joi , 21 noiembrie 2019
Home / Strategii Pariuri / Top 5 cele mai bune pariuri câștigătoare în 2019

Top 5 cele mai bune pariuri câștigătoare în 2019

Top 5 cele mai bune pariuri câștigătoare în 2019 se referă la pariurile pe care le-am jucat de-a lungul anului și care mi-au adus cele mai mari satisfacții. Este o perioadă în care pariurile complexe sunt foarte populare iar numărul lor crește pe zi ce trece.

Am putea vorbi deja despre 2 categorii de pariuri complexe. În primul rând, sunt pariurile complexe clasice gen GG3+, 1&2+ sau 1x&2-4 goluri (doar câteva exemple). Urmează pariurile complexe speciale de genul: marcatori și rezultat final, cornere și cartonașe galbene, rezultat final și faulturi ș.a.m.d.

Operatorii de pariuri și îmbogățit considerabil oferta și avem din ce în ce mai multe tipuri de pariuri complexe. Practic, se pot combina cam oricare dintre evenimentele cotate ale unui meci (în special de fotbal). Avem avantajul că este un singur pariu chiar dacă coține 2 ori mai multe evenimente condiționate sau nu.

Acest top este unul subiectiv, conține 5 dintre cele mai bune pariuri complexe pe care le-am utilizat constant în 2019. Accentul este pe acele pariuri complexe așa-zise clasice și pe care le întâlnim la mai multe case de pariuri.

Top 5 cele mai bune pariuri câștigătoare în 2019

1. Câștigă minim o repriză

În acest caz, accentul cade pe echipele care se concentrează asupra jocului în prima parte dar a căror valoare este superioară adversarelor. În primul rând, un gol marcat în prima repriză reduce presiunea asupra unei echipe. În special dacă echipa evoluează în fața suporterilor proprii. Acea echipă are avantajul terenului propriu dar și suportă presiunea tribunelor. Echipa gazdă se află și între a juca ofensiv și a scoate toate cele 3 puncte puse în joc. Asta înseamnă să nu ofere prea multe oportunități de contraatac.

Un gol marcat descătușează echipa dar și impulsionează spectatorii. Din acest motiv, obișnuiesc să verific numărul suporterilor în tribune. Un gol marcat în prima repriză face diferența între a intra la vestiare în aplauze ori sub presiune.

Pe de altă parte, statistic a fost demonstrat că echipa gazdă care marhcează un gol în prima repriză și intră conducând la pauză se relaxează. Dar interesul este pentru pariul câștigător.

Citește mai multe despre minim o repriză

2. Rezultat final & 2 +

Un pariu excelent pentru echipele care evoluează pe teren propriu și au înclinații ofensive. Atunci când nu apare o diferență valorică foarte mare, echipele gazdă tind să joace mai ofensiv și să înscrie mai repede. Două goluri marcate de gazde în prima repriză, un scor de 2-0 și pariul poate fi considerat câștigător.

2-0 este considerat un scor foarte periculos. În lumea fotbalului există ideea susținăt a echipei care conduce și se relaxează. Totuși, un stiu complex făcut pe un eșantion de 9000 de meciuri din Anglia, Germania, Franța, Italia și Spania, între 2012 și 2017, a arătat că 2-0 este un scor decisiv. Chiar și în aceste condiții, la 2-0 în favoarea gazdelor, cotele pentru X2 sau HA +0.5 sunt suficient de mari încât să acoperim pariul cu un profit excelent.

Este un pariu ce cuprinde 2-0, 2-1, 3-0, 3-2 etc., scoruri cu victorii și goluri marcate de gazde. Când vine vorba de oaspeți, ne așteptăm la 0-2, 1-2, chiar 1-3, alte scouri arătând jocuri total dezechilibrate.

Comparație între PsF și Minim o repriză la fotbal

3. Șansă dublă & 2+

Sunt unele meciuri în care nu avem încredere deplină în solist. Poate că analizele ne îndeamnă la prudență, poate avem sentimentul unei suprize ori găsim valoarea jucând moderat împotriva echipei favorite. În acest caz, șansă dublă și 2+ este pariul cel mai potrivit. În principiu, sunt 2 pariuri simple ce au cote mici, @1.15, @1.30. Într-un pariu complex, cota poate deveni @1.40 și atractivă pentru bilete cu 2-3 pariuri.

În acest caz, contează mult minutul primului gol. Este o bornă importantă în joc. Poate să ofere energie și încredere echipei care marchează și să pună presiune pe adversar. Acesta poate greși și să apară al doilea gol. Ori, se poate arunca în atac încercând să recupereze, caz în care putem avea golul secund.

Unii pot susține argumentat că este important ca primul gol să se marcheze rapid. Statisticile arată însă ceva diferit, cu foarte multe meciuri în care primul gol este mai puțin relevant în economia partidei. Are însă un impact enorm atunci când acoperim prin pariuri live. În aceste cazuri, este bine să avem răbdare, chiar dacă este foarte dificil.

1X și peste 1.5 goluri la Baumbet într-o partidă de 1Solist

De fiecare dată când avem tendința de a ne panica cu gândul că ne este necesar încă un gol, este bine să ne gândim la:

 • finalul de meci este perioada în  care se înscrie mult
 • echipele sunt obosite iar rezistența și energia unor jucători mai proaspeți, își spune cuvântul imediat
 • pe final de meci apar foarte multe erori și crește nervozitatea jucătorilor

4. GG3+

Când vine vorba de forma echipelor, GG3+ este un pariu foarte bun. Mulți pariori iau în considerare forma echipelor când este să aleagă GG3+. Există și opinii diferite care susțin că este greșit să iei în calcul doar forma de moment. Ar însemna să fie neglijate spiritul de echipă, vremea, oboseala acumulată, accidentările, cartonașele galbene/roșii, schimbările, tactica, angajamentul jucătorilor, perioada din sezon ș.a.

Iată câțiva dintre factorii foarte importanți pentru GG3+:

 • valoarea și forma portarilor
 • eficiența atacurilor celor două echipe
 • goluri primite/defensivele
 • valoare ofensivă/defensivă a rezervelor
 • tendințele de a înscrie a echipelor

Am observat că după 3 meciuri consecutive de sub 2.25 goluri, casele de pariuri oferă cote mărite la GG3+ echipelor respective. Este un principiu de la care putem porni atunci când alegem meciurile.

5. 1 & G2+

Atunci când echipa gazdă marchează, șansele ei de a câștiga sunt cotate la 76%. Dacă înscriu oaspeții, aceștia primesc un procent de 66%. Cel puțin, acestea sunt estimările statistice în campionatele europene. Iar casele de pariuri ajustează cotele în funcție de orice informație statistică relevantă.

La scorul de 1-0, echipa gazdă are o probabilitate estimată de 95% să marcheze al doilea gol. Tot la 1-0, echipa oaspete are 91% șanse estimate de a marca.  Dacă se înscrie și al treilea gol, probabilitatea este de 99% și, respectiv, 98.5%.

Este clar că vorbim despre goluri marcate destul de repede. Unul sau două goluri, în prima repriză, un scenariu foarte des întâlnit.

1 & G2+ la Mozzartbet într-un joc considerat foarte echilibrat

Top 5 cele mai bune pariuri complexe în 2019 – avantaje și pariuri contră

Top 5 cele mai bune pariuri complexe în 2019 este bazat pe experiența personală și pe strategiile de pariere pe care le-am aplicat. Fiecare meci poate oferi pariuri complexe valoroase dar și tipuri de pariuri de evitat. Fiind vorba de un număr de pariuri și bilete mare (peste 2000), pariurile de mai sus au câteva avantaje și din punct de vedere al controlului:

 • câștigă minim o repriză, poate fi contrat în repriza secundă. Scor corect sau rezultat final, în timp ce cotele se păstrează destul de bune
 • rezultat final și 2+ are avantajul unei cote sensibil mai mari decât rezultat final în cazul meciurilor de solist. Chiar dacă pot apărea surprize, este un pariu controlabil prin scor final și/sau număr de goluri
 • șansă dublă și 2 goluri marcate are, în general, o cotă destul de mică. Are însă avantajul că acoperă foarte bine meciurile strânse și în care se marchează
 • ambele marchează și peste 3 goluri a fost și este pariul perfect pentru meciuri din Serie A, La Liga. În general, jocuri în care echipele trag să obțină puncte, fie și unul, iar defensiva vine în planul secund
 • 1 & G2+ este o variație a handicapului asiatic 1 -1.5. Are avantajul că echipa gazdă trebuie să câștige înscriind cel puțin 2 goluri. Practic, acoperă 2-0, 2-1, 3-1, 3-2 șamd
X2 și 2+ la Baumbet – un pariu care este bun de jucat pe bilete

STAI! Citeste si despre

Pariuri pe 1-0

Pariuri pe 1-0, un scor înșelător – mizăm sau nu doar pe 1 gol marcat?

Pariuri pe 1-0, merită sau nu merită să mizăm pe așa ceva? Practic, pariurile pe …

Ce pariem pe CFR Cluj în sezonul 2019 – 2020 (Liga 1)

Ce pariem pe CFR Cluj în sezonul 2019 – 2020 (Liga 1)

CFR Cluj este cea mai puternică echipă românească din ultimii ani. Acest lucru este demonstrat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *