duminică , 24 octombrie 2021
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Case de pariuri OFFLINE / TIP & CASH – Pariuri sportive la un nou nivel! (update)
pariuri sportive TIP & CASH

TIP & CASH – Pariuri sportive la un nou nivel! (update)

TIP & CASH este un nou brand de pariuri sportive, operat de Bet Master S.R.L. și care aparține grupului de companii NOVOMATIC.

Începând din martie 2015, NOVOMATIC Group România a lansat la nivel național un nou operator care propulsează segmentul de pariuri sportive la un nou nivel, prin utilizarea unei tehnologii revoluționare pentru terminalele automate de pariuri.

În acest moment, aproximativ 650 de terminale de pariuri sunt operate pe piața românească – atât în sălile de jocuri ADMIRAL, cât și în agențiile de pariuri dedicate TIP & CASH.

Ce aduce nou TIP & CASH?

Noutatea adusă de TIP & CASH este terminalul de pariere automat, ușor de folosit, rapid și sigur în emiterea biletelor. De asemenea, sunt disponibile spre pariere numeroase evenimente LIVE, dar și evenimente virtuale.

Cum pariez la terminalele automate TIP & CASH?

Parierea la terminal este extrem de simplă și se realizează în doar 3 pași: introducerea mizei dorite, selectarea tipurilor de pariu aferente evenimentelor dorite, verificarea și ridicarea biletului printat de terminal.

Terminalul autonom de pariuri sportive Tip & Cash în detaliu:

 • Reprezintă un aparat prin intermediul căruia pariorii își pot realiza bilete de pariuri beneficiind de intimitate, fără a fi necesară intervenția angajatului locației;
 • Oferta este afișată pe unul din ecranele acestuia, substituind printarea și afișarea în agenție a zecilor de pagini cu cote zilnice;
 • Statisticile și informațiile necesare documentării asupra anumitor competiții sportive sunt puse la dispoziție de TIP&CASH pe ecranul superior;
 • Pixul și hârtia sunt înlocuite cu selectarea directă de către client, prin intermediul ecranului touch-screen, a opțiunilor dorite, iar miza este introdusă direct în acceptorul de bancnote
 • Se oferă posibilitatea clientului de a urmări și paria pe evenimente LIVE fără întrerupere.

Avantajele principale ale pariorului:

 • Taxa de administrare 0 %
 • Posibilitatea parierii NON-STOP (în rețeaua ADMIRAL)
 • Verificarea biletelor și plata câștigurilor în oricare din locații (în rețelele TIP&CASH și ADMIRAL)  și la orice oră (în rețeaua ADMIRAL) dar și online pe site introducând codul biletului.
 • Oferta extinsă pe evenimentele LIVE
 • 20.000 evenimente live x 30 opțiuni de pariere = 600.000 posibilități de câștig!
 • Opțiuni de pariere multiple, evenimente live și evenimente fixe pe același bilet
 • Opțiunea “Răscumpărare bilet” – posibilitatea de a încasa câștigul înaintea finalizării evenimentelor de pe bilet
 • Pariuri și prin casierie

Pariuri tradiționale la casierie

Personalul TIP & CASH vă stă la dispoziție pentru a vă explica funcțiile noilor terminale de pariuri sportive. În cazul în care preferați metoda de pariere clasică, aveți posibilitatea de a face acest lucru la oricare din casieriile locațiilor noastre. Un reprezentant TIP & CASH vă va întocmi biletul de pariere dorit.

 

 

Ce înseamnă “Răscumparare bilet”?

Opțiunea “Răscumparare bilet” este un avantaj de care beneficiezi ca și client TIP & CASH. Biletelor deschise pe care le-ai pus li se poate oferi șansa răscumpărării de către sistem.

De unde și când îmi pot încasa câștigul ?

Orice bilet câștigător poate fi încasat în oricare din locațiile TIP & CASH sau Admiral, chiar și pe parcursul nopții.

Ce conține un bilet?

Pe biletul de pariu sunt trecute următoarele date:
– Datele de firmă ale organizatorului (logo, nume, sediu, cod fiscal, număr de înregistrare, numărul autorizației de organizator);
– Locul și momentul încheierii pariului;
– Competitorii evenimentului (se accepta și prescurtări);
– Pronosticul ales de client;
– Factorul de câștig aferent fiecărui eveniment (cotă);
– Suma pariată;
– Câștigul posibil sau altă informație (ex. N/A) în cazul în care, biletul este de tip sistem sau conține combinații matematice, astfel încat caștigul exact se stabilește în funcție de rezultatele obtinuțe;
– Numărul de identificare și codul de bare al biletului de pariu;

Nu ai grija impozitului

În conformitate cu prevederile articolului 110 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, Organizatorul va reține și vira la bugetul de stat veniturile din jocurile de noroc, conform urmatorului barem:

Tranşe de venit brut – lei – Impozit – lei –

până la 66.750, inclusiv 1%
peste 66.750 – 445.000, inclusiv 667,5 + 16% pentru ceea ce depăşeşte suma de 66.750 lei
peste 445.000 61.187,5 + 25% pentru ceea ce depăşeşte suma de 445.000 lei

Pariuri virtuale – Golden Race

Acum puteți paria și pe evenimente virtuale prin sistemul Golden Race. Nu mai este nevoie să așteptați rezultatul meciurilor reale, puteți paria minut de minut pe un joc virtual iar câștigul poate fi încasat în mai puțin de 5 minute!

Oferta cuprinde: curse de caini și de cai; curse de motociclete, kart-uri și speedway; Poker, Ruleta și Keno; Fotbal Liga 1 România și Fotbal Cupă; Perfect 6.

NOU! Jackpot League TIP&CASH

TIP&CASH premiază “Cel mai mare câștig al lunii” iar clienții sunt încântați să colecționeze toate premiile oferite. Adițional, se organizează acțiuni publicitare cu premii cash, produse promoționale, vouchere la cursuri de pilotaj, invitații la diverse evenimente sportive, etc.

Pe lângă multitudinea de premii suplimentare oferite lunar,TIP & CASH pune acum în joc și JACKPOT LEAGUE – pentru cei care aleg să joace la slot-machine. Premiile totale lunare din agenții ajung la 24.000 lei, cu două niveluri de câștig – Silver Goal și Golden Goal.

Lista completă a locațiilor TIP & CASH poate fi accesată online la adresa: www.tipandcash.ro

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet Sportingbet 2021 – Află rapid dacă ai câștigat

Cum să îți verifici biletul la Sportingbet simplu și eficient

Pariurile „Contră” (Lay) la Betfair - pariază pe ceva ce NU se întâmplă

Pariurile Contră (Lay) la Betfair – pariază pe ceva ce NU se întâmplă

Pariurile Contră (Lay) la Betfair se referă la acele pariuri în care anticipezi ceva ce …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *