joi , 1 iunie 2023
Home / Stiri / SUPERBET a primit premiul pentru cel mai bun operator de pariuri în anul 2017

SUPERBET a primit premiul pentru cel mai bun operator de pariuri în anul 2017

Sărbătoarea Gamingului din România, principalul eveniment de gală din industria de gambling românească, eveniment organizat de revista CASINO INSIDE, a avut în prim plan printre alții și pe operatorul de pariuri SUPERBET. Compania a primit premiul pentru CEL MAI BUN OPERATOR DE PARIURI ÎN ANUL 2017, demonstrând astfel încă odată (dacă mai era nevoie) poziția de forță pe care se clasează actualmente.

Vezi care a fost cel mai mare câştig la Superbet

SUPERBET este la acest moment cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, cu o rețea de retail (offline) de aproape 1.000 de agenții în toată țara și cu rulaje care se dublează cel puțin de la an la an.

Pe 21 noiembrie, această companie a devenit prima din România care a intrat în forță pe piața din Polonia de la criza financiară din 2007 încoace.

Până la sfârșitul anului, planul este de a deschide în jur de 50 de agenții în această țară, iar până la Campionatul Mondial de fotbal 100 de agenții.

Vezi cum verifici biletul la Superbet

În prima parte a lui 2018, branch-ul din Polonia al companiei va primi foarte probabil și licența pentru online.

În România, businessul la nivel național este în prezent consolidat sub umbrela unui Holding, care operează patru branduri de retail.

Platforma online a operatorului este locomotiva afacerii la acest moment, având cea mai accelerată creștere și concurând cu volumele pe care le fac cele peste 600 de agenții în retail.

Este și un efect al investițiilor masive direcționate către platforma online. La nivelul tehnologic actual, un business de pariuri sportive online este astăzi în primul rând un business tehnologic și abia apoi unul de servicii.

Compania este și în discuții avansate pentru a a obține licența de operare pariuri online în Gibraltar. Prin această licență, compania premiată de noi în această seară va deveni primul business din regiunea Europei Centrale și de Est care reușește să intre în clubul select al operatorilor licențiați din Gibraltar, alături de nume precum Bet365, William Hill sau Ladbrokes.

În prezent, grupul de firme are peste 2.500 de angajați în birourile din România, iar dintre aceștia 1.800 lucrează pentru brandul operatorului premiat de noi în această seară.

Ei sunt, de asemenea, și cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și printre cei mai mari contribuabili la bugetul național cu cele peste 35 de milioane de euro plătite anul acesta și 26 de milioane de euro anul trecut.

Cifre și realizări impresionante care au convins că SUPERBET ESTE CEL MAI BUN OPERATOR DE PARIURI ÎN ANUL 2017!

STAI! Citeste si despre

Stanleybet a atras 19,8 milioane de lei de la investitori într-un plasament privat

In perioada 27 Iulie – 5 August, Stanleybet Capital, parte a grupului Game World, a …

2 meciuri la Wimbledon 2021 sub investigație pentru potențial aranjament la pariuri

2 meciuri la Wimbledon 2021 sub investigație pentru potențial aranjament la pariuri

Potențial aranjament la pariuri sau o altă investigație fără rezultate concrete? Potrivit Die Welt, cel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *