joi , 18 iunie 2020
Home / Stiri / Top 5 cel mai bine platiti jucatori de fotbal american
Ryan Tannehill

Top 5 cel mai bine platiti jucatori de fotbal american

Fotbalul american este sportul numarul 1 in SUA, personajele principale, jucatorii sunt supervedete, statutul lor revazandu-se si in sumele exorbitante cu care sunt platiti. In cele ce urmeaza va invitam sa urmariti un top 5  cel mai bine platiti jucatori de fotbal american.

1. Russell Wilson: $53 milioane / an

In Aprilie 2019, Wilson a semnat un contract de prelungire pe 4 ani in valoare de $140 milioane cu Seahawks si $170 milioane garantati. Quarterbak-ul se afla sub contract pana in 2023.

 

2. Kirk Cousins: $40 milioane / an

Quarterback-ul celor de la The Vikings a semnat o prelungire cu doi ani a contractului pentru $66 milioane in offseason, ajungand astfel sa catige $40 milioane anual.

 

3. Carson Wentz: $39.4 milioane / an

Anul acesta Wents a intrat in cel de al doilea sezon din contractul de patru ani. La acest contract a mai fost adaugata o prelungire de doi ani si suma de $128 milioane, astfel ca Wentz este jucatorul celor de la Philadelphia Eagles pana in 2024.

 

4. Ryan Tannehill: $37.5 million

In 2019 Ryan a fost NFL Comeback Player of the Year. In Martie a semnat o prelungire a contractului existent pe patru ani si suma de $118 milioane cu cei de la Tennessee Titans.

 

5. Jared Goff: $31 million

Quarterback-ul celor de la Rams a semnat o intelegere pentru prelungirea contractului cu patru ani si $134 milioane. Intelegerea semnata de Goff a inclus si un bonus de $20 milioane pe care il va incasa anul acesta.

STAI! Citeste si despre

Top 5 cele mai sexy jurnaliste sportive

Fara ele evenimentele sportive si stirile despre acestea nu ar fi la fel, jurnalistele  sportive, …

Evenimente fotbalistice pe care poti paria saptamana aceasta

Dupa cum bine stim majoritatea competitilor sportive, inclusiv cele fotbalistice, sunt suspendate in perioada aceasta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *