joi , 12 septembrie 2019
Home / Articole populare / Simona Halep la US Open 2019 – Merită să mizăm pe ea la câștigarea turneului?

Simona Halep la US Open 2019 – Merită să mizăm pe ea la câștigarea turneului?

Simona Halep la US Open 2019, cea mai valoroasă jucătoare româncă se pregătește pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului. Un 2019 în care a obținut rezultate foarte bune și care au confirmat valoarea ei.

Pe de altă parte, au fost și partide care au ridicat multe semne de întrebare. O putem pune pe seama lipsei antrenorului și ne putem gândi că Daren Cahill era departe la acele partide.

Câștigarea titlului la Wimbledon ne-a arătat o jucătoare atentă, determinată și cu un joc solid. Totuși, Serena Williams nu poate fi încadrată în categoria adversarelor foarte puternice. Americanca este deja comică prin prezența ei grotescă și supraponderală.

Simona Halep la US Open 2019

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur, în 2018, deci nu are prea multe puncte de apărat. Dacă ar câștiga turneul însă, șansele ei de reveni pe prima poziție WTA cresc considerabil.  Totuși, trebuie că australianca Ashleigh Barty să nu treacă de faza sferturilor de finală, iar Karolina Pliskova să nu ajungă în finală. Destul de multe necunoscute, mai ales că nu știm încă tabloul și ordinea de joc.

US Open a publicat pe site-ul oficial lista capilor de serie a ediției 2019. Novak Djokovic și Naomi Osaka sunt favoriții numarul 1 pe tablourile de simplu, iar Simona Halep este favorita cu numărul 4 la câștigarea turneului.
La baieti, Djokovic, Nadal, Federer și Thiem alcatuiesc top 4, iar la fete Osaka, Barty, Pliskova si Halep sunt primele patru. Serena Williams este abia a opta favorită.

Operatorii de pariuri au însă altă părere atunci când vine vorba de competiția fetelor.

Cote Simona Halep la US Open 2019 

Halep are 2 titluri de Grand Slam și trei finale jucate la activ. A câștigat 19 titluri în 36 de finale jucate, iar 10 dintre acestea au fost pe hard. 87 de victorii și 32 de înfrângeri, Cea mai bună clasare la US Open a fost o semifinală în 2015.

Halep are 3-1 cu Ashleigh Barty; 4-1  cu Naomi Osaka și 7-3 cu Karolina Pliskova, în întâlnirile directe.

Iată și cotele (considerate cele mai mari pe piață, la ora acestui articol):

  • Simona Halep cu @8.50 este a doua favorită a turneului și fata cel mai bine cotată

Răspunsul nostru: nu merită să mizăm pe Simona Halep la câștigarea US Open 2019 dar putem paria pe victorii în 3 seturi la meciurile ei. Faptul că a părăsit competiția prematur în ultimii 2 ani trebuie să îi confere o motivație în plus. Campionii urăsc să joace jalnic.

STAI! Citeste si despre

Super câștig de 174,406.4 lei la o loterie europeană (Stanleybet)

Cu toții ne încercăm norocul la unele loterii, mai ales când nu găsim foarte multe …

ele mai sexy jucătoare de tenis românce (2019)

Cele mai sexy jucătoare de tenis românce (2019)

Sunt jucătoare de tenis românce care au reușit să se impună în top 100 WTA,  Prin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *