie să pariezi minim 10 evenimente din oferta de fotbal, la cotă minimă 1.35 fiecare eveniment, iar în situaţia în care pierzi un singur meci de pe bilet, atunci va primi ca şi cotă de câştig 15% din produsul cotelor meciurilor pronosticate corect. Această ofertă este valabilă doar pentru pariurile din oferta de fotbal de tip Final şi Şansă dublă. Pariul ŞANSĂ FOTBAL este valabil numai pentru bilete simple, bilete ce conţin o singură line. Nu se acceptă pronosticuri multiple (duble, triple), sau bilete ce conţin combinaţii. Pariul ŞANSĂ FOTBAL rămâne valabil dacă unul sau mai multe meciuri de pe bilet sunt anulate (primesc cotă 1.00).

 

Baumbet

La Baumbet câștigi 10% din posibilul câștig în cazul în care unul dintre evenimente este pierzător!logo

Pariezi minim 11 și maxim 19 evenimente cu cote de minim 1.3 pe un bilet si în cazul în care unul dintre eveniment este pierzator la Baumbet câștigi 10% din posibilul câștig.

Casa de pariuri Nr. Evenimente Cotă minimă Pariu șansă
Superbet 11 1.25 10%
Winner 11 1.25 15%
Publicwin 10 1.23 10%
Get’s bet 11 1.25 10%
Baumbet 11 1.30 10%

 

Pe langa acest top mai sunt si alte case de pariuri care ofera aceste servicii

  • pariu sansa fortuna
  • sansa la pariuri fortuna
  • pariu sansa total bet
  • pariu sansa casa pariurilor
De Loredana Banu
De Loredana Banu

STAI! Citeste si despre

Top 5 iubite ale lui Ronaldo

Ce puteti citi in acest articol Top 5 iubite ale lui Ronaldo, ideea acestui scurt …

Top 5 motociclete de viteza

Ce puteti citi in acest articol Cele mai bune motociclete de viteza sunt facute sa …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *