miercuri , 19 iunie 2019
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Standard Liege – Club Brugge 2 solist și alte 2 pariuri
Standard Liege - Club Brugge

Standard Liege – Club Brugge 2 solist și alte 2 pariuri

Standard Liege – Club Brugge un joc la care victoria oaspeților pare opțiunea clară. Dar să vedem dacă merită cu adevărat și ce alte pariuri mai găsim. Îmi place prima divizie belgiană pentru vivacitatea și numărul mare de goluri.

După trei meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile, jucătorii de la Standard Liege au reușit 3 puncte în cele din urmă. Au obținut o victorie cu 3-1 în deplasare la Oostende. Cu toate acestea, nu se poate spune că a fost un joc prea bun.

Standard Liege – Club Brugge, formă, statistici, echipe

Doar că și-au folosit oportunitățile mult mai bine. Într-una din șansele rare în prima repriză, au reușit să ia conducerea prin Djenepo în minutul 24. A doua jumătate meciului au speculat din nou și și-au dublat avantaju prin Djenepo în minutul 48. Zece minute mai târziu a fost 3-0 după o lovitură de pedeapsă transformată de Emond.

Echipa gazdă a jucat mult mai bine în a doua parte, însă a marcat prin Banda de abia în minutul 90. Standard se află acum pe poziția a cincea cu doar un punct mai mult decât în ​​pozițiile playoff.

Arnaud Bodart (fără performanță până acum) rămâne accidentat. La fel ca și Maxime Lestienne și Obbi Oulare, care nu a jucat până acum.

Club Brugge s-a comportat foarte sâmbătă seara, când a depășit Cercle Brugge KSV înregistrând o victorie cu 4 – 0. A fost cea de-a cincea victorie consecutivă în Liga Jupiler și opt la general în primele nouă etape. Gazdele au scăzut tempo-ul în a doua repriză, dar au reușit să înscrie încă de două ori – prin Schrijvers, în minutul 53 și minutul 80.

Club Brugge au fost mult mai superiori încă din primul moment și nu au avut nevoie de multe șanse concrete pentru a înscrie. Conducerea a fost deja preluată în minutul 6 printr-un gol marcat de Wesley, în timp ce Vanaken a dublat în minutul 38.

Club Brugge a câștigat atât la pauză cât și la final, 5 din ultimele 7 jocuri.

Liderul conduce acum cu două puncte mai mult față de Genk și deja cu opt puncte mai mult decât al treilea plasat Anderlecht.

În timpul săptămânii trecute, echipa a pierdut 3: 1 de acasă împotriva Atletico Madrid. Belgienii au jucat bine în prima repriză, dar au fost depășiți în partea secundă. Echipa a arătat ca și cum ar fi stat fără energie.

Oaspeții nu au probleme de lot cu excepția lui Kaveh Rezai care rămâne în afara echipei.

După începutul de sezon pe care l-a avut Club Brugge, este foarte dificil să prevezi acest. Mai ales dacă te gândești la o cotă mare, posibilă surpriză. Standardul nu pare să fie aproape de nivelul lor în prezent. Egalul nu poate fi exclus, dar jucătorii clubului Brugge arăta mult mai aproape de a obține toate cele trei puncte.

Standard Liege – Club Brugge 2 solist și alte 2 pariuri

Oaspeții au cota @2.55 la victoria din acest joc, DNB este la @1.75. O cotă bună și care merită toată atenția, mai ales că egalul poate să apară și ești asigurat.

Am evitat GG, deși foarte probabil, are o cotă mult prea mică, doar @1.35.

Standard Liege – Club Brugge 2 și peste 2.5 goluri @3.50 la Sportingbet

Standard Liege – Club Brugge 2 (H+1) @1.42 la Sportingbet

Acest ultim pont l-am luat pe câteva bilete și pare asigurator.

STAI! Citeste si despre

Finala turneului WTA de la Madrid 2019 - Halep - Bertens și 2 ponturi de neratat

Finala turneului WTA de la Madrid 2019 – Halep – Bertens și 2 ponturi de neratat

Halep – Bertens este un joc foarte important pentru Simona, care ar putea reveni pe …

Liverpool - Barcelona

Cele mai bune 3 pariuri la Liverpool – Barcelona (7 Mai 2019)

Liverpool – Barcelona o partidă în care gazdele pleacă de la un handicap de 3 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *