vineri , 19 iunie 2020
Home / Stiri / Top 5 cele mai sexy sotii ale jucatorilor de fotbal american
cele mai sexy sotii ale jucatorilor de fotbal american

Top 5 cele mai sexy sotii ale jucatorilor de fotbal american

Fotbalul american este unul dintre cele mai apreciate sporturi practicate in SUA. Jucatorii de fotbal american sunt adevarate vedete si de multe ori exemple de urmat si asa cum este de asteptat atrag cele mai frumoase feme. Am alcatuit pentru voi un top al celor mai sexy sotii ale jucatorilor de fotbal american.

Ashley Nicole Roberts

Ashley este sotia lui Philip Wheeler. Acesta a cerut-o in casatorie in timpul reality show-ului WAGS Miami. Cei doi sunt casatoriti din 2017 si au impreuna 2 copii.

Marissa Van Noy

Fosta Miss Utah, Marissa este casatorita cu Kyle Van Noy, jucatorul echipei Patriots Cei doi sunt casatoriti din 2014 si de anul trecut au un baietel pe nume Trae.

Sasha Gates

Originara din Toronto, Canada, Sasha este maritata cu Antonio Gates din 2011 avand impreuna 2 copii. Sasha este fosta vedeta a reality show-ului WAGS.

Ciara

Cantareata Ciara nu mai are nevoie de nici o prezentare. Nu foarte multi dintre noi stim ca ea este maritata cu quarterback-ul Russell Wilson. Cei doi au impreuna o fetita, Ciara mai are un baietel din relatia pe care a avut-o in trecut cu rapper-ul Future.

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen este maritata cu Tom Brady, unul dintre cei mai buni jucatori din istoria NFL. Gisele si Tom au impreuna doi copii Vivian si Benjamin.

STAI! Citeste si despre

Top 5 cele mai sexy jurnaliste sportive

Fara ele evenimentele sportive si stirile despre acestea nu ar fi la fel, jurnalistele  sportive, …

Evenimente fotbalistice pe care poti paria saptamana aceasta

Dupa cum bine stim majoritatea competitilor sportive, inclusiv cele fotbalistice, sunt suspendate in perioada aceasta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *