miercuri , 7 octombrie 2020
Home / Stiri / Sălile de jocuri din București se vor închide!

Sălile de jocuri din București se vor închide!

Sălile de jocuri din București se vor închide!

Comitetul Municipiului București Pentru Situații de Urgență a emis Hotărârea nr. 20 prin care s-a decis ca operatorii economici licențiati în domeniul jocurilor de noroc inclusiv cazinouri, cu excepția pariurilor și loteriilor unde se eliberează bilet, să nu mai poată opera pe teritoriul Municipiului București.

Cine va plăti pentru gaura la bugetul de stat?

Chiar dacă, conform INS, în perioada 21 Septembrie -4 Octombrie, în industria jocurilor de noroc nu a existat nici un focar confirmat de COVID – 19, guvernanții noștri își dovedesc încă o dată nepriceperea și o foarte slabă abilitate managerială.

Neputință sau rea-voință?

Sălile de jocuri din București se vor închide

Direcțiile de Sănătate Publică) au admis în toate discuțiile purtate cu industria de slot machines că sălile de jocuri de noroc reprezintă cel mai scăzut risc epidemiologic din toate activitățile care se desfășoară în spații închise.

Lipsa cunoștințelor economice elementare?

„Din punct de vedere financiar, închiderea sălilor de jocuri de noroc va avea repercusiuni majore asupra bugetului de stat. În momentul în care suntem lăsați să funcționăm, sălile de jocuri generează taxe și impozite zilnice de 2 milioane de euro. Industria jocurilor de noroc asigură 45.000 de locuri de muncă și este un important plătitor de salarii, taxe și impozite, cu taxe directe și indirecte de 600 milioane euro plătite anual la bugetul de stat și un grad de colectare de peste 99%. În momentul în care sălile de jocuri sunt închise, șomajul acestor angajați reprezintă o cheltuială pentru statul român de peste 1,5 milioane de euro”, a precizat Asociația Organizatorilor de Sloturi din România.

Sălile de jocuri din București se vor închide

Există o procedură pentru așa ceva?

STAI! Citeste si despre

Top 5 cele mai sexy jucatoare de golf

Ce puteti citi in acest articol Golful este un sport care necesita inteligenta si indemanare. …

Masinile fotbalistilor de top

Ce puteti citi in acest articol Este cunoscut faptul salarile fotbalistilor care joaca la echipele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *