duminică , 15 septembrie 2019
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Real Betis – Espanyol Barcelona, 3 ponturi statistice, 2 pariuri și analiza partidei
Betis - Espanyol

Real Betis – Espanyol Barcelona, 3 ponturi statistice, 2 pariuri și analiza partidei

Real Betis – Espanyol Barcelona se desfășoară pe 29 Aprilie 2019, începând cu ora 22. Ușor favorită Betis la casele de pariuri, însă rezultatele directe infirmă acest lucru. Cert este că va fi un joc disputat și care merită atenția ta. Citește în continuare să vezi care sunt motivele dar și ce pariuri au valoare la acest joc.

Real Betis a câștigat doar un meci din ultimele 7, ceea ce pun o presiune uriașă pe Quique Setien. Antrenorul pare depășit și nu găsește soluții practice pentru îmbunătățirea jocului. Asta pe fondul întregului lot apt de joc, ceea ce arată că problemele țin de management.

Real Betis – Espanyol Barcelona 3 ponturi statistice

Singura victorie pe teren propriu a celor de la Espanyol, în ultimele meciuri, a fost cu Villareal. Chiar dacă echipa nu a avut rezultate prea bune, Valencia, Getafe sau Barcelona nu au fost adversari prea facili.

Astfel, Real Betis a ajuns pe locul 10 cu 43 de puncte și fără speranțe europene. Au 39 de goluri marcate și 49 primite, un -10 la adevăr. Pe teren propriu, stau și mai rău, doar 22 de goluri marcate și 24 primite.

Espanyol, aflată pe locul 13, are același număr de puncte 43. Este o echipă slabă în deplasare, însă a obținut o victorie în ultimele 3 jocuri afară. Cu 27 de goluri primite în deplasări, merită să pariezi împotriva barcelonezilor. 1 sau x și peste 2.5 goluri @2.00 la Netbet este un pariu valoros aici.

Dacă ar fi să analizăm ofensiva și defensiva celor două, comparativ ajungem la PsF X sau chiar X final. Pe de altă parte, Betis joacă pe teren propriu, echipa ar trebui să câștige minim o repriză. @1.50 este cota la Netbet pentru Betis să câștige oricare dintre reprize și pare foarte justificată.

X pauză un pariu de cota @2.00 – Când și în ce campionate să pariezi pe X pauză (2019)

Au fost peste 2.5 goluri marcate în ultimele 5 meciuri ale celor de la Betis. Cum ambele echipe stau mai bine pe partea ofensivă decât pe cea defensivă, @1.76 peste 2.5 goluri pare un pariu de luat imediat.

Real Betis – Espanyol Barcelona 2 pariuri la care m-am oprit

1 sau x și peste 2.5 goluri @2.00 la Netbet

Un pariu complex care cuprinde chiar pariuri :). Chiar și așa, m-am oprit asupra acestui pariu și datorită unor motive statistice:

  • în ultimele 3 din 4 întâlniri directe s-au marcat peste 2.5 goluri
  • tot în ultimele 3 din 4 întâlniri directe au marcat ambele echipe
  • 3-1, 1-1, 1-3, 3-0 sunt scorurile înregistrate în ultimele confruntări directe

Espanyol a primit gol în ultimele 10 jocuri din La Liga. Va primi și la Sevilla în confruntarea cu Betis. Real Betis a marcat cel puțin de 2 ri în ultimele 3 meciuri.

Netbet: Totul despre o casă de pariuri de TOP

2-1, 3-1, 4-1 @3.30 (Netbet)

Un pariu compus din  scoruri corecte, toate fiind plauzibile pentru acest joc. Dacă pleci de la GG și accepți faptul că se va juca ofensiv.

STAI! Citeste si despre

Ce pariem pe FCSB în sezonul 2019 - 2020 (Liga 1)

Ce pariem pe FCSB în sezonul 2019 – 2020 (Liga 1)

Ce pariem pe FCSB, ce pariem pe una dintre cele mai puternice formații românești? Echipa …

S Williams - S Halep

S Williams – S Halep în finala turneului feminin de la Wimbledon 2019

S Williams – S Halep se anunță o partidă plină de scântei. Americanca are un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *