joi , 20 februarie 2020
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Suedia – România și 2 pariuri pe care nu poți să le ratezi
Suedia - România

Suedia – România și 2 pariuri pe care nu poți să le ratezi

Suedia – România o partidă foarte interesantă dar pariurile pe care le presupune sunt mult mai atractive decât jocul în sine. Da, joacă echipa națională a României, o echipă care nu a realizat nimic și nici nu are șanse reale de a juca ceva ceva. Nivelul fotbalului practicat în Liga 1 a devenit ridicol în sezonul 2018-2019 și sunt mai captivante analizele tv decât jocurile în sine. Din păcate, jucătorii care evoluează în Liga 1 sunt prea certați cu fotbalul și nu prea mari șanse la dialog.

Înaintea partidei cu Suedia, echipa noastră națională este inexistentă pe harta fotbalului. Poate că Cipru, Andora ori San Marino sunt parteneri echilibrați și împotriva cărora există ceva șanse. Dacă însă întâlnim o țară cu peste 100 000 locuitori, riscurile sunt uriașe și fotbaliștii noștri se baricadează. La 5 metri sub pământ.

Cât de bun este pariul GG3+ și când să mizezi pe el (Tipuri de pariuri)

Suedia – România

Partida Suedia – România se va juca pe Friends Arena din Stockholm, cu începere de la ora locală 18:00 (19:00 ora României, în direct la Pro TV).

Cred că trebuie să vorbim despre echipă gândindu-ne și la meciul al doilea. Sunt două la interval de 3 zile și trebuie să-ți permiți luxul să ții niște jucători pe bancă. Meciul de acasă va avea cu totul alt profil. Mă surprinde prezența lui Nicușor Bancu. E un jucător cu profil ofensiv, dar și Ganea e la fel. Cred că așa vom juca”, a spus la Digi Sport Matinal oficialul FRF Aurel Ţicleanu, antrenor care a jucat de 44 de ori pentru România.

Echipa probabilă a României cu Suedia: Tătăruşanu – Manea, Moţi, Dr. Grigore, Bancu – Răzvan Marin, Băluţă – Deac, Stanciu, Chipciu – Puşcaş

În ultimele 10 întâlniri directe au fost următoarele rezultate:

  • 4 victorii ale Suediei, 3 rezultate de egalitate și 3 victorii ale României
  • Suedia a înscris 20 de goluri iar România 11

În ultimele 5 jocuri ale fiecărei echipe se vede clar predispoziția spre sub 2.5 goluri. România are 3 victorii și 2 egaluri în ultimele 5 meciuri internaționale. Suedia vine după 2 victorii, 2 egaluri și o înfrângere.

Suedia – România și 2 pariuri pe care nu poți să le ratezi

Destul de clar faptul că formația noastră poate rezista eroic câteva minute la începutul primei sau celei de-a doua reprize. O echip care joacă cu intensitate și trăiște fotbalul la maxim. Să ratezi 1Solist la acest joc ar fi un sacrilegiu.

1 Suedia – România 1 @1.80 la Baumbet

Întrebarea este cât de bine se vor apăra tricolorii. Cred că este una dintre grijile principale ale lui Cosmin Contra. Să întărească apărarea și să îi motiveze pe jucătorii defensivi astfel încât să nu luăm mai mult de 3 goluri.

Cât de mult timp este indicat să acordăm pentru analiza pronosticurilor la pariuri sportive?

 

Pentru că o imagine valoarea mai mult decât 100 de cuvinte, iată mai sus istoricul ultimelor jocuri ale tricolorilor. Nu poți să nu remarci faptul că se mobilizează și reușesc să marcheze un gol contra formațiilor mai puternice. Polonia, de exemplu, este relativ de aceeași valoare cu Suedia și ne-a marcat 3 goluri la care am dat unul. Cu Danemarca, un gol marcat a adus 1 punct (1-1 în 2017).

Cele mai profitabile strategii de trading

2 Suedia – România România marchează 1 gol @2.30 la Netbet

STAI! Citeste si despre

Senatorbet Bragadiru – o nouă agenție de pariuri care te așteaptă

Dacă ești pasionat de pariuri sportive, o nouă agenție te așteaptă să îi treci pragul, …

Bet One – divertisment de calitate și altfel de pariuri

Bet One este un nume mai nou pe piața românescă a jocurilor de noroc. Un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *