luni , 5 octombrie 2020
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Top Cotă, Top Extra și Top 6 pariurile cu super-cote la SenatorBet

Top Cotă, Top Extra și Top 6 pariurile cu super-cote la SenatorBet

Top Cotă, Top Extra și Top 6 sunt cele 3 opțiuni pe care le oferă aceast operator pariorilor. Aceste meciuri le găsești afișate în fiecare agenție stradală cât și pe pagina de internet a casei de pariuri.

Pe site-ul SenatorBet sunt foarte ușor de remarcat fiind plasate în partea din stânga, imediat sub Descarcă Oferta. Prima opțiune este Top Cotă (culoarea roșie), apoi Top Extra (culoarea verde) urmată de Top 6 (culoarea galbenă).

Să vedem pe rând, avantajele fiecărei secțiuni de Top și cât este de utilă.

Top Cotă, Top Extra și Top 6

Top Cotă

Se pot juca pe bilet mai multe Top Cote. Se pot combina cu orice alt meci, cu exceptia meciului de bază. În cazul acestei oferte, casa de pariuri are marja 0 sau una foarte mică la evenimentele cotate.

J.Ostapenko – K.Mladenovic 1@2.05 – 2@1.95 Meciul de tenis este foarte aproape de surebet. Cotele sunt mai mari decât media pieței, fiind foarte aproape de cotele reale. Orice cotă în această secțiune merită întreaga atenție!
Cum faci un bilet folosind Top Cotă

Top Extra

MINIM 6 meciuri (Top Extra+alte 5 meciuri MINIM) ! Top Extra nu poate fi combinat cu meciul de bază, dar poate fi combinat cu meciuri de la Top Cota.

Aici intră pariuri la care găsim 1X2 dar și șansă dublă la fiecare meci. Cotele sunt mai mari decât cele pe care le găsești în mod obișnuit. De obicei, aici ai cele mai populare meciuri (fotbal, tenis etc.) dar trebuie să iei cel puțin 6 meciuri pe bilet.

Cum faci un bilet folosind Top Extra

Top 6

Meciurile din secțiunea TOP 6 nu se pot combina cu alte meciuri din oferta! Miza este 1 leu!

În acest caz, este vorba despre pariuri virtuale. Ai 6 meciuri de fotbal prestabilite cu opţiunile de pariere 1,X,2 şi cotă fixă pentru fiecare eveniment. Orice biletul se pariază simplu. Se pot face combinații doar cu aceste meciuri și nu se pot pune bilete sistem.

Cotele sunt foarte bune, marja aplicată de operator fiind mică la aceste jocuri. De ex. la Darmstadt – St.Pauli 2.80 2.80 2.80, se observă diferența de la @3.00 (cota reală) la @2.80 (cota oferită).

Cum faci un bilet folosind Top 6

STAI! Citeste si despre

Senatorbet Bragadiru – o nouă agenție de pariuri care te așteaptă

Dacă ești pasionat de pariuri sportive, o nouă agenție te așteaptă să îi treci pragul, …

Bet One – divertisment de calitate și altfel de pariuri

Bet One este un nume mai nou pe piața românescă a jocurilor de noroc. Un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *