joi , 23 septembrie 2021
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / St. Etienne – Lyon | Valoarea e pe gazde însă recomand golurile în Le Derby
St. Etienne - Lyon

St. Etienne – Lyon | Valoarea e pe gazde însă recomand golurile în Le Derby

St. Etienne – Lyon, unul dintre ultimele meciuri de astă seară. Stade Geoffroy-Guichard o are pe Lyon favorită, dar gazdele sunt una dintre cele mai controversate echipe din fotbalul francez. Printre pariori, St. Etienne e renumită ca una dintre cele mai pricepute echipe la blaturi.

De Mircea-Nicolae Panait
De Mircea-Nicolae Panait

Probabil că vom vedea un meci în care se vor înscrie goluri, chiar peste 3-4, mulți dintre pariori optând deja pentru Lyon sau x2 pe diverse bilete la pariuri. Pentru pariuri simple, de preferat să așteptăm formațiile care vor evolua și să ne luăm ceva măsuri de siguranță.

Rivalitatea dintre cele două formații mai este numită Derby Rhône-Alpes, Derby Rhônealpin sau, pur și simplu, Le Derby. Asta pentru că ambele cluburi provin din regiunea Auvergne-Rhône-Alpes.

În ultimele 6 întâlniri directe, St. Etienne a câștigat de 3 ori, Lyon de 2 ori, iar un joc s-a încheiat la egalitate. 3 partide de peste 2.5 goluri, dar la limită. Remarcabil este însă faptul că în 5 din 6 jocuri, o echipă a câștigat la zero.  Numărul maxim de goluri înscrise a fost 4, într-o partidă disputată pe 19-04-2015. Gazdele de azi au înscris, în total, 8 goluri iar oaspeții 7, în ultimele 6 confruntări. Așadar un derby care nu excelează, deși ambele formații au un stil de joc ofensiv și înscriu când nu te aștepți.

Lyon e pe 4 cu 22 de puncte în Ligue 1. Doar un punct îi desparte de Nantes și 6 de Monaco. 6 victorii, 4 egaluri și 1 înfrângere. Au marcate 27 de goluri și au primit 15, atacul fiind al treilea în ligă ca eficiență. O înfrângere, 2 egaluri și 3 victorii sunt rezultatele obținute în ultimele 6 meciuri, echipa fiind în formă și înscriind cel puțin 2 goluri în aceste jocuri. Au câștigat cu 3-2 împotriva celor de la Monaco și au potențialul de a termina pe podium.

St. Etienne e pe locul 6 în Ligue 1, o poziție caracteristică acestei echipe. 5 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri în 11 jocuri, acumulând 18 puncte. 13 goluri marcate și 10 primite. Au 2 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri în ultimele 6 jocuri. Echipa se bazează mult pe eficacitatea lui Bamba și pe jocul lui Dabo și Perrin.

Lyon este neînvinsă în 14 din ultimele 15 jocuri în Ligue 1. Au marcat cel puțin 2 goluri în 13 din ultimele 15 meciuri. St. Etienne nu a primit gol de la Lyon în ultimele 3 întâlniri în toate competițiile, câștigând aceste partide.

St. Etienne – Lyon ponturi:

St. Etienne + 0.75 @1.74 la Admiral

Sub 3 goluri @1.62 la Admiral

 

STAI! Citeste si despre

Manchester City - Borussia Dortmund și Real Madrid - Liverpool în UCL 06.04.2021

Manchester City – Borussia Dortmund și Real Madrid – Liverpool în UCL 06.04.2021

Manchester City – Borussia Dortmund și Real Madrid – Liverpool în UCL 06.04.2021 sunt două …

Ce case de pariuri au cele mai bune cote la câștigă oricare repriză

Ce case de pariuri au cele mai bune cote la câștigă minim o repriză?

Câștigă minim o repriză este unul dintre cele mai avantajoase și flexibile pariuri. Împărțirea meciului …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *