vineri , 14 august 2020
Home / Strategii Pariuri / Șansă dublă și goluri un pariu multiplu foarte competitiv (2020 – Netbet)

Șansă dublă și goluri un pariu multiplu foarte competitiv (2020 – Netbet)

Șansă dublă și goluri înseamă 1 sau x sau 2 și total goluri în meci. Dacă la rezultatul final avem doar 3 variante posibile, în cazul numărului total de goluri pot fi, de obicei, 3 sau 4 opțiuni. Asta înseamă sub/peste 1.5 goluri, sub/peste 2.5 goluri, sub/peste 3.5 goluri și sub/peste 4.5 goluri. În cazuri rare, la meciuri la care se anticipează un număr mare de goluri și sub/peste 5.5 goluri.

Dacă de gândim doar la 1 și peste 1.5 goluri deja avem câteva scenarii posibile în minte. Asta înseamă 2-0, 2-1, 3-0, 3-1, 3-2, 4-0, 4-1 ș.a.m.d. Cazuri în care gazdele se impun și se marcheză cel puțin 2 goluri. La astfel de partide, un gol marcat rapid de oaspeți face pariul să devină dificil dar nu imposibil. O diferență de 2 goluri în favoarea oaspeților ne arată că șansele noastre sunt infime. Dar acestea sunt doar scenarii pe care le facem atunci când analizăm un meci.

Sunt destule case de pariuri care ne oferă șansă dublă și goluri, chiar dacă nu este un pariu pe care să îl găsim în orice ofertă. Am ales să ne uităm împreună pe ce ne oferă Netbet în această privință. Acest operator este dintre cei care vin cu multe pariuri complexe și multe speciale la orice meci din campionatele mari.

Cum ne putem crea propriul pariu la Netbet

Șansă dublă și goluri 1.5

În cazul partidei Lille – Rennes (4 Februarie 2020) avem următoarele pariuri și cotele aferente:

Dintre pariurile Șansă dublă și goluri de mai sus, cele mai multe opțiuni se îndreaptă către:

  • 1 sau X și P 1.5 @1.57 – bun de luat pe bilete
  • 1 sau X și P 2.5 @2.45 – atractiv pentru a fi jucat simplu
  • 1 sau 2 și S 2.5 @2.15 – pariu care acoperă o supriză din partea oaspeților și poate fi jucat și în combinații
  • 1 sau X și S 3.5 @1.44 – statistic justificat, având în vedere că Rennes are sub 2.5 goluri în 10 din ultimele 12 deplasări

Add2bet și Snapbet explicate la Netbet

Șansă dublă și goluri 2.5

Iată și un meci din Serie A: Roma – Bologna (7 Februarie 2020)

Sansa dubla si goluri

  • 1 sau X și P 1.5 @1.25 – foarte mică având în vedere faptul că Roma domină jocurile cu Bologna
  • 1 sau X și P 2.5 @1.64 – cotă foarte bună de luat pe bilete. Oaspeții pot marca un gol, putem avea și GG3+
  • X sau 2 și S 4.5 @2.10 – o cotă supriză dar care nu este foarte valoroasă. Acoperă 0-0, 1-1, 2-2, 0-1, 1-2, 1-3

Practic, aici avem cele mai utilizate pariuri. Șansă dublă și sub/peste 2.5 goluri, cea mai populară piață de goluri. Avem avantajul că atunci când analizăm o partidă cu atenție, scenariile pe care le găsim sunt, cel mai adesea, potrivite pentru pariuri multiple.

Pariuri complexe: ce trebuie să știi despre ele și 5 ponturi ca să câștigi

Șansă dublă și goluri 3.5

Atât la +/- 3.5 goluri cât și la 4.5 avem tendința de a alege meciuri care par total dezechilibrate. În ansamblu, este o strategie destul de greșită. Echipa mai slabă va juca susținut iar echipa puternică se mulțumește cu 3 puncte. O victorie cu 1-0 asigură acest lucru.

Cotele la peste 3.5 goluri sunt valoroase și oferă multe oportunități. Spre deosebire de piața sub 3.5 goluri, acolo unde cotele sunt reduse și viteza cu care sunt depreciate este mare.

Scor corectSub/Peste 3.5
0-0, 1-0, 0-1, 1-1, 2-0, 0-2, 2-1, 1-2, 3-0, 0-3Sub 3.5 goluri 
3-1, 1-3, 4-0, 0-4, alte scoruriPeste 3.5 goluri

Șansă dublă și goluri 4.5

Deja, la 4.5 goluri, lucrurile devin extrem de complicate. Iată etapa din Ligue 1 – Franța, disputată pe 5 Februarie 2020:

Șansă dublă și goluri 4.5

Nu doar că nu avem peste 4.5 goluri, dar nu avem nici peste 3.5 goluri marcate. Iar la pauză a predominat 0-0. Mergem câteva zile mai în urmă, la următoarele meciuri:

Șansă dublă și goluri 4.5 Italia

Doar 2 jocuri de peste 4.5 goluri: Lazio – Spal și Paderborn – Wolfsburg (meci afectat de eliminare). În rest, rezultatele arată că limita de 3.5 goluri este suficient de sus.

Ce trebuie să avem în vedere

Un astfel de pariu multiplu este compus din cele mai populare alegeri la un meci de fotbal. Rezultat final și număr de goluri, piețele cele mai cunoscute și pe care se pariază cel mai mult. Asta presupune un anumit avantaj în privința stabilității pariuriului dar și un dezavantaj dat de marja aplicată de operator.

Atunci când analizăm extensiv un meci și luăm în calcul cât mai multe scenarii. Timpul pe care îl petrecem analizând un meci este compensat de cota pariului. Dacă tot analizăm cu atenție, ajungem la previziuni atât în privința rezultatului dar și a numărului de goluri.

Frecvența golurilor nu este liniară decât foarte rar. Două goluri marcate în prima repriză nu conduc la alte două marcate în repriza secundă. La fel de bine, 0-0 la pauză nu presupune sub 2.5 goluri. Totuși, cotele sunt mult depreciate în acest caz și este bine să urmărim partida.

Netbet ne oferă multe statistici interesante atât pre-meci cât și live. Este bine să le consultăm cu atenție, mai ales dacă pariul este consistent.

STAI! Citeste si despre

Pariuri împotriva egalului (lay the draw) - câștiguri mici cu riscuri reduse

Pariuri împotriva egalului (lay the draw) – câștiguri mici cu riscuri reduse

Pariuri împotriva egalului (lay the draw) este printre cele mai apreciate strategii de pariere. A …

Influența VAR-ului asupra pariurilor sportive (2020)

Influența VAR-ului asupra pariurilor sportive (2020)

Influența VAR-ului asupra pariurilor sportive este incontestabilă și a afectat deja tipologia pariurilor live. VAR-ul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *