joi , 12 septembrie 2019
Home / Articole populare / Roland Garros 2019: Pariuri, ponturi, statistici, informații și sfaturi

Roland Garros 2019: Pariuri, ponturi, statistici, informații și sfaturi

Roland Garros 2019 se anunță un turneu foarte dificil și ciudat. Atât la bărbați cât și la femei, există doi (uă) jucători/jucătoare care au monopolizat primele poziții. Între aceștia și restul sportivilor,

Cotele de mai jos sunt la Netbet, casă de pariuri care are un live excelent la turneele de tenis iar oferta este cuprinzătoare. Peste 44, 45 de piețe la fiecare meci, găsim orice pariu ne-ar interesa.

Roland Garros 2019: Pariuri, ponturi, statistici, informații și sfaturi

Favoriți pe tabloul masculin ATP

Marele favorit pe tabloul bărbaților este Rafael Nadal @1.90, cota spaniolului fiind mai mică decât @2.00. Remarcabil, în condițiile în care nu avut un sezon extraordinar și a fost afectat de diverse accidentări. S-a mobilizat însă la Roma unde a câștigat Foro Italico pentru a 9-a oară.

Novak Djokovic are cota @3.50 iar aceasta pare destul de valoroasă pentru o investiție. Ca favorit secund, sârbul  este o amenițare pentru spaniol și are o revanșă de luat după ultima lor întâlnire.

Cei doi, efectiv au blocat primele poziții, următorii jucători fiind la mare distanță:

  • Domini Thiem @8.00, care joacă foarte solid pe zgură în ultima perioadă
  • Stefanos Tsitsipas @19, jucător bine adaptat, cu servă puternică și deplasare excelentă în teren
  • Roger Federer @23.00, elevețianul putând să câștige chiar în fața ”lupilor tineri”
  • Alexander Zverev @29.00, căruia nu îî acordăm șanse reale, ba chiar se prezintă ca un jucător împotriva căruia trebuie pariat

Roland Garros 2019: Pariuri, ponturi, statistici, informații și sfaturi

Favorite pe tabloul feminin WTA

Oarecum mai echilibrate cotele favoritelor însă dispersia lor arată faptul că principalele favorite sunt de valori egale. Și aici, avem 2 mari favorite și restul contracandidatelor.

Simona Halep este favorita nr. 1 la cota @5.00, o cotă aflată în scădere ușoară. În ciuda faptului că Halep nu a impresionat în acest sezon de zgură, jucătoarea noastră a avut un joc solid fără probleme de ordin tehnic. Pe partea de suport și încredere, se remarcă faptul că este fără un antrenor real care să o motiveze.

Kiki Bertens @8.50 este a doua favorită, însă aprecierea caselor de pariuri poate fi deformată. „Pliskova și Bertens au o șansă mare!” a declarat Simona despre adversarele sale.

Pliskova, Kvitova și Osaka sunt cotate la @15.00, însă oricare își poate scădea cota prin evoluția din primele meciuri. Serena Williams rămâne o necunoscută, dorința de a juca a americancei fiind prea puțin cuoscută. Nu pare nici pregătită să câștige un Grand Slam din senin, însă este Serena, cea mai valoroasă jucătoare a ultimilor ani.

Roland Garros 2019: Pariuri, ponturi, statistici, informații și sfaturi

Roland Garros 2019 la pariuri sportive

Roland Garros 2019 a debutat pe tablourile principale, cel mai important turneu pe zgură al anului fiind atracția următoarelor zile. De obicei, turneele de Grand Slam ne oferă multe oportunități, multe pariuri valoroase și partide de neuitat.

Ca pariori, important este să nu omitem faptul că, fiind turneu de Grand Slam, la masculin se joacă cel mai bun din 5 seturi. Este important, mai ales atunci când analizăm un meci, pregătirea fizică și rezistența pe zgură fiind extrem de importante.

Avantaje sunt și atunci când pariem live, pentru că putem găsi valoare chiar și atunci când favoritul câștigă primul set. Zgura avantajează jucătorii care se mișcă foarte bine în teren și care știu să varieze jocul dar care pot finaliza raliurile de pe fundul terenului.

Roland Garros 2019: Pariuri, ponturi, statistici, informații și sfaturi

STAI! Citeste si despre

Add2bet și Snapbet explicate la Netbet

Add2bet și Snapbet sunt două opțiuni de pariere care devin din ce în ce mai …

Super câștig de 174,406.4 lei la o loterie europeană (Stanleybet)

Cu toții ne încercăm norocul la unele loterii, mai ales când nu găsim foarte multe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *