duminică , 21 aprilie 2019
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Simona Halep – Serena Williams analiza meciului și 3 ponturi bune de jucat

Simona Halep – Serena Williams analiza meciului și 3 ponturi bune de jucat

Simona Halep – Serena Williams, 27 de ani, locul 1 WTA contra Serena Williams, 37 de ani, locul 16 WTA. Un duel în care nr. 1 mondial ar fi favorită, însă lucrurile stau diferit la acest joc. Serena, chiar și la 37 de ani, este printre cele mai bune jucătoare din istoria tenisului. O forță a naturii cea mai mică dintre surorile Williams.

De-a lungul timpului, doar opt jucătoare au reușit să le învingă pe ambele surori Williams în același turneu.

“Nu vreau să vorbesc despre ce ar însemna să le înving pe amândouă în același turneu, întâi să se întâmple și apoi voi vorbi. Cu siguranță e cea mai grea tragere pe care am avut-o până acum la un turneu de Mare Șlem”, a spus Simona Halep, locul 1 WTA.

Tot Halep a mai declarat: „În opinia mea, a fi numărul 1 în lume și a fi cea mai bună jucătoare din lume e cu totul altceva. În acest moment eu sunt numărul 1 în lume. Cu siguranță, Serena e cea mai bună jucătoare din lume pentru că a câștigat foarte multe titluri de Grand Slam. A fost mult pe locul 1. Nu-mi pot compara rezultatele cu ale ei. Dar în acest moment sunt încrezătoare”. (conform gsp.ro)

Simona Halep – Serena Williams analiza partidei

Partida se joacă în optimile de finală ale Australian Open 2019. Halep a trecut de Sofia Kenin și Venus Williams. Ar o o nouă partidă pe care o joacă contra surorilor americane.

Serena a impresionat în Australia. A cucerit trofeul, în 2003, 2005, 2007, 2009, 2010, 2015, 2017.

Va fi cea de-a zecea confruntare directă între cele două jucătoare. Americanca conduce cu 8-1 la general, de 5 ori câștigând cu scorul de 2-0 la seturi.

Ambele jucătoare au avut probleme legate de accidentări, însă Serena a început pregătirile mai devreme. În principiu, are cam toate atuurile să câștige și acest meci. În plus, este și o revanșă de luat pentru Venus.

Ce va face Simona Halep la Australian Open 2019?

Nu cred că Halep poate compensa cu plasamentul în teren și efortul fizic intuiția și forța americancei. cam acest meci este de nivelul top10, nicidecum partidele precedente. Da, acestea reprezintă un plus și care dau încredere, dar este alt nivel.

Simona Halep – Serena Williams 3 ponturi bune de jucat

Primul  pariu este pe o victorie în două seturi a Serenei Williams. Cota @2.00 este destul de bună și ascendentul ei contra Simonei Halep este decisiv.

Simona Halep - Serena Williams

Al doilea pariu este peste 21.5 ghemuri @1.90 în meci. Mă aștept la un 7-6, 6-3 sau un 4-6, 4-6, un astfel de scor destul de strâns în care un break să facă diferența.

Simona Halep - Serena Williams

Al treilea pariu care merită luat în considerare este de luat pe bilete. Serena Williams să câștige peste 11.5 ghemuri. Cota de @1.20 este prea mică pentru a fi jucată simplu dar atractivă pe un bilet cu 3-4 meciuri.

Simona Halep - Serena Williams

Cotele de mai sus sunt la Betano.

Atenție! Citește aici înainte să joci la Betano. Vezi cum e oferta în 2019!

STAI! Citeste si despre

Ce am pariat la Suedia - Romania Superbet

Ce am mai pariat la Suedia – România (23 Martie 2019)

Ce am pariat la Suedia – România după o analiză de câteva zile atât a …

Suedia - România

Suedia – România și 2 pariuri pe care nu poți să le ratezi

Suedia – România o partidă foarte interesantă dar pariurile pe care le presupune sunt mult …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *