sâmbătă , 20 iunie 2020
Home / Articole populare / Premiile Oscar 2019 – Cele mai sigure pariuri și mai valoroase pariuri?

Premiile Oscar 2019 – Cele mai sigure pariuri și mai valoroase pariuri?

Premiile Oscar 2019 pot fi piața pe care să găsești valoare în baza informațiilor. Spre deosebire de pariurile sportive, avem la dispoziție mult mai multe informații și cu un grad ridicat de credibilitate.

La fotbal, de exemplu, cunoaștem forma celor două echipe. Jucătorii accidentați, rezultatele anterioare, știri sau zvonuri legate de jucători, date care ne ajută să estimăm probabilitatea cotelor. Bineînțeles, este vorba de șansele de reușită ale pariurilor noastre.

În ciuda tuturor datelor pe care le avem la dispoziție, de multe ori rezultatul nu este cel dorit. Spre deosebire de sport, la Premiile Oscar câștigătorii sunt cunoscuți înainte de a fi anunțați. Dar asta înseamnă că găsim și valoare în pariurile pe Premiile Oscar 2019?

Cea de a 91-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film va avea loc în 24 februarie 2019 la Teatrul Dolby din Hollywood, Los Angeles. Vor fi decernate premii pentru 24 de categorii. Site-ul oficial al evenimentului este foarte interesant și merită să îl consulți: Oscars.org.

De ce pariurile la Premiile Oscar 2019 sunt diferite de cele sportive?

Pariurile la Premiile Oscar diferă de piețele sportive prin faptul că rezultatele se bazează pe informații predeterminate. Alegătorii depun voturile cu mult înainte de prezentarea premiilor reale (care are loc pe data de 24 februarie). Piețele au fost deschise de îndată ce pe 22 ianuarie și, deși rămân deschise până la ceremonia de decernare a premiilor, voturile decizionale se dau cu aproape o săptămână înainte de eveniment.

Câștigătorii Oscarurilor (cunoscute și sub numele de Premiile Academiei) sunt cunoscuți înainte de a fi anunțați, iar acest fapt poate crea confuzie. Mai ales când vine vorba de pariuri.

Pariuri live la Baumbet: Ofertă, opțiuni, cote și sfaturi de pariere

Pariorii au o lună să analizeze concurenții, să adune cât mai multe informații posibil și să studieze modelele din trecut. Toate acestea vor contribui la găsirea celor mai bune pariuri.

Poate fi și o cursă împotriva pieței, deoarece pariorii de pe tot globul urmăresc aceleași informații iar cotele sunt puternic influențate și de volumele financiare.

Astfel, devine un joc fascinant de-a șoarecele și pisica, cu un profit potențial disponibil jucătorilor dar numai dacă mizează la momentul potrivit. Întrebarea atunci este cum câștigi la acest joc și cum ai certitudinea celor mai bune informații?

Cum să găsești valoare în cotele la Premiile Oscar 2019

Iată cum au variat cotele la Premiile Oscar 2018:

Cine are cea mai bună rată a predicțiilor

Există multe informații pe care le poți utiliza pentru a restrânge căutările. Ceremoniile de premiere din partea altor organizații reprezintă un indicator considerat de cea mai bună calitate.

Globurile de Aur, Premiile Criticilor și Screen Guild (SAG) s-au dovedit a fi organizațiile cu cele mai bune predicții. Cu 18 din cele 24 de alegeri corecte, Premiile Criticilor au o mare acuratețe atunci când prezic câștigătorul celui mai bun regizor la Oscaruri.

Cumulativ, cele trei organizații prezic cu exactitate câștigătorii în peste 70% din cazuri, în timp ce Globurile și Criticii tind să prezică  premiul Best Picture în peste 60% din cazuri. Merită remarcat faptul că SAG este cu mult mai puțin precisă cu cea mai bună imagine, deoarece acordă prioritate aspectelor mai puțin tehnice ale filmării.

Criticii sunt deosebit de pricepuți la alegerea celui mai bun regizor. 18 dintre cei 24 de nominalizați câștigă Oscarul (o rată de 75%). În mod evident, un pariu nu ar trebui să fie făcut doar pe baza acestor informații, dar sunt indicatori foarte puternici.

Premiile Criticilor au fost anunțate pe data de 14 ianuarie,  cel mai bun actor Christian Bale iar Glenn Close și Lady Gaga în luptă pentru cea mai bună actriță.

BAUMBET: nu juca la această casă de pariuri în 2018 până nu citeşti aici

Câștigătorii Globurilor de Aur au fost anunțați pe 6 ianuarie, cu Rami Malek și Glenn Close câștigători (acestea fiind cele mai favorabile în ceea ce privește cotele Oscar). Bohemian Rhapsody a fost premiat cu cel mai bun film.

Cele mai recente premii, găzduite de Screen Actors Guild, au fost pe 27 ianuarie cu Rami Malek (Cel mai bun actor de sex masculin) și Gelnn (Cea mai bună actriță), câștigând din nou, iar Black Panther câștigă la secțiunea Cea mai bună imagine.

STAI! Citeste si despre

Cum să pariezi pe DOTA2, unul dintre cele mai populare jocuri video

Cum să pariezi pe DOTA2? Este simplu sau dificil? Cât este de cunoscut? Unde poți …

Top 10 cei mai bine platiti jucatori de baschet din NBA

Desi actualmente ducem lipsa de competitii sportive in marea majoritate a tarilor din lume si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *