miercuri , 28 iulie 2021
Home / Articole populare / Promoțiile lunii Decembrie – Calendarul ofertelor de Sărbători (2020)

Promoțiile lunii Decembrie – Calendarul ofertelor de Sărbători (2020)

Calendarul ofertelor de Sărbători (2020) – Promoțiile lunii Decembrie reprezintă un punct de atracție pentru mulți pariori. De-a lungul anilor, am observat că în luna Decembrie casele de pariuri fac eforturi să ne ofere cât mai multe elemente de distracție. Fie că e vorba de freebet-uri, runde gratuite, concursuri, premii supriză sau diverse alte oferte, este un festival al jocului.

Cea mai importantă este distracția, iar în această lună avem posibilitate să încercăm, să ne bucurăm și să câștigăm la pariuri. Pentru unii operatori este deja o tradiție, alții sunt la început, însă am remarcat tendința către Calendarul ofertelor de Sărbători. Adică, în fiecare zi ne putem aștepta la o surpriză. Fiecare zi din Decembrie poate să ne aducă un câștig neașteptat sau un cadou nou.

Mândru și norocos că lucrez în industria de jocuri de noroc

Calendarul ofertelor de Sărbători (2020)

Superbet – Supercalendarul de Crăciun

Promoția “SuperCalendarul de Crăciun” va începe marți, 1 decembrie 2020 la ora 00:01 CET și se va încheia joi, 24 decembrie 2020 la ora 23:59 CET.

Pe parcursul promoției va fi dezvaluită zilnic o nouă ofertă care va fi valabilă doar în ziua respectivă, între orele 00:00 – 23:59.

Calendarul ofertelor de Sărbători (2020)
Calendarul ofertelor de Sărbători (2020) – Superbet

Unibet – Calendarul festiv 2020

O furtună de cadouri și premii în această lună. Tot ce trebuie să aci, este să te loghezi în cont și să mergi pe ziua în care suntem. Fiecare zi are pregătită o surpriză de care poți beneficia rapid.

Iar Unibet nu face rabat la premii! Încearcă și vei vedea.

Calendarul ofertelor de Sărbători (2020) – Unibet

Betano – Calendarul de Crăciun

Un alt calendar clasic, cu premii în fiecare zi. Operatorul a pregătit suprize în fiecare zi, vizibile chiar fără să te loghezi în cont. Iar acestea pot fi la oricare sețiune din site. Nu doar la pariuri sau la cazino, dar și la virtuale sau Vegas. Chiar a furat puțin startul, această casă de pariuri oferind prima supriză pe 29 Noiembrie 2020.

Calendarul ofertelor de Sărbători (2020) – Betano

Maxbet – MaxCrăciun

Are o secțiune specială dedicată Crăciunului. Nu este un calendar propriu zis, ci o tragere la sorți. Aici trebuie doar să joci și acumulezi tichete care participă la o tragere la sorți. La fiecare 100 RON jucați din bani reali, la sloturile și jocurile de masă din secțiunea Cazino, primești 1 tichet. La fiecare 500 RON jucați din bani reali, în secțiunea Live Cazino, primești 1 tichet.

Maxbet - MaxCrăciun
Calendarul ofertelor de Sărbători (2020) – Maxbet

STAI! Citeste si despre

Hot Hand la pariuri - prejudecata mâinii fierbinți

Hot Hand la pariuri – prejudecata mâinii fierbinți

Hot Hand la pariuri – prejudecata mâinii fierbinți – apare atunci când te simți în …

Simbolurile pariurilor și explicațiile lor. FR, SD, I&II, CMR, COR, PsF (Partea a II-a)

RF, SD, I&II, CMR, COR, PsF pot părea prescurtări ciudate și fără niciun înteles pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *