sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Topuri / Top 5 iubite ale lui Ronaldo
Top 5 iubite ale lui Ronaldo

Top 5 iubite ale lui Ronaldo

Top 5 iubite ale lui Ronaldo, ideea acestui scurt articol ne-a venit urmarind realizarile lui Ronaldo din punct de vedere sportiv. La o scurta cautare a performantelor sportive ale acestui gigantic fotbalist, ne-au aparut si performantele lui Ronaldo la nivel sentimental. Asa cum a facut la nivel sportiv, si in ceea ce priveste femeile care au trecut prin viata lui, Ronaldo a “cules doar spuma”.

GEORGINA RODRIGUEZ

GEORGINA RODRIGUEZ

Fost reprezentant de vânzări Gucci, Georgina și Ronaldo sunt impreuna de mai bine de patru ani. Ronaldo este în mod clar foarte indragostit de ea, a născut-o pe fetița lor Alana Martina în noiembrie 2017. De asemenea, a stat alături de el după acuzațiile de viol făcute de americanca Kathryn Mayorga, care a susținut că portugheziul a violat-o în 2009, Ronaldo a negat vehement revendicările, iar în iunie departamentul de poliție din Las Vegas a renunțat la caz și a adăugat că „nu vor exista acuzații”.

IRINA SHAYK

IRINA SHAYK

Este ușor de uitat că Ronaldo s-a întâlnit cu supermodelul rus Irina timp de cinci ani. Perechea a fost împreună din 2010 până în 2015 înainte de a merge pe căi separate. Irina s-a întâlnit atunci cu Bradley Cooper, unul dintre cei mai doriti actori de la Hollywood, și a avut o fiică cu el, numită Lea, dar cei doi s-au despartit in 2019.

KIM KARDASHIAN

KIM KARDASHIAN

În 2010, înainte ca Kanye West și Kim să devină principalul show couple din USA, vedeta reality TV s-a bucurat de o seară cu Ronaldo. Cei doi ar fi fost văzuți sărutându-se la Madrid, unde se bucura de o vacanță de trei zile. Imaginați-vă dacă cei doi ar fi continuat relatia? Cu siguranță ar fi fost mai mediatizati decat Posh și Becks.

PARIS HILTON

PARIS HILTON

După ce s-a despărțit de iubitul Doug Reinhardt, superstarul din LA și-a pus ochii pe Cristino, care a petrecut vara anului 2009 petrecând în California. Perechea s-a intersectat într-o serie de cluburi de noapte, apropiindu-se unul de celălalt în două nopți. Faptul ca aceasta relatie nu a continuat ne-a privat de o multime de intamplari si detalii picante.

GEMMA ATKINSON

GEMMA ATKINSON

Timp de patru luni în 2007, Gemma și Cristiano au fost unul dintre principalele subiecte de discutie de la Manchester.

Și într-un interviu din 2016, actrița de săpun a dezvăluit cum Cristinao a încercat să o cucereasca cu ceai și episoade din “Only Fools And Horses”. Perechea nu a durat mult și Gemma este acum fericită cu vedeta Strictly Gorka Marquez – cuplul are o fetiță Mia.

Cei doi Ronaldo si Gemma s-au bucurat de câteva întâlniri în nopți consecutive, la asta rezumandu-se toata relatia lor!

STAI! Citeste si despre

Top 10 cele mai urmarite gagici de pe Instagram

Ce puteti citi in acest articol Top 10 cele mai urmarite gagici de pe Instagram, …

Top 8 cei mai urmariti sportivi de pe Instagram

Ce puteti citi in acest articol Top 8 cei mai urmariti sportivi de pe instagram, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *