joi , 26 aprilie 2018
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Spania Copa Del Rey: Ce am pariat la Valencia – Las Palmas
Valencia - Las Palmas

Spania Copa Del Rey: Ce am pariat la Valencia – Las Palmas

Partida Valencia – Las Palmas se desfășoară în această seară, începând cu ora 22.30 pe Estadio de Mestalla. Casele de pariuri văd Valencia ca pe o mare favorită în acest joc iar cotele sunt pe măsură. 1Solist este în jurul valorii de @1.30.

În tur a fost 1-1, așadar echipa care merge în faza următoare va fi decisă în această noapte. Și nu este deloc o partidă pe care să o abordezi superficial.

Ultimele întâlniri Valencia – Las Palmas

În ultimele 6 jocuri directe dintre cele două formații în toate competițiile, Las Palmas s-a descurcat mult mai bine decât se așteptau pariorii. 3 victorii pentru Las Palmas, 2 victorii pentru Valencia și un rezultat de egalitate.

Peste 2.5 goluri marcate în doar 3 din ultimele 6 confruntări directe în toate competițiile, iar în 4 din aceste jocuri s-au marcat peste 2 goluri.

În 4 din ultimele 6 întâlniri au marcat ambele formații. Per total, Valencia a înscris 7 goluri iar Las Palmas 10. Valencia a încasat 19 cartonașe galbene și un cartonaș roșu iar Las Palmas a văzut 15 catonașe galbene și unul roșu în ultimele 6 întâlniri în toate competițiile.

Istoricul îndeamnă la prudență, în ultimii ani Valencia a câștigat cu greu, darămite să facă un handicap cu oapseții lor de astăzi.

Handicap asiatic: Tot ce trebuie să știi despre pariurile asiatice

De remarcat și reținut media de 5.66 cartonașe galbene arătate/meci în confruntările celor două. Este o cifră așteptată dacă avem în vedere diferența de valoare și faptul că oaspeții vor fragmenta jocul și vor provoca mai mult.

Diferență mare de puncte și valoare în clasament

Jocul etalat de Valencia în acest sezon competițional de La Liga a fost unul preponderent ofensiv, aceasta impresionând mai ales prin forța de pe “Mestalla”, unde sunt foarte greu de depășit.

Tocmai diferența mare de puncte în clasamentul ligii ar putea fi un punct cheie în acest joc. Este foarte posibil ca oaspeții să își menajeze primul 11 și cei mai buni jucători pentru a încerca să recupereze din punctele pierdute. Faptul că se află pe ultimul loc în La Liga cu doar 11 puncte, spune multe despre capabilitatea canarilor în acest sezon.

Este foarte greu de crezut că vor juca la capacitatea reală, chiar și așa aceasta nu este una îngrijorătoare pentru gazdele lor.

Ce am pariat la Valencia – Las Palmas

Sub 2.5 goluri @3.00 la Betfair

Nu înscriu ambele @2.24 la Betfair

Betfair: totul despre cea mai tare bursă de pariuri din lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *