luni , 23 septembrie 2019
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Tenisul se pariază cel mai bine pe Admiral
Admiral tenis

Tenisul se pariază cel mai bine pe Admiral

Dacă până acum românii pariau aproape în totalitate doar pe fotbal, de câțiva ani lucrurile au început să se schimbe. Tenisul a urcat rapid în preferințele oamenilor și în zilele mari în care elitele sportului alb pășesc pe teren la o finală de grand slam, dar nu numai, pariorii se întrec pentru câștiguri uriașe cât mai consistente. Pariurile din lumea tenisului au ajuns să concureze cu cele din lumea fotbalului, iar pariorii s-au împărțit între cele două sporturi.

 

Pariuri din tenis pe Admiral

Pe platforma Admiral.ro se poate paria pe orice sport. Topul clasamentului este dominat de meciurile de fotbal din Liga I. Însă oferta pariurilor din tenis vine puternic din urmă și se clasează pe locul al doilea în preferințele vizitatorilor site-ului. Se poate paria atât pe tenisul masculin, cât și pe cel feminin. Pe Admiral mizele pot fi puse la toate meciurile din tenis care suscită interes, la orice oră și rezultatele sunt aflate în timp real, astfel încât să nu fie ratată nicio minge. Interfața este ușoară și orice parior, oricât de novice ar fi, se obișnuiește repede cu site-ul. În ceea ce privește tenisul, se poate paria pe meciuri de Grand Slam, ATP, WTA, Cupa Davis și multe altele.

 

Cum funcționează pariurile pe Admiral

La Sport, oferta este bogată și variată, în timp ce la Sporturi Live se găsește un număr impresionant de evenimente pe care se poate paria. Deocamdată nu existe streamuri video, dar fiecare eveniment este însoțit de statistici ante-meci, iar partida este transmisă grafic. Cotele la Admiral sunt bune, 1.90 cu 1.90 fiind des întâlnite ca și cote de echilibru la tenis, așa cum a mai precizat BettingInside.

 

Pariuri live pe Admiral

Știm cu toții că cel mai palpitant este să pariezi în timp real când un meci este în desfășurare. Crește cota de adrenalină odată cu cota la care se pariază și pot apărea mereu răsturnări de situație. Trebuie să țineți cont însă de banii pariați pentru ca la sfârșitul meciului să nu rămâneți cu o gaură în buget. Pariurile live atât de populare se găsesc și pe Admiral. Se poate paria pe toate meciurile din toate sporturile ligilor internaționale majore. Nu trebuie să vă faceți griji când pariați chiar și  la orele de vârf deoarece site-ul nu întâmpină probleme. Se poate miza până la 30 de meciuri diferite, iar cotele se actualizează în timp real. Pe Admiral, jucătorul are parte atât de pariuri standard, cât și de pariuri speciale.

 

Ce sunt liniile asiatice de pe Admiral

Când vine vorba de linii asiatice, Admiral este una dintre casele de pariuri care oferă cote foarte bune. Dacă suntem printre cei obișnuiți cu handicapurile asiatice, vom găsi la acest operator cote valoroase, uneori peste media pieței. De ce linii asiatice? Răspunsul este foarte simplu: deoarece cotele sunt mai mari decât la aceleași pariuri pe care le găsim sub altă formă. Pentru mulți pariori, liniile asiatice reprezintă un capitol pe care îl ocolesc. Și nu au motive solide pentru acest fapt. Pariurile asiatice pot fi luate pe bilete, pot fi utilizate în sisteme de pariere și reprezintă alegeri, de multe ori, mai bune decât cele clasice, relatează BettingInside.

 

Este important de reținut că de foarte multe ori cota la handicap asiatic este mai mare decât cea oferită la pariul 1×2 echivalent, spre exemplu 1 (HA -0.5) și 1. Aceasta se datorează fineții mai mari cu care operatorul își poate ajusta marja de profit, în cazul handicapului asiatic, potrivit aceleiași surse.

Prin folosirea liniilor asiatice se elimină orice posibilitate de pierdere a pariului în cazul unui eveniment cu rezultat de egalitate. La fel, se poate câștiga un pariu chiar dacă echipa favorită pierde partida pe teren, prin alegerea unei linii potrivite.

Concret, este cel mai bine să apelăm la linii atunci când nu suntem prea siguri de un pariu.

Un cazinou în miniatură

Pe Admiral găsești întotdeauna ceva de făcut. Atunci când nu se pariază pe un eveniment în desfășurare, se poate încerca unul (sau mai multe) dintre zecile de jocuri disponibile pe site. Se poate alege din o mulțime de jocuri de tip slot machine, iar datorită meniului se poate umări la care se obține câștiguri mari și la care sunt mize mici. Vizitați așadar cât mai des categoria de sloturi a site-ului Admiral pentru că mereu apar jocuri noi cu premii uriașe în bani.

 

STAI! Citeste si despre

Cum sunt statisticile la Baumbet și cât de ușor le utilizezi (2019)

Statisticile la Baumbet reprezintă unul dintre punctele forte la această casă de pariuri. Modul în …

La egal cota @1.00 sau cum să pariezi DNB la Baumbet (2019)

La egal cota @1.00 reprezintă denumirea sub care întâlnești DNB (Draw No Bet) la Baumbet. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *