vineri , 19 august 2022
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Sportingbet, pasiunea pentru pariuri și avantajele unei case de pariuri mari
Sportingbet, pasiunea pentru pariuri și avantajele unei case de pariuri mari

Sportingbet, pasiunea pentru pariuri și avantajele unei case de pariuri mari

Pasiunea pentru pariuri se observă rapid la Sportingbet. Prin atmosfera de joc, ușurința cu care poți paria dar și urmări un eveniment sportiv totul este orientat către jucători. Operatorul este parte a grupului Entain plc (LSE: ENT), unul dintre cele mai mari grupuri din lume în domeniul pariurilor sportive și al jocurilor de noroc, atât pe partea de online cât și terestru.  Rezidența fiscală a grupului este în Marea Britanie cu licențe obținute în 27 de țări. Peste 24 000 de angajați și colaboratori care își desfășoară activitatea în 20 puncte de lucru pe 5 continente. Un operator care s-a lansat în 1998 și are peste 20 de ani de experiență de top.

Fotbalul este în prim-plan, cel mai iubit și mai atractiv sport pe care se plasează pariuri, dar oferta este vastă. Una dintre cele mai largi oferte de pariere: tenis, baschet, handbal, hochei, baseball, dar și alte sporturi precum schi, snooker, rugby, box, biatlon, fotbal australian, ș.a.m.d.

Sportingbet este unul dintre cele mai recunoscute nume în pariurile sportive la nivel global!

Pentru un parior oferta vastă este importantă însă este esențial să găsească cât mai repede pariurile pe care le caută. Să le identifice și să le plaseze cât mai rapid, reducând cât mai mult timpul cu căutarea.

Nu te interesează prea mult să fii bombardat cu oferte sau să îți apară tot felul de pariuri în fața ochilor. Să găsești pariul căutat, să îl plasezi ușor (fie că e pre-meci sau live) și să îl poți urmări este ceea ce caută orice jucător.Iar Sportingbet oferă ceea ce cauți, de multe ori anticipând dorințele și nevoile pariorilor. Softul este foarte stabil, nu apar întârzieri în plasarea pariurilor, nu apare senzația de nesiguranță atunci când pui pariuri repetat.

Sportingbet, pasiunea pentru pariuri în oferta de joc

Sportingbet are, probabil, oferta cea mai vastă acoperind de la fotbal și tenis până la raliuri și volei pe plajă. Clasic, oferta de joc este plasată în partea din stânga a site-ului. Un site cu 3 coloane, partea centrală fiind dinamică și axată pe live și evenimentele următoare. Cele mai importante jocuri ale zilei le poți observa ușor în partea centrală. În partea din dreapta este spațiul dedicat pariurilor tale. În același timp, poți accesa statistici, modifica structura biletului sau te poți inspira de propunerile operatorului.

În opinia specialiștilor, platforma Sportingbet oferă peste 30000 de evenimente sportive lunar cu un procent de plată general de 92.5%.

Oferta de pariere începe cu fotbal, tenis, baschet și se încheie cu tenis de masă, volei și volei pe plajă. Cuprinde sporturi precum Nascar, Lacrosse, Fotbal Australian, Biatlon, Darts dar și Divertisment, Politică și Pariuri Speciale. Peste 35 de sporturi și peste 150 de piețe de pariere la fotbal.

La fotbal poți paria pe cartonașe, cornere, speciale jucător, dar nu și pe handicapuri asiatice. Cotele sunt bune spre foarte bune, însă poți găsi cote și mai valoroase la unele evenimente.

Payout-ul este însă compensat la tenis, acolo unde este de 92%. Asta arată că diferențele de cote se nivelează, mai ales pentru cei interesați și de altceva în afara fotbalului.

Dacă iei cotele și faci un payout, vei ajunge la rezultate cum sunt acestea:

Payout la Sportingbet /Cote

General (pe mai multe sporturi) – payout de  92.76%
Fotbal – payout de 92.93%
Baschet – payout de 93.43%
Tenis – payout de 92.49%

La pariuri câmpul Căutare te ajută foarte mult să găsești un eveniment sportiv. Am căutat ”Rapid” și rezultatele au fost instantanee! Bun.

Multi builder și Edit Builder au un rol important și ele: te ajută să îți faci propriul pariu/bilet, dar și să îl modifici după cum dorești. Poți să adaugi selecții, să treci în revistă competiții și să modifici pariurile pentru a crea un pariu combinat perfect.

La Sportingbet poți combina, pe același bilet, pariuri premeci cu pariuri live

Avantajele unei case de pariuri mari

Cote corecte, oferta foarte divesificată și posibilitatea de a-ți face propriul pariu după cum dorești. Chiar combinând live cu pre-meci sau mai multe pariuri la același eveniment.

Usurința de a paria pe mobil. Cash-out rapid și corect fără timpi de latență care să îți provoace neplăceri. În ziua de azi, cu toții folosim extensiv telefonul mobil. Contează foarte mult faptul că poți face biletul ușor, îl poți plasa și îl poți urmări pe mobil. La fel și transmisiunile video ale multor evenimente sportive.

Sportingbet oferă un program de loialitate pentru clienți.

Operatorul stă bine și este apreciat la toate capitolele importante. Piețe de pariere, Pariuri Live, Metode de Plată, Suport Clienți, Platformă Mobil, Cote, Încredere, Viteza de procesare a retragerilor, Promoții, Interfață Web toate aceste capitole sunt la înălțime și îndeplinesc așteptările pariorilor pe deplin.

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet Multi Bet

Verificare bilet la casele de pariuri

Verificare bilet la casele de pariuri licențiate în România, operatori la care poți juca în …

Pariu șansă - pariu șansă fotbal - pariu șansă 200 (2021)

Pariu șansă – pariu șansă fotbal – pariu șansă 200 (2021)

Pariu șansă – pariu șansă fotbal – pariu șansă 200 sunt cele trei tipuri pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *