duminică , 21 iunie 2020
Home / Stiri / Top 10 cele mai “bune” sportive – partea 1
Top 10 cele mai “bune” sportive
Top 10 cele mai “bune” sportive

Top 10 cele mai “bune” sportive – partea 1

In articolul care urmeaza sa il parcurgeti, va prezentam un top 10 cele mai “bune” sportive care ne incanta cu aparitiile pe terenurile de concurs.

Desigur topul nostru este pur subiectiv si reprezinta optiunea autorului.

 

10. Allison Stokke

Nascuta pe 22 Martie 1989 in Newport Beach, California, ocupanta locului 10 a topului nostru  s-a remarcat in special in colegiu cand a avut performante interesante.

Mai tarziu a incercat sa se califice la Olimpiada in echipa USA dar a esuat.

Adevarata faima a cunoscut-o in momentul in care un fotograf a publicat o poza a ei intr-un concurs. De aici pana la cariera de model a fost un singur pas.

  1. Maria Sarapova

Nu exista iubitor al sportului in general si al tenisului feminine in particular care sa nu o cunoasca pe Maria Sharapova.

Nascuta in 1987 pe teritoriul fostei Uninuni Sovietice, Maria Sarapova si-a dovedit talentul sportive in marile competitii de tenis unde a reusit sa castige nu mai putin de 5 turnee de Mare Slem. De asemenea o buna perioada de timp a fost si numarul 1 Mondial.

Din pacate cariera ei a fost umbrita dupa ce a fost depistata pozitiv la un test anti-dopping.

8. Alisa Manyonok

Originara din Vladivostok, Rusia, “Barbie din volei” a fost privita ca avand un viitor foarte promitator in volei, dar dupa ce a participat la cateva concursuri de frumusete, a ales sa se dedice modelingului. Frumusetea de papusa si corpul dobandit in ani de antrenamente au calificat-o ca fiind perfecta pentru prezentarea de lenjerie si costume de baie. Actualmente a imbratisat cariera de model unde are un success deosebit.

7. Lindsey Vonn

Nascuta pe 18 Octombrie 1984 in Saint Paul, Minnesota, Lindsey este una dintre cele mai bune schioare din lume. In 2008-2009-2010 a castigat 3 medalii de aur consecutive la campionatul Mondial. La Olimpiada de Iarna din 2012 a castigat aurul la proba de coborare.

Lista reusitelor din ski ale lui Lindsey poate continua dar ce este mai important pentru noi, este frumusetea lui Lindsey si putem spune ca este una dintre cele mai frumoase schioare, daca nu chiar cea mai fumoasa.

6. Melanie Adams

Melanie este originara din Australia si putem spune fara sa ne inselam ca este una dintre cele mai frumoase atlete din lume.

A fost numita cea mai frumoasa participanta la Jocurile Olimpice din 2012. Acum nu mai practica atletismul dar a imbratisat o cariera in modeling si actorie.

STAI! Citeste si despre

Cele mai frumoase case de fotbalisti

Este cunoscut faptul ca vedetele din fotbalul mondial castiga enorm de multi bani si isi …

Top 5 cele mai sexy jurnaliste sportive

Fara ele evenimentele sportive si stirile despre acestea nu ar fi la fel, jurnalistele  sportive, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *