duminică , 27 decembrie 2020
Home / Articole populare / Premier League VR la Baumbet – la ce meciuri ne putem distra pariind
Premier League VR la Baumbet - la ce meciuri ne putem distra pariind

Premier League VR la Baumbet – la ce meciuri ne putem distra pariind

Premier League VR la Baumbet este o secțiune pe care o găsești în categoria Virtual Sports. Chiar dacă te-ai obișnuit cu Virtual Sports, cu fotbalul virtual din Premier League are ceva aparte. Nu doar că este vorba despre cel mai important și mai valoros campionat din lume, dar calitatea jocului este întotdeauna la înălțime. Chiar și când vine vorba de fotbal virtual.

Poate că nu ai o partidă reală, poate că nu ai toate tipurile de pariuri pe care le găsești în EPL dar ai parte de distracție. Până la urmă, un joc virtual îți oferă adrenalină și emoții într-un timp mai scurt iar rezultatul îl afli imediat. De aici și marele avantaj al fotbalului virtual. Un meci durează 3 minute și conține câteva faze, deci nu este nevoie să aștepti 45 sau 90 de minute pentru un pariu câștigător.

Iar Premier League VR la Baumbet este foarte interesantă, mai ales dacă te gândești că majoritatea echipelor sunt prezentate cu numele reale. Există și mici excepții, dar îți vei da seama foarte repede că și acelea sunt echipele pe care le cunoști.

Sistem de 2 pariuri simple – o strategie viabilă explicată

Grafica și sunetul sunt la înălțime. Fazele de joc sunt spectaculoase și merită să urmărești jocurile pe care pariezi. În plus, după ceva timp și mai multe partide urmărite, vei realiza că unele faze sunt repetitive și poți intui ușor finalitatea.

Premier League VR la Baumbet
Premier League VR la Baumbet

Premier League VR la Baumbet

Este foarte interesant și important faptul că ai acces la niște statistici remarcabile. Desigur, acestea au la bază partidele și rezultatele virtuale dar te ajută dacă vrei să pariezi statistic. Mai mult decât atât, poți aplica orice strategie cunoscută de pariere într-un timp record.

De exemplu, dacă vrei să aplici criteriul Kelly sau șirul D`Alembert o poți face rapid. Nu ai nevoie să aștepți săptămâni pentru desfășurarea mai multor etape. Asta contează mult dacă ești un parior organizat și cauți informații despre meciurile pe care mizezi.

5 idei legate de money-management la pariuri sportive

Premier League VR la Baumbet
Premier League VR la Baumbet

Înainte de a paria, poți studia rezultatele fiecărei echipe. Forma, numărul de goluri, poziția în clasament, așteptările și scorurile realizate.

Pariurile pe sporturi virtuale și pariurile pe sporturi reale

Cea mai evidentă diferență între fotbalul virtual și real este că unul este real și altul este o simulare – acesta este un fapt cert. Cu toate acestea, alți factori, precum accesul ușor, abilitatea necesară pentru a paria și timpul de joc sunt aspecte care pot varia considerabil.

Unul dintre avantajele principale ale pariurilor virtuale este sunt accesibile și este ușor să pariezi. Nu este necesară cunoașterea echipelor, forma curentă, informații despre manageri sau accidentări. Pur și simplu alegi pariul, mizezi și aștepți câteva minute după rezultat.

Aspectul analitic al sportului este eliminat. Acest lucru poate fi bun pentru începători și pentru cei care nu vor să petreacă timp studiind și analizând partidele. La fel și pentru cei care sunt atrași de fotbal și de loterie în acelaști timp.

Cele mai comune greșeli pe care le fac pariorii și cum să le eviți

STAI! Citeste si despre

Cine va câștiga în București și cât putem câștiga noi de pe urma alegerilor locale

Cine va câștiga în București și cât putem câștiga noi de pe urma alegerilor locale

Cine va câștiga în București Primăria pare o întrebare la care casele de pariuri știu …

Asaltul pariurilor multiple și uriașa tentație a cotelor foarte mari

Asaltul pariurilor multiple și uriașa tentație a cotelor foarte mari

Asaltul pariurilor multiple asupra noastră este un fapt pe care îl observăm la mai toate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *