miercuri , 25 aprilie 2018
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / S1mona Halep – Caroline Garcia | De ce am paria pe Simona?
S1mona Halep - Caroline Garcia

S1mona Halep – Caroline Garcia | De ce am paria pe Simona?

S1mona Halep – Caroline Garcia, primul meci al reprezentantei noastre la Turneul Campioanelor de la Singapore. O partidă care stă sub semnul declarației, ”Să joc împotriva Simonei Halep… N-aş fi putut visa la un început mai bun decât să joc împotriva numărului 1 mondial. O să fie cu siguranţă un meci foarte intens”, făcute de Garcia pentru site-ul WTA. Declarație care arată că aceasta și-a dorit să joace contra Simonei, trăind cu impresia finalei câștigate la Beijing.

În finala de la Beijing, Garcia a jucat mai bine și a câștigat pe merit. Culmea, statisticile au fost de partea Simonei, care a stat mai bine la majoritatea capitolelor, dar Caroline a salvat mai multe puncte de break și s-a impus în 2 seturi, al doilea la tie-break. Totuși, Simona stă mai bine în întâlnirile directe, acolo unde conduce cu 2-1, victorii obținute la Toronto și Sydney. O singură partidă din cele 3 s-a dus în 3 seturi.

Este primul Turneu al Campioanelor cu Simona lider în clasamentul WTA, cel mai probabil, să abordeze acest turneu cu o mai mare încredere și să facă eforturi pentru a depăși faza grupelor. Atât Caroline Garcia cât și Caroline Wozniacki şi Elina Svitolina sunt adversare dificile, iar în întâlnirile directe cu cele trei, rezultatele nu sunt prea îmbucurătoare: 2-1 cu Garcia, 2-2 cu Svitolina, 2-3 cu Wozniacki. Așadar, jucătoarea noastră va trebui să abordeze fiecare partidă cu încrederea la maxim și să focalizeze victoriile obținute și punctele slabe ale adversarelor.

Halep este favorită în acest joc, având cota @1.55 la Betano, cotă care va crește imediat la @1.80 – @2.00 în funcție de cum își va face serviciul Garcia. Din acest punct de vedere, este de preferat să luați cota de @2.40, implicit victorie pentru Garcia, pe care să o vindeți dacă reușeste 2-3 ghemuri foarte bun în debutul partidei.

Un pariu foarte interesant la acest meci este cel pe numărul de ași, limita fiind la 5. Cel puțin în ultimele 2 partide, nu a fost depășită această limită și nu cred că vor fi mai mult de 5 ași la Singapore între cele două. Chiar dacă Garcia servește mai puternic, Halep stă excelent la retur, fiind o jucătoare greu de trecut la primul serviciu.

Și primul set cred că va fi unul foarte strâns, niciuna dintre cele două nu își va permite un joc neglijent și o serie break-rebreak. Important este ca S1mona să își facă primul serviciu și să stea în teren la această partidă inaungurală în grupa ei. Peste 9.5 ghemuri în primul set la cota @1.95 este un pariu bun de jucat.

În partida S1mona Halep – Caroline Garcia voi alege să pariez mai mult live în timp ce voi urmări meciul, dar am ales următoarele pariuri pe care le consider cele mai valoroase și mai bune de jucat:

S1mona Halep – Caroline Garcia ponturi:

sub 5 ași în meci @1.70 la Betano

peste 9.5 ghemuri în primul set @1.95 la Betano

 

Sursa foto: wtatennis.com

STAI! Citeste si despre

Halep – Wozniacki la Turneul Campioaelor din Singapore

Halep-Wozniacki, partidă care se va desfășura pe 24 Oct 2017, Simona fiind mai bine cotată …

S1mona Halep

S1mona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore

S1mona Halep a urcat pe locul 1 WTA, după victoria cu Jelena Ostapenko din semifinalele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *