joi , 28 ianuarie 2021
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / România – Norvegia (15 Noiembrie 2020) între statistici și 3 pariuri bune de pus

România – Norvegia (15 Noiembrie 2020) între statistici și 3 pariuri bune de pus

România – Norvegia (15 Noiembrie 2020) e programat pe 15 octombrie pe Național Arena de la ora 21:45, se va disputa fără spectatori. Cel puțin teoretic, pentru că practic, echipa Norvegiei a amânat venire la București din cauza recomandărilor clare din partea Direcției Norvegiene pentru Sănătate.

Dintre cei prezenţi la echipa naţională, şase jucători au fost exceptaţi de la testare. Fecesebiştii Cristea, Man, Tănase și Crețu, plus Alex Băluţă şi Cristian Ganea au avut COVID-19 şi timp de 90 de zile nu mai sunt verificaţi. Este o decizie a UEFA legată de cei care au trecut peste virus. Practic, jucătorii noștri sunt pregătiți și apți de joc.

Miza partidei este importantă, calificarea României fiind posibilă doar printr-o conjunctură extrem de favorabilă. Asta înseamnă că depindem și de celelalte rezultate dar trebuie să câștigăm cele 2 meciuri rămase de disputat. Jocul Naționalei a fost jalnic în ultimele partide oficiale dar vom lăsa statisticile să își spună cuvântul. Dacă va apărea o anumită determinare, un rezultat bun este posibil. Adică un rezultat de egalitate, accidental o victorie la 1 gol diferență. Posibilități și probabilități.

România – Norvegia (15 Noiembrie 2020) – statistici și previziuni

Practic, la acest meci orice 1X mai mare decât @1.80 este valoros. Chiar dacă un egal înseamnă ratarea calificării, posibilitățile echipei noastre sunt limitate. Iar Norvegia are un lot mult mai valoros, rezultate recente foarte bune și este favorită clară. Poate mai clară decât o cotează casele de pariuri.

@2.30 este cota Norvegiei la victorie la Betfair Exchange, cotă la care ar fi bine să ne raportăm. România are @3.40, implicit devine valoroasă o cotă mai mare de @4.00 la victoria tricolorilor.

Ultimele întâlniri directe au fost partide de peste 1.5 goluri. În 2 din ultimele 3 a fost GG. Tot în 2 din ultimele 3 au fost marcate peste 2.5 goluri. Partida din tur arată cât a progresat Norvegia și cât a slăbit România.

Betfair: totul despre cea mai tare bursă de pariuri din lume

Betfair: totul despre cea mai tare bursă de pariuri din lume

România – Norvegia (15 Noiembrie 2020) – 3 pariuri bune de pus

Există riscul ca partida să nu se joace! Într-o perioadă marcată de pandemie, fiecare țară a luat măsuri proprii pentru protecția cetățenilor săi. Iar dacă nu se va desfășura meciul, pariurile noastre vor primi cota @1.00. Nu avem de pierdut mare lucru.

România – Norvegia peste 2.5 goluri @1.99 la Betfair Exchange

România este nevoită să joace ofensiv și să marcheze. Norvegia are un atac fenomenal și poate marca în fața oricărei echipe. Foarte posibil să fie un joc de 3-5 goluri, la fel de bine cum putem avea 1X.

Peste 1.5 goluri în prima repriză  @3.00 la Betfair Exchange

Un pariu pretabil la tranding. Este greu de crezut că cele două echipe se vor hazarda să marcheze timpuriu. Totuși, un gol marcat în prima repriză este foarte probabil. Pe fondul unor atacuri susținute și a unei ofensive puternice, se pot marca 2 – 3 goluri în prima parte. În ultima confruntare dintre cel două echipe, Norvegia a intrat cu 2-0 la pauză.

Peste 3.5 cornere România @1.66 la Stanleybet

În ultimele 6 jocuri, media cornerelor obținute de România este ușor mai mare de 4. Echipa ar trebui să încerce să pună presiune și să obțină cât mai multe faze fixe. Poate apărea un gol din astfel de situații, mai ușor decât din acțiune.

STAI! Citeste si despre

Bundesliga se reia pe 16 Mai 2020 – Meciuri, analize, ponturi și pariuri

Bundesliga se reia pe 16 Mai 2020, fiind primul dintre campionatele mari care reia jocurile. …

Ponturi tenis de masă 30 Aprilie 2020

Ponturi tenis de masă 30 Aprilie 2020

Ponturi tenis de masă 30 Aprilie 2020, pe care le propunem din turneel importante aflate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *