marți , 6 octombrie 2020
Home / Stiri / Superbet intareste acoperirea globala a IBIA in ceea ce priveste integritatea in betting
IBIA

Superbet intareste acoperirea globala a IBIA in ceea ce priveste integritatea in betting

 

Operatorul de pariuri Superbet s-a alaturat International Betting Integrity Association (IBIA). Infintata in 2008, Superbet si-a crescut operatiunile online si este actualmente cel mai mare operator de pariuri din Romania. Compania Superbet va beneficia de sistemul global unic de monitorizare si alerta al IBIA precum si de platforma de securitate si masurile de protectie a businesului. Este cel de al trei-lea operator care se alatura IBIA in 2020, urmand alti cinci membri din 2019.

Khalid Ali, CEO IBIA a declarat: “Sunt multumit sa urez bun venit unei noi companii in lista aflata in crestere a membrilor IBIA. Superbet are o prezenta puternica in partea Est – Centrala a Europei , prezenta care ne va creste semnificativ acoperirea in acea regiune.”

Ivan Gojic, Head Of In Play Trading la Superbet, a declarat: “Calitatea de membru a IBIA, este pentru Superbet un nou pas in cea ce priveste expansiunea noastra internationala. Continuam investitiile in tehnologie si parteneriatele care sa ne ajute in a ne atinge ambitiile comerciale si cele in privinta jocului responsabil. IBIA este implicata in protejarea produselor de pariuri sportive, precum si pe consumatorii carora le plac aceste activitati. Aceste calitati corespund tintelor la nivel de corporatie ale Superbet si de asemenea ale autoritatilor de licentiere care pun tot mai mult accentul pe genul de protectie a pietei pe care IBIA o ofera.”

STAI! Citeste si despre

Masinile fotbalistilor de top

Ce puteti citi in acest articol Este cunoscut faptul salarile fotbalistilor care joaca la echipele …

Top 5 cel mai bine platiti jucatori de fotbal american

Ce puteti citi in acest articol Fotbalul american este sportul numarul 1 in SUA, personajele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *