marți , 25 februarie 2020
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / S Williams – S Halep în finala turneului feminin de la Wimbledon 2019
S Williams - S Halep

S Williams – S Halep în finala turneului feminin de la Wimbledon 2019

S Williams – S Halep se anunță o partidă plină de scântei. Americanca are un istoric foarte favorabil și un ascendent puternic contra jucătoarei noastre. De fapt, Simona a câștigat o singură dată contra Serenei și a pierdut de 9 ori. Totuși, americanca este schimbată față de jucătoarea care domina lumea tenisului. În prezent, aceasta a devenit un personaj gras și grotesc cu tot felul de ieșiri nepotrivite. Nu putem spune că a ajuns în finală datorită norocului, dar nu reprezintă mare lucru pentru tenisul feminin actual.

S Williams – S Halep în finala turneului feminin de la Wimbledon 2019

„Va fi un meci foarte tare cu Simona Halep. Serena Williams și-a ridicat foarte mult nivelul în ultima perioadă. Ambele joacă din ce în ce mai bine. Va fi însă complet diferit în finală. De ce? Halep nu va mai dicta punctele sâmbătă. Dacă Serena servește bine, va fi foarte greu. Cred că Serena va ataca foarte mult serviciul secund al Simonei”, a spus legendarul Mats Wilander potrivit Mediafax.

“Aici o să fie cel mai greu meci. Lovește puternic Serena, ăsta este singurul lucru. Simona are prima șansă. Are încredere cum a spus și ea. Și cu Serena are prima șansă. Serena e obosită, e puțin cam grasă, după mine”, a spus Ilie Năstase în cadrul emisiunii “Așii Tenisului”.

S Williams – S Halep Ponturi și Pariuri Live

Primul set îi aparține Simonei, româca joacă mai bine. Mizăm pe ea și pe faptul că Serena se mișcă foarte greu în teren.

Încrederea în Halep este destul de mare, șansele ei să cucerească primul turneu la Wimbledon devin din ce în ce mai mari.

Emană încredere, este stăpănă pe ea și își adjudecă primul set.

Verificăm pariurile puse și vedem dacă este cazul să contrăm. Serena se poate remonta în al doilea set chiar dacă nu o ajută fizicul prea mult. Este prea grasă, se mișcă prea greu. Faptul că a ajuns în finală arată cât de slab au jucat adversarele ei, nu cât de bun e jocul ei.

Simona Halep face break în al doilea set și își continuă jocul excelent. Nu este cazul să punen pariuri contră nici să dăm cashout la Netbet.

5 opțiuni de joc responsabil la Netbet

STAI! Citeste si despre

Predicții Serie A 23 - 24 Noiembrie 2019

Predicții Serie A 23 – 24 Noiembrie 2019

Predicții Serie A 23 – 24 Noiembrie 2019 pe care le propunem pentru acest sfârșit …

Biletul săptămânii 18 - 23 Noiembrie 2019 - cota totală @2.98

Biletul săptămânii 18 – 23 Noiembrie 2019 – cota totală @2.98

Biletul săptămânii 18 – 23 Noiembrie 2019 are cota totală @2.98 și ponturi din fotbal. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *