sâmbătă , 24 iulie 2021
Home / Articole populare / Revolut la pariuri sportive online – merită să îl folosești?
Revolut la pariuri sportive online - merită să îl folosești?

Revolut la pariuri sportive online – merită să îl folosești?

Revolut este considerat un mod mai bun ca să-ți gestionezi banii. Revolut nu e o bancă clasică, deși îți emite un card, îți oferă o aplicație de administrare a banilor și, cumva, îți oferă un cont de economii. Este o bancă virtuală care oferă avantajele unei bănci clasice dar comisioane mai mici sau inexistente. Pe scurt, când vine vorba de Revolut, te poți gândi la cea mai bună aplicație financiară a momentului. Poți plăti la cumăpărături, poți plăti online, poți retrage de la orice bancomat (chiar fără comision într-o limită), poți timite bani prietenilor sau primi de la ei, poți investi în criptomonezi.

Ai avantajele că îți poți gestiona banii cum vrei. Poți inclusiv să economisești. Dacă pleci din țară, îți este de un real ajutor iar rata de conversie este excelentă. Poți deschide și gestiona conturi în 28 de monede, poți trimite sau primi bani local și internațional, fără cursuri de schimb defavorabile. Eviți comisioanele ascunse și cursurile de schimb dezavantajoase pe care le întâlnești la băncile clasice.

Descarci aplicația și îți faci cont de Revolut

Ca să-ți deschizi un cont îți iei aplicația, care-i pe Android și iPhone, îți faci contul – cu număr de telefon și parolă – și adaugi cel puțin 50 de lei în cont (e o sumă minimă impusă de aplicație). Apoi, soliciți cardul fizic (unul sau mai multe). Poți folosi și un card virtual, doar că nu poți plăti cu telefonul încă. Îți este util doar prin faptul că este de unică folosință.

„În România și în această regiune din Europa este un apetit foarte mare pentru cash, dar în același timp la polul opus oamenii încep să se direcționeze foarte mult și către activele digitale”, a spus Marius Mora, CEO LDV Bank. Asta arată faptul că obișnuința de a lucra cu cash este mare dar unii încep să se gândească și la viitor. Pentru cei care pariază online, a opera cu bani și noțiuni virtuale este ceva obișnuit.

Ca parior, poate că ai întâlnit și folosit portofele virtuale precum Skrill (fost Moneybookers), Neteller sau Paysafecard. Toate au avantajele lor însă comisioanele sunt uriașe. La casele de pariuri, în general, poți depune folosind portofele virtuale însă nu benficiezi de toate avantajele. Din contră, o astfel de depunere presupune o altă procedură de validare a contului și ți se pot solicita multe documente suplimentare.

Ai card Revolut, poți depune și retrage la casele de pariuri

În Marea Britanie, Revolut nu este acceptat la majoritatea operatorilor de jocuri de noroc. United Kingdom Gambling Comission (UKGC) a motivat prin faptul că  “22%  din cei care pariază online folosind un card de credit au probleme cu jocurile – și chiar un procent mai mare este expus la risc”.

În România poți depune și retrage la/de la casele de pariuri folosind card Revolut (Mastercard sau Visa). Nu am avut niciodată probleme cu retragerile, chiar dacă timpul de așteptare este mai ridicat. Din ce cauză? Cu Revolut ești proprietarul valorii banilor tăi. Iar o retragere de la o agenție online este procesată către contul de Revolut. Din acest moment tu primești banii în contul tău în 24 de ore. Am întâlnit și cazuri în care retragerile au fost procesate mai rapid, însă diferența persistă. Durata medie de procesare a unei retrageri cu Revolut este de 3 zile lucrătoare, puțin diferită față de cardurile bancare.

Toate casele de pariuri online și cazinourile din România acceptă plăți cu Revolut. Fiind o asimilare clară cu cardul de debit sau de credit, poți utiliza această metodă cu încredere. Unibet și Vlad Cazino sunt operatorii din România care afișează distinct sigla Revolut pe pagina lor de depunere, la fel și Netbet.

Opțiune sau alternativă de plăți?

Revolut este alternativa care înlocuiește cardul de credit sau debit oferit de către bănci. Ai toate avantajele unui card obișnuit dar comisioane mai mici și o flexibilitate mult mai mare. În plus, ai acces la ofertele de bun venit disponibile la operatorii din România, ceea ce nu se aplică la Skrill sau Neteller. Ai și opțiuni de money-management, poți să ții evidența cheltuielilor sau să investești în criptomonedă.

Când dorești să faci schimb valutar sau să călătorești în altă țară, Revolut permite schimbul valutar instant, fără comisioane și la cele mai bune cursuri. Principalul avantaj al cardului Revolut este cursul de schimb, care este mai bun decât la orice bancă sau orice schimb valutar.

Peste 1,3 milioane de români au încredere în Revolut şi folosesc serviciile oferite pentru a-şi gestiona mai bine banii. De curând, Revolut a lansat operaţiunile bancare în România, informându-i pe clienţii care aleg să folosească Revolut Bank că vor beneficia de protecţie pentru depozite.

STAI! Citeste si despre

serviciile ING pentru jocuri de noroc

De ce să renunți la serviciile ING pentru jocuri de noroc

ING este un grup bancar din Olanda prezent la nivel mondial, cu peste 60 milioane clienți individuali, …

Simbolurile pariurilor și explicațiile lor - reprezentări, înțelesuri ca la dicționar (Partea I)

Simbolurile pariurilor și explicațiile lor. De ce 0-2/3+ în loc de sub/peste 2.5 goluri? (Partea I)

Când am scris acest articol ne-am gândit la începători, la cei care vor să joace …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *