vineri , 13 septembrie 2019
Home / Articole populare / Top cele mai mari 5 câștiguri la Stanleybet
Top câștiguri la Stanleybet

Top cele mai mari 5 câștiguri la Stanleybet

Top câștiguri la Stanleybet: iată biletele care au făcut pariorii să exulte de bucurie. Nu analizăm ”norocul”, acest lucru este imposibil. În schimb, putem încerca să vedem care au fost sursele de inspirație și cum au fost gândite biletele.

Se spune că de multe ori norocul ți-l faci singur. Poate asta este și cheia către câștigurile mari, dar dacă ești parior știi că nu totul este despre noroc. Pariurile sportive se bazează pe intuiție și analiză. Trebuie să știi pe ce trebuie să pariezi și când.

Stanleybet România este una dintre cele mai mari case de pariuri sportive de pe piața românească, cu peste 300 de agenții în toată țara și care de câteva luni și-a refăcut platforma www.stanleybet.ro, reușind să o îmbunătățească foarte mult și în beneficiul pariorilor, care acum au posibilitatea să joace de pe o platformă de pariere online de top.

De la începutul anului, au existat aproximativ 40 de câștiguri mai mari de 40.000 lei la Stanleybet.

1 – Cel mai mare câștig – Top câștiguri la Stanleybet

Câștigul cel mai mare înregistrat anul acesta a fost de 176.841.29 cu miza de 2 lei! Acesta este dovada clară că nu miza contează cel mai mult. Mai importante sunt intuiția și tipurile de pariuri pe care mizezi. Posesorul acestui bilet a ales să meargă pe 11 evenimente și un singur tip de pariu- rezultat final, optând pentru X sau 1 solist. O idee înțeleaptă dacă este să ne uităm la suma câștigată.  

 Biletul de mai sus este senzațional prin natura lui. Este clar că distracția a fost cel mai important aspect. Egalul este semnul dominant, doar două pariuri de 1 (victorii ale gazdelor) pe bilet. Pare așa de simplu încât egalurile par normale. Nici măcar nu a fost jucat utilizându-se vreun sistem.

Strategii pariuri – Cum câștigăm când mizăm pe X (egal)

2 – Miză mare, câștig excelent – Top câștiguri la Stanleybet

114.478.058 lei au fost câștigați în octombrie pe doar trei evenimente. Dacă majoritatea pariorilor preferă de departe pariurile pe meciurile de fotbal, posesorul acestui bilet a optat să meargă pe baschet, handbal și hochei, jucând 2 solist și 1 solist.

Dacă la alte bilete luăm factorul ”șansă” cu ușurință în considerare, la biletul de mai sus te impresionează miza. 10.000 Lei nu este o miză pe care să o întâlnești prea des, nici nu sunt prea mulți pariori cu un buget atât de solid.

3 – Super-câștig cu o miză serioasă – Top câștiguri la Stanleybet

Mai multe pariuri pe un bilet aduc implicit și o cotă mult mai mare. Astfel, mulți jucători reușesc să cumuleze cote și care să le aducă câștiguri cu multe zerouri în plus față de miza depusă, așa cum a reușit și posesorul acestui bilet care, pe 100 lei a câștigat 139.650,032 lei, la cota de 1.086. Pariul este unul singur ”ambele echipe inscriu” în 12 meciuri.

Noul Stanleybet.ro: Mai modern, mai atractiv, mai interesant – RELANSAT ONLINE

4 – Un bilet bine gândit – Top câștiguri la Stanleybet

În septembrie, doi prieteni din Vatra Dornei au avut încredere în simțurile lor și au pariat pe 17 evenimente sportive. Echipele au jucat parcă și pentru ei și le-au adus peste 88.168.65 lei de fiecare, la miza de 100 lei. Fiind cu ochii pe cele mai imporatante competiții, cei doi au pariat doar pe Liga Campionilor și Europa League.

Stanleybet se poate lăuda cu unele dintre cele mai mari cote la pariurile tip pauza/final iar jucătorii se bazează pe acest lucru când plasează orice tip de bilet. ”Pariez aici de când s-a deschis agenția. Puteam merge oriunde, dar am comparat cotele pe ceea ce mă interesa. Sorții au fost de parte mea. Nu pariez sume mari, dar câștigurile sunt însemnate”.

5 – Bilet inspirat pe 1 și 2 Solist – Top câștiguri la Stanleybet

Englezii i-au adus un câștig de 81.710.19 lei, pe cota @2702 la o miză de 25 lei, unui brăilean inspirat. Acesta a pariat pe 10 rezultate corecte din Liga 1 si Liga 2 a Angliei, jucând 1 solist și 2 solist.

Se remarcă ma jos faptul că toate pariurile sunt din Anglia League 1 și Anglia League 2, nici măcar din primele două ligi valorice engleze.

Cotele? Niciuna mai mică de @2.00, ba chiar mult mai mari unele. Este totuși riscant de apreciat că biletul de mai sus a presupus o analiză atentă și detaliată a fiecărei partide. Mai mult a contat capacitatea de a alege și inspirația.

Top câștiguri la Stanleybet

Nu putem vorbi nici de alegeri unitare. Atât victorii ale gazdelor cât și ale oaspeților. Doar cotele prinse oferă indicii asupra unei abordări a valorii.

Avantajul parierii la Stanleybet este plătirea câștigului la virgulă și promptitudinea primirii banilor.  Unul dintre criteriile după care orice parior apreciază o casă de pariuri este plata. Plata rapidă și corectă a câștigului oferă încredere. 

Asta este valabil atât offline cât și online.

STAI! Citeste si despre

Add2bet și Snapbet explicate la Netbet

Add2bet și Snapbet sunt două opțiuni de pariere care devin din ce în ce mai …

Super câștig de 174,406.4 lei la o loterie europeană (Stanleybet)

Cu toții ne încercăm norocul la unele loterii, mai ales când nu găsim foarte multe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *