joi , 13 august 2020
Home / Stiri / Top 5 cele mai sexy jurnaliste sportive
Jimena Sanchez

Top 5 cele mai sexy jurnaliste sportive

Fara ele evenimentele sportive si stirile despre acestea nu ar fi la fel, jurnalistele  sportive, fie ca prezinta stirile sau transmit interviuri de pe marginea terenului vin ca o completare de senzualitate in competitii dominate de cele mai multe ori de barbati.

 

5. Melissa Stark este cunoscuta pentru cei trei ani in care a fost sideline reporter pentru emisiunea Monday Night Football, actualmente este reporter la NFL Network. De-a lungul carierei a lucrat la posturile ESPN, ABC Sports, NBC News and Sports.

Melissa are patru copii si este casatorita cu Mike Lilley.

Mellissa Stark

4. Erin Andrews este nascuta pe 4 May 1978. Ea are o cariera infloritoare ca prezentator sportiv si vedeta Tv. Prezinta emisiunea Dancing with the Stars la postul ABC si este sideline reporter la Fox NFL.

De-a lungul carierei Erin a fost co-host la emisiunea College GameDay pe ESPN, de asemenea a avut o multime de prezente in direct in timpul multor evenimente importante precum  Super Bowl si World Series.

Erin Andrews este intr-o relatie cu hocheistul canadian Jarret Stoll.

Erin Andrews

3. Sara Carbonero este nascuta pe 3 februarie 1984 in Spania. Un element demn de mentionat consta in faptul ca este sotia celebrului fotbalist Iker Casillias cu care are 2 copii.

In 2009 a fost votata de editia FHM America “drept cel mai sexy reporter din lume”.

Sara Carbonero

2. Jimena Sanchez este una dintre cele mai sexy prezentatoare a unei emisiuni sportive. Jimena lucreaza pentru FoxSports Mexico si este cunoscuta ca Kim ardashian din Mexic

Jimena Sanchez

1. Alex Curry si-a inceput cariera ca reporter feelancer la Fuel Tv si NBC dupa ce a absolvit San Diego State University. In prezent prezinta emisiunea Fox Soprts NET si este totodata reporter pentru echipa de hockey LA Kings si la echipa de baseball Los Angeles Angeles.

Alex Curry

STAI! Citeste si despre

Masinile fotbalistilor de top

Ce puteti citi in acest articol Este cunoscut faptul salarile fotbalistilor care joaca la echipele …

Top 5 cel mai bine platiti jucatori de fotbal american

Ce puteti citi in acest articol Fotbalul american este sportul numarul 1 in SUA, personajele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *