vineri , 15 mai 2020
Home / Stiri / Superbet doneaza 1.000.000 de lei pentru achizitia de echipamente medicale necesare in lupta impotriva CORONAVIRUS
Superbet doneaza

Superbet doneaza 1.000.000 de lei pentru achizitia de echipamente medicale necesare in lupta impotriva CORONAVIRUS

Desi trecem prin momente extrem de dificile, cauzate de pandemia de CORONAVIRUS, iata ca reprezentanti ai industriei de jocuri de noroc din tara noastra dau dovada de responsabilitate sociala.

Superbet, unul dintre cei mai mari operatori de pariuri din tara noastra a anuntat prin ambasadorul sau, marele fotbalist Ilie Dumitrescu, donarea a 1.000.000 de lei pentru achizitionarea de echipamente medicale necesare in lupta impotiva CORONAVIRUS.

Impreuna cu Ilie Dumitrescu in sustinerea acestei initiative mai sunt implicati Mihai Leu, campion la box si curse de raliu, luptatorul Catalin Morosanu, ciclistul Alex Stancu si baschetbalistul Giordan Watson.

Mentionam ca industria de gambling ca si multe alte industrii din tara noastra, trece prin momente dificile cauzate de inchiderea activitatii. Cu toate acestea iata ca reprezentanti ai acestei industrii vin cu initiative de ajutorare a semenilor, aflati in momente grele, demne de toata lauda.

 

STAI! Citeste si despre

Cum jucăm la EuroMillions, cea mai tare loterie europeană

Cum jucăm la EuroMillions, cea mai tare loterie europeană

EuroMillions este o loterie transnațională cunoscută în majoritatea țărilor europene. A fost lansată la 7 februarie 2004 de …

Cele mai importante loterii internaționale și cum putem juca la ele

Cele mai importante loterii internaționale și cum putem juca la ele

La nivelul anului 2020 există multe loterii internaționale la care avem acces. Fie că sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *