miercuri , 26 ianuarie 2022
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Noul Stanleybet.ro: Mai modern, mai atractiv, mai interesant – RELANSAT ONLINE
Stanleybet.ro

Noul Stanleybet.ro: Mai modern, mai atractiv, mai interesant – RELANSAT ONLINE

Stanleybet.ro este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu toții știm despre acest operator respectat, atât online cât și offline. Pentru mulți dintre noi, Stanleybet.ro este casa de pariuri la care jucăm zilnic ori site-ul pe care intrăm să pariem.

Oricât de bun ar fi ceva, puterea de a se adapta la nou, de a veni cu noi inovații face ca operatorul să devină mereu mai atractiv în ochii pariorilor.

Stanleybet.ro, cu siguranță un nou început!

De curând am aflat că Stanleybet și-a relansat platforma de pariuri online, motiv pentru care m-am hotărât să fac o analiză a acestui operator și să împărtășesc cu voi experiența avută.

Fără îndoială, Stanleybet este unul din operatorii veterani existenți pe piața românească de gambling, de mai bine de 14 ani și nu cred că mai are nevoie de vreo descriere. În urma cu peste trei ani, erau printre primii operatori care obțineau licența online. I-am urmărit îndeaproape și le-am analizat întreaga ofertă de pariere, precum și serviciile pe care le ofereau. Nu pot să zic că vechea platformă era extraordinară, dimpotrivă, am observat câteva lipsuri în oferta lor la acea vreme.

Am fost tare curios să observ ce oferă noul Stanleybet.ro. Am accesat site-ul, mi-am redeschis contul și am avut parte de o surpriză tare plăcută. Acum site-ul este mult mai bun și poti găsi mai repede și mai ușor evenimentele sportive de care ești interesat.

Există chiar o secțiune de “Search” cu ajutorul căreia am găsit în doar câteva secunde tot ceea am vrut. Site-ul este atât de bine structurat, încât știi exact unde trebuie să dai click ca să ajungi acolo unde iți dorești. Nu trebuie să cauți aceste secțiuni, și asta pentru că totul este disponibil în pagina principală, în partea stângă de sus. Am “răsfoit” din scoarță în scoarță fiecare secțiune, iar în cele ce urmează, iată în detaliu,  ce am găsit pe noul Stanleybet.ro.

Metode de plată și verificarea contului de joc

Pe scurt, acest operator oferă cam tot ce se regăsește în piață. Sunt permise depuneri și retrageri cu cardul, cu portofelul electronic, dar și cu numerar direct în agențiile lor. Suma minimă atât la retragere, cât și la depunere, pentru toate metodele de plată este de 20 lei și nu sunt percepute taxa de procesare sau depunere.

Ca și la toți ceilalti operatori poți să depui maxim 900 de lei fără a avea finalizat procesul de validare al identității. În cazul retragerilor, trebuie să știi faptul că Stanleybet.ro îți solicită să efectuezi mai întâi o depunere prin metoda de retragere dorită, înainte ca aceasta să fie aprobată.

Pentru ca informațiile despre depunere, respectiv retragere să fie cât mai exacte am întocmit câte un tabel reprezentativ al fiecărei tranzacții.

Asadar, poți vedea care sunt sumele minime și maxime permise de metodele de plată existente pe noul Stanleybet.ro. În plus, față de vechea platformă, ai acum la dispoziție Neteller și cunoscutele vouchere PaySafeCard.

Metode de plată
Metoda DEPUNERE Descriere Executare Minim (Lei) Maxim (Lei)
Visa / MasterCard / Maestro Card Credit Instant 20 lei 20.000 lei
Visa Debit Card Debit Instant 20 lei 20.000 lei
Skrill/Neteller/ Portofel electronic Instant 20 lei 20.000 lei
În orice agenție Stanleybet Numerar Instant 20 lei 20.000 lei
PaySafe Card Voucher Instant 20 lei 20.000 lei
RETRAGERE  
Metoda Descriere Exectuare Minim (Lei) Maxim (Lei)
Visa / MasterCard / Maestro Card credit În funcție de banca emitentă a cardului tau poate dura între 2-5 zile lucrătoare 20 lei 40.000 lei
Visa Debit Card Debit În funcție de banca emitentă a cardului tău poate dura între 2-5 zile lucrătoare 20 lei 40.000 lei
Skrill/Neteller/PaySafeCard portofel electronic Instant 20 lei 40.000 lei
În orice agenție Stanleybet Numerar Imediat după confirmarea retragerii 20 lei 20.000 lei

Referitor la retrageri am rămas plăcut surprins că mi-au aprobat retragerea în aproximativ 2 ore de la momentul solicitării. Însă, trebuie să știi că din momentul în care cererea ta de retragere a fost aprobată și procesată, durează între 2-5 zile ca suma sa fie vizibilă în contul tău pentru că totul ține de banca emitentă, nu de casa de pariuri.

Oferta de pariere la Stanleybet.ro

Zona de pariuri sportive este poate cea mai spectaculoasă pe noul Stanleybet.ro.

Am găsit aici oferta de pariere extrem de bogată și mult schimbată în bine. Din ce am reușit să observ eu până acum, nu cred că le lipsește vreun sport sau vreun eveniment.

De la totaluri la handicapuri asiatice, cotele sunt mai mult decât rezonabile, de multe ori peste medie și cu o marjă redusă și favorabilă pentru pariori.

Cotele sunt si ele interesante, în comparațiile mele de acum Stanleybet fiind în top alături de greii din online. Cred că asta este într-adevăr o schimbare masivă în strategia lor de marketing.

 

Am observat o schimbare drastică și la tipurile de pariu oferite, la piețele nou introduse. Acum, oferta lor este complet diferită de cea din agențiile terestre, însă în sensul pozitiv pentru că am întâlnit multe tipuri de pariuri specifice jucătorilor online.

Cel mai interesant aici este că îți oferă și pariuri rapide, acestea lipseau în totalitate înainte. Acum nu doar că se găsesesc în ofertă dar sunt și foarte bune, spre exemplu, la Argentina cu Islanda am reușit sa pariez dacă Messi marchează sau nu din penalty chiar atunci când el se pregătea să execute lovitura. La alte case de pariuri, piața era deja închisă.

O altă noutate constă în opțiunea de cash-out pe care o oferă pentru foarte multe evenimente și tipuri de pariu.

Singurul aspect mai puțin plăcut este că nu au încă statisticile disponibile, dar am ințeles de la echipa de suport ca vor fi disponibile in scurt timp.

Oferta de cazino

Nu mă pricep foarte bine la cazino, însă această zona mi-a atras atenția pentru că înainte nu exista. Am intrat de curiozitate și am găsit destul de multe jocuri, slot-uri în general.

În momentul publicării acestui articol, au disponibile jocuri slot de la EGT, Amatic, GameArt și Kajot.  Le lipsește clar zona de Cazino Live, dar din discuțiile cu echipa de suport a reieșit că și aceasta va fi disponibilă până în toamnă, deci e vorba de maxim 2 luni.

Mi-a plăcut să văd că îți poti selecta și alege jocurile preferate, ai multiple modalități de a filtra jocurile în funcție de ce te interesează și ce vrei să joci.

Fiecare joc are descrierea lui, iar pe mine personal m-a ajutat pentru că nu am mai fost nevoit să deschid separat regulile respectivului joc. Cele câteva detalii date de ei mi se par suficiente ca să înțeleg despre ce e vorba.

Serviciul suport clienți

Dacă vrei să vorbești la telefon cu reprezentații Stanleybet.ro o poți face cu ușurință. Și-au lansat propriul Suport Clienți. Am sunat și eu la ei și chiar mi-au oferit toate detaliile de care aveam nevoie. În plus, îi poți contacta și pe email la suport@stanleybet.ro, dar și pe chat-ul de pe site care funcționează destul de bine.

Este important să știi că programul echipei de suport clienți este zilnic de la 9 la 01 (noaptea).

În concluzie, după ce am cercetat fiecare secțiune din noul Stanleybet.ro pot spune că site-ul este destul de promițător.

Dacă vrei profesionalism și seriozitate, atunci cu siguranță merită să trăiești experiența pe care ți-o oferă acum noul Stanleybet.ro!

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet la Betano - vezi rapid dacă ai câștigat

Verificare bilet la Betano – vezi rapid dacă ai câștigat

Verificare bilet la Betano – cum să afli rapid starea pariurilor tale Betano este una …

Verificare bilet Unibet și share pentru distracție (2021)

Verificare bilet Unibet și share pentru distracție (2021)

Verificare bilet Unibet – simplu, în câteva secunde Unibet este o casă de pariuri care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *