duminică , 10 decembrie 2023
Home / Topuri / Top 5 cei mai nebuni jucatori de fotbal
Rene Higuita

Top 5 cei mai nebuni jucatori de fotbal

Fotbalul este plin de frumosi nebuni, adevarate superstaruri, desigur unii jucatori trec in partea cealalta si degenereaza printr-un comportament anormal, nefiresc.
In cele ce urmeaza am alcaturit un top 5 cei mai nebuni jucatori de fotbal…

1. Joey Barton

Joey Barton

Joey Barton are “talentul” de a aparea pe prima pagina a ziarelor datorita comportamentului sau nebunesc. Barton are, de asemenea, un comportament violent destul de urat, care il face sa iasa in evidenta intr-un mod negativ. Atacarea unu barbat si a unui adolescent precum si lovirea unui coechipier de unde a rezultat ranirea acestuia (retina desprinsa) sunt fapte care il reprezinta, De asemenea incercarea de a bate 3 jucatori de la Manchester City sau faptul ca a incercat sa stinga o tigara pe un jucator de la echipa de tineret se pare ca sunt fapte care ii definesc, coportamentul.

2. Mario Balotelli

Mario Balotelli

De-a lungul carierei sale, a tinut titlurile ziarelor pentru tot felul de nebunii, atât pe teren, cât și în afara terenului. De-a lungul anilor, Super Mario a uimit lumea fotbalului fumând în baia unui tren, intrând într-o luptă cu managerul său in timpul unui antrenament, aruncând săgeți către jucătorii tineri, lansând focuri de artificii în baia lui și multe bizareri. Balotelli este jucatorul pe care il iubesti sau il urasti, nu se poate nega că este unul dintre cei mai nebuni jucători din toate timpurile.

3. Vinnie Jones

Vinnie Jones

Actualmente, Vinnie Jones este recunoscut ca fiind „Hollywood Hard Man”, dar înainte de asta nu se prefăcea a fi intimidant și era renumit pentru comportamentul său nebun de pe teren. Jones a fost figura cheie din echipa de la Wimbledon care a devenit cunoscută sub numele de „Crazy Gang” și au fost numiți astfel datorită stilului lor de joc sălbatic, fizic și neorganizat, pe lângă comportamentul lor excentric. Jones a eliminat de 12 ori în carieră, iar jucătorii s-au temut să joace împotriva lui. O imagine de durată este cea a lui Jones care il apucă de testicule pe Paul Gascoigne în timp ce jucau intr-o partida din Cupa F.A. Jones susține că are o legătură spirituală cu Gascoine si reuseste desigur intr-un mod amuzant sa arate acest lucru.

4. Diego Maradona

Diego Maradona

Unul dintre cele mai mari si talentate personaje ale sportului, Diego Maradona are o lungă istorie de comportament nebunesc, atât pe teren, cât și în afara acestuia. Câteva dintre capriciile sale includ tragerea unor focuri de pusca in aer in timp reporteri se aflau în afara casei sale, momentul cand s-a drogat chiar pe banca tehnica, membrii staff-ului aparndu-l de privirile curiosilor. „Mâna lui Dumnezeu” de la Cupa Mondială din 1986, unde și-a folosit intenționat mâna pentru a înscrie un gol decisiv împotriva Angliei, sustinand apoi că a fost răzbunare pentru războiul din Falkland. Datorită capriciilor sale nebune, Maradona este si va ramane unul dintre cei mai buni si mai nebuni jucatori de fotbal.

5. Eric Cantona

Eric Cantona

Primul lucru care ne vine în minte atunci când îl pomenim pe Eric Cantona este lovitura lui sălbatică și ciudata de kung-fu aplicata unui fan într-un meci împotriva Crystal Palace din 1995. Cantona a fost genul de jucator care incanta, de la care nu iti puteai lua ochii cand se afla pe teren, probabil din aceasta cauza i-au fost iertate multe derapaje. Problemele din viata personala, cu alcoolul si multe altele nu fac decat sa ii confere lui Cantona o aura de superstar…asta daca mai era necesar. Revenind la incidentul prezentat mai sus, Cantona a spus „Când pescărușii urmează traulerul, este pentru că ei cred că sardinele vor fi aruncate în mare.”

BONUS – Rene Higuita

Rene Higuita

Poreclit El Loco sau „Nebunul”, Rene Higuita a fost o alegere evidentă pentru această listă. Portarul columbian este probabil cel mai nesigur și imprevizibil portar din toate timpurile, care,a fost iubit de public dar nu si de echipele de club. De obicei, echipele vor dori un jucător disciplinat, cu nivel egal între posturi, dar acesta nu era stilul său. Nu a iubit nimic altceva decât să nu primeasca gol și să-i umileasca pe atacaniti cu abilitățile sale de dribling, ceea ce înseamnă că echipa juca adesea cu 11 jucători de camp.

Higuita a devenit un adevarat superstar datorită modului prin care a aparat o lovitura de la 11 metri in partida cu Anglia din 1995, folosit “lovitura scorpionului. Dupa retragerea din fotbal, Higuita a trait tot ca un “nebun”, a frecventat studiourile tv din tara sa si a facut o multime de operatii estetice motivand: „M-am săturat să fiu Rene urât, vreau să fiu Rene chipeș”.

 

STAI! Citeste si despre

Top 10 cele mai urmarite gagici de pe Instagram

Ce puteti citi in acest articol Top 10 cele mai urmarite gagici de pe Instagram, …

Top 8 cei mai urmariti sportivi de pe Instagram

Ce puteti citi in acest articol Top 8 cei mai urmariti sportivi de pe instagram, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *