joi , 13 august 2020
Home / Strategii Pariuri / Serii câștigătoare la pariuri cu exemple practice și analiza cotelor
Serii câștigătoare la pariuri cu exemple practice și analiza cotelor

Serii câștigătoare la pariuri cu exemple practice și analiza cotelor

Când luăm în calcul anumite serii câștigătoare, avem tendința să considerăm că acestea vor continua. O echipă aflată în formă, după câștigarea a 5 jocuri, poate obține victoria și în următoarea partidă. O echipă care a marcat în ultimele 4 deplasări, poate să marcheze și în următoarele 2. Sunt date statistice pe baza cărora facem presupuneri pentru viitor.

Analizând unele meciuri în căutarea pariurilor valoroase avem la dispoziție rezultatele, istoricul și datele statistice înregistrate până la acel joc. Relevanța acestora este decisă de modul în care punem accent pe anumite statistici. De exemplu, o echipă care a marcat cel puțin un gol în prima repriză în 5 din ultimele 7 jocuri pe teren propriu, are o predispoziție pentru I+. Goluri marcate în prima repriză și, implicit, un joc în care își domină adversara în primele 45 de minute. Acestea pot fi considerate un interval de încredere, în care echipa evoluează optim.

Iată mai jos 3 partide care s-au desășurat pe 16 Decembrie 2019, împreună cu datele statistice și pariurile preconizate.

Serii câștigătoare la pariuri cu exemple practice și analiza cotelor

Porto – Tondela 

• Porto a câștigat ultimele 11 partide disputate pe teren propriu (Liga NOS). Porto a învins-o pe Tondela în ultimele 5 meciuri directe. FC Porto domină prima ligă portugheză și are sincope foarte rare.

Înaintea partidei, Porto avea 40 de goluri marcate în joc deschis și o acuratețe excelentă a paselor scurte, 84%. O medie de 2 goluri marcate per meci, ne arată forța ofensivă a echipei gazdă.

Tondela apare astfel ca un partener de antrenament și echipă încasatoare. Foarte mulți pariori au considerat victorie Porto pentru bilete. Mai ales în cazurile în care s-a obținut o cotă mărită. Pariul pe victorie simplă, chiar și la handicap de 1 gol, nu prezintă elemente de valoare. Cotele oferite mult prea mici, iar o victorie cu 1-0 sau 2-0 pot fi considerate ușor.

Pariu preconizat: Porto victorie @1.16     Update: Porto – Tondela 3-0

Cagliari – Lazio

• Lazio a câștigat ultimele 7 meciuri (Serie A). Totodată, Lazio a câștigat 8 din ultimele 10 confruntări cu Cagliari în toate competițiile. Cagliari însă, are 4 victorii Lazio victorie @1.72. Considerată o revelație în acest sezon, Cagliari întâlnește o echipă recent eliminată din Europa League.

La acest meci s-au vehiculat mai multe pariuri complexe, toate fiind argumentate susținut: GG, GG+, 1&GG, 2&GG.

Cagliari se află în zona Champions League – UEFA League, având 31 de goluri marcate și 21 primite. Atacul este printre cele mai bune din Serie A dar defensiva mai are erori. Lazio are un atac aflat în formă maximă și o defensivă solidă.

Pariu preconizat: Lazio victorie @1.75

Update: Cagliari – Lazio 1-2 (1-0)

Serii câștigătoare la pariuri cu exemple practice și analiza cotelor – Diagramă Cagliari – Lazio 1-2

Werder Bremen – Mainz 05

• Mainz a pierdut 13 din ultimele 16 jocuri în deplasare  (Bundesliga). Au fost peste 2.5 goluri marcate în 14 din ultimele 16 jocuri ale celor de la Werder Bremen. În acest caz, tendința este către un joc cu goluri și victoria echipei gazdă. Luând în considerare și faptul că au fost peste 2.5 goluri în ultimele 7 jocuri ale celor de la Mainz, partida se prefigurează ca una de 3+.

Pariu preconizat: Werder Bremen victorie @1.75

Serii câștigătoare la pariuri cu exemple practice și analiza cotelor

Guingamp – Troyes

•  Guingamp a pierdut ultimele 4 partide cu Troyes, în toate competițiile.

Pariu preconizat: Guingamp victorie @2.32

Serii câștigătoare la pariuri cu exemple practice și analiza cotelor

STAI! Citeste si despre

Pariuri împotriva egalului (lay the draw) - câștiguri mici cu riscuri reduse

Pariuri împotriva egalului (lay the draw) – câștiguri mici cu riscuri reduse

Pariuri împotriva egalului (lay the draw) este printre cele mai apreciate strategii de pariere. A …

Șansă dublă și goluri un pariu multiplu foarte competitiv (2020 – Netbet)

Șansă dublă și goluri înseamă 1 sau x sau 2 și total goluri în meci. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *