sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Sepsi – Clinceni – analiză, ponturi și 3 pariuri de top la Superbet
Sepsi - Clinceni - analiză, ponturi și 3 pariuri de top la Superbet

Sepsi – Clinceni – analiză, ponturi și 3 pariuri de top la Superbet

Sepsi – Clinceni se anunță un duel foarte interesant între 2 echipe care au depășit așteptările în sezonul trecut. Sepsi a ajuns să joace în cupe europene la 4 ani de la promovare, iar Clinceni debutează într-un nou sezon cu multă ambiție.

Echipa din Sf. Gheorghe s-a întărit considerabil și a avut rezultate bune în meciurile de pregătire. 2-1 de Krasnodar, cu 3-1 de UFA și o remiză, 1-1 cu Plzen. Și Academica pare că și-a consolidat echipa, însă principalul atu este rămânerea lui Ilie Poenaru ca antrenor.

Academica nu a marcat niciodată în cele cinci vizite efectuate pe terenul lui Sepsi! Este 5-3 scorul în confruntările directe, Sepsi luând mai multe puncte decât echipa din Ilfov.

7 sfaturi care te ajută să depășești perioadele slabe la pariuri sportive (2021)

Sepsi – Clinceni – analiză

Analizând cifrele ultimelor partide din precedenta ediție, acestea sunt destul de fade. Sepsi este echipa care a marcat prim în 7 din ultimele 9 jocuri. Academica are 7 jocuri consecutive cu mai puțin de 4.5 cartonașe galbene. Nici Sepsi nu este departe, are 5 din ultimele 6 jocuri cu mai puțin de 4.5 cartonașe galbene.  Putem vedea un joc destul de sportiv, cu 2-3 goluri marcate.

Niciun cartonaș roșu în ultimele 6 întâlniri. Au fost, în schimb, 28 de cartonașe galbene, câte 14 pentru fiecare echipă. Asta arată o medie de 2.33 cartonașe galbene/meci pentru fiecare dintre cele două. O altă caracteristică este numărul de goluri redus. Doar în ultimul joc au fost marcate 3 goluri, precedentele 5 fiind de 0-2 goluri. Așadar, sub 2.5 goluri în 5 din ultimele 6 jocuri.

Presiunea este asupra echipei gazdă care are @1.60 la victorie. Academica are @5.75 să ia cele 3 puncte, însă echipa se simt excelent când nu i se acordă prea mari șanse.

Sepsi - Clinceni Superbet

Top 10 cei mai buni fotblisti in 2021

Sepsi – Clinceni – 3 pariuri de top la Superbet

0-2 goluri @1.80 la Superbet

Cele mai multe goluri marcate în repriza a doua
Minim o repriză se termină la egalitate  @3.10 la Superbet
În condițiile în care fiecare echipă va juca precaut, putem avea egalitate la pauză, fără goluri. O singură reușită în partea secundă poate asigura acest pariu ca fiind câștigător.
Egalitate la pauză sau a doua repriză se termină la egalitate IXsauIIX @1.53 la Superbet
Un pariu bun de luat pe bilete, alături de alte alegeri pentru o cotă mai mare. O repriză la egalitate este un rezultat foarte rezonabil și perfect justificat statistic.

STAI! Citeste si despre

Ponturi Wimbledon 2022 - 27.06.2022

Ponturi Wimbledon 2022 – 27.06.2022

Urmărește Ponturi Wimbledon 2022 pentru a te inspira din pariurile alese și jucate de noi. …

Biletul săptămânii - cota @15.39 la Get`s Bet

Biletul săptămânii – cota @15.39 la Get`s Bet

Biletul săptămânii are cota @15.39 și conține câteva partide pe care le găsesc interesante în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *