joi , 13 august 2020
Home / Stiri / Senatorbet Bragadiru – o nouă agenție de pariuri care te așteaptă

Senatorbet Bragadiru – o nouă agenție de pariuri care te așteaptă

Dacă ești pasionat de pariuri sportive, o nouă agenție te așteaptă să îi treci pragul, Senatorbet Bragadiru. Operatorul de pariuri se extinde, locațiile sale devenind din ce în ce mai populare. Există și suficiente motive pentru asta: atmosfera într-o agenție Senatorbet este una tinerească, care te face să te simți în largul tău. Indiferent că plasezi bilete, pariezi live, mizezi la loterii internaționale sau la produse de sală ori joci la sloturi, te simți în largul tău.

Senatorbet Bragadiru este cea mai nouă locație a operatorului, amplasată în orașul de lângă București. Adresa este Șoseaua Alexandriei numărul 259, Bragadiru, Ilfov, Romania. Are și o pagină de Facebook, care ne ține la curent cu ultimele noutăți și câștiguri.

SenatorBet Bragadiru

Ce găsim la SenatorBet Bragadiru

Agenția este amplasată central, la parterul unei case, chiar pe Șoseaua Alexandria. Este ușor vizibilă iar în față are locuri de parcare. Așa că am putut parca mașina liniștit pentru a vedea ce găsesc înăuntru.

Amenajată în alb-roșu (culorile SenatorBet), locația te atrage de la primul pas. Curată și cochetă, cu toate televizoarele funționând  pe produsele specifice:  Pariuri live, loterii internaționale, keno.

natorBet Bragadiru exterior

Pariuri sportive și pariuri live

Oferta este bogată, cotele sunt bune de jucat și ai la dispoziție un număr de pariuri peste media altor operatori. Poți face biletul notând codurile meciurilor și ale pariurilor pe foi sau îl poți face online pe site.

Binînțeles, ai la dispoziție ofertele Top Cotă, Top Extra și Top 6, care oferă cote mărite pentru anumite meciuri. Iată un exemplu semnificativ mai jos:

Top Cotă, Top Extra și Top 6 pariurile cu super-cote la SenatorBet

Oferta de pariuri (de perete și de masă) este vastă și trebuie să cauți cu atenție, mai ales dacă e vorba de un pronostic special. După ce înțelegi structura prezentării devine foarte ușor să găsești orice meci și pariul căutat.

Bilet plasat la pariuri sportive

Am făcut un bilet la pariuri și l-am plasat imediat. Eu am apelat la ajutorul site-ului, am făcut biletul, am generat codul care a fost scanat, totul durând 2 minute. Știam ce vreau sa pariez, iar cotele erau la aceeași valoare pe care o urmăream de dimineață.

Pariuri sportive SenatorBet fotbal

Bilet pus la SenatorBet Bragadiru

Un bilet inspirat, dar și norocos în aceeași măsură:

  • Nice – Lyon s-a teminat 1-2, GG-ul fiind realizat de abia în minutul 89!!
  • Thiem – Zverev a fost 3-1, dar germanul a dominat în debutul jocului
  • Craiova a învins cu 3-1 pe Gaz Metan Mediaș și am fost protejat de GG
  • Rennes – Nantes a fost un meci de infarct. Golurile victoriei au fost marcate în minutele 90+5 și 90+9!!

Loterii internaționale

Obișnuiesc să mai pun câte un bilet, două la Polonia Multi ori la Grecia Kino. La Senatorbet găsești aceste loterii care sunt printre cele mai populare. Prefer Grecia Kino datorită extragerilor care au loc din 5 în 5 minute. Astfel poți vedea foarte repede dacă ai câștigat și poți încasa din agenție.

Am pus un bilet la Grecia Kino:

Chiar dacă nu a fost câștigător și au ”ieșit” doar 2 numere, este foarte distractiv și antrenant de jucat la această loterie. Ca la orice loterie, rezultatele sunt strict aleatoare iar alegerea numerelor depinde doar de preferințele tale. Există scheme de joc care te ajută să îți crești șansele de câștig dar nu îți garantează profitul.

Spre deosebire de pariuri sportive, nu poți influența câștigurile, nu poți da cashout și nici nu poți pune pariuri contră.

Pariuri Keno

După cum știi, Keno este un pariu pe numere în cotă fixa pe evenimente virtuale. Acestea sunt redate concomitent și pot fi urmărite în toate locațiile SenatorBet în care acest pariu este disponibil. Dintr-un total de 80 de numere se extrag 20. Numerele se extrag pe rând și sunt afișate pe ecranul televizoarelor. Poți urmări fiecare extragere să vezi dacă ai câștigat. Extragerile se produc  la fiecare 4 minute și 30 de secunde.

Desfășurarea fiecarei extrageri si afisarea rezultatelor dureaza 1 minut si 30 de secunde. În intervalul urmator de timp, pe ecranul televizoarelor sunt prezentate informații utile despre posibilitatile de pariere Keno. Poți pune minim 2 și maxim 100 de lei pe bilet.

Jocul la Keno este foarte atractiv și plin de adrenalină și ai avantajul că poți pune bilete și în timp ce te joci la sloturi ori pariezi live.

Am jucat la sloturi și am câștigat

În locație la SenatorBet Bragadiru există și 3 terminale cu jocuri. Așa că nu am putut rata ocazia să imi încerc norocul. Am ales Supreme Hot, un joc cu o interfață retro și aspect clasic din seria celor cu fructe. Jocul are 27 de linii de plată și interfața clasică care te atrage foarte mult. Simbolurile plătesc foarte bine, cel mai valoros fiind șeptarul, care poate oferi până la 6000 de monede pentru o linie de 5. Mai sunt dolari (care oferă până la 4000 de monede), BAR (2000 de monede), clopoței și stele (1600 monede) și, bineînțeles, simboluri de cireșe, struguri, mere și piersici.

Eu am jucat pe 0.5 Lei începând cu 10 Lei. Am primit o combinație de șeptari care mi-a dus bugetul de joc la 50 Lei. După alte câteva trageri am mai primit combinații câștigătoare de struguri și am ajuns la 80 Lei. Am dat Payout, am încasat câștigul deja gândindu-mă pe ce îi voi cheltui.

Impresie generală:

Dacă vrei să îți petreci ceva timp într-o agenție cochetă și atrăgătoare, SenatorBet Bragadiru este locul perfect. Ai la dispoziție de la pariuri și până la sloturi, mai multe produse la care să îți încerci norocul sau priceperea.

Te distrezi, poți câștiga și te poți relaxa în același timp.

STAI! Citeste si despre

Top 5 cele mai sexy jucatoare de golf

Ce puteti citi in acest articol Golful este un sport care necesita inteligenta si indemanare. …

Masinile fotbalistilor de top

Ce puteti citi in acest articol Este cunoscut faptul salarile fotbalistilor care joaca la echipele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *