marți , 25 februarie 2020
Home / Stiri / Premier League – analize, statistici și ponturi după 8 etape
Premier League - analize

Premier League – analize, statistici și ponturi după 8 etape

Premier League – analize, statistici și ponturi după 8 etape în cel mai important campionat de fotbal din lume. Cel mai urmărit, cel mai apreciat și cel mai bogat. Echipele din EPL sunt angrenate cu succes atât în Champions League cât și în Europa League iar la intern avem un nou duel între Manchester City și Liverpool. Cele două par echipele cu cel mai solid joc și cu determinarea necesară să lupte la toate trofeel puse în joc. Bineînteles că pimează titlul și trofeul Champions League, dar să nu uităm că am avut o finală britanică în sezonul trecut din UEFA League.

Liverpool a început fenomenal și în acest sezon. 8 victorii în 8 partide, 24 de puncte, prima poziție în clasament. Mai mult decât atât, cormoranii au câștigat ultimele 17 meciuri jucate. Rivala Manchester City, a câștigat 19 din ultimele 22 de jocuri. Rivalitatea dintre cele două este la cotă maximă și în acest sezon. Ambele echipe sunt implicate în competițiile interne dar și în Champions League. Va prima titlul în Premier League și trofeul Champions League, fără a face speculații în ce ordine.

Limitările modelului expected goals (xG) și apariția neprevăzutului la pariuri (2019)

Premier League – analize, statistici și ponturi după 8 etape

Arsenal este pe locul 3 cu 4 victorii, 3 egaluri și o înfrângere. Este echipa cu cele mai puține înfrângeri după Liverpool, are 13 goluri marcate și 11 primite. Nu sunt neapărat cifre prea încurajatoare pentru tunari, dar campionatul este foarte lung.

Leicester este pe locul 4 cu 14 puncte. O apărare solidă care a primit doar 7 goluri, un joc foarte compact, o echipă care merită atenția noastră. Un gol marcat în deplasare, peste 1.5 goluri, gol marcat în prima repriză – pariuri bune de jucat pe Leicester.

Pe 5 este Chelsea care se dovedește una dintre cele mai ofensive echipe. Are 18 goluri marcate fiind depășită doar de Liverpool și Manchester City. Are și 14 goluri încasate, apărarea fiind cea mai slabă în top 10. Albaștrii au o medie de 2.3 goluri marcate/meci și o acuratețe a paselor de 82.9%. Chelsea este fără înfrângere în 24 din ultimele 26 de partide disputate în toate competițiile.

Cristal Palace în top 6 EPL

Surprinzător, pe 6 este Cristal Palace. 8 goluri marcate și tot atâte primite. 4 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri. Chiar dacă are o poziție bună, cifrele nu sunt chiar încurajatoare, posesie 45.7%,  goluri marcate/meci 1, acuratețea paselor 76.9%.

Manchester United este pe 12 cu doar 2 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri. Statisticile echipei sunt mai bune decât locul ocupat în clasament. Foarte probabil ca diavolii roșii să înceapă să adune puncte într-un ritm mai rapid și să regăsim echipa în top6.

Premier League – analize și cele mai bune pariuri

Tammy Abraham (Chelsea) și Kun Aguero (City) au fiecare câte 8 goluri marcate. Kevin de Bruyne (City) are cele mai multe pase decisive, 8, iar Andrew Robertson (Liverpool) are cele mai multe pase, 598.

Cel mai inspirat portar se dovedește Rui Pedro dos Santos de la Wolwes care are 3 meciuri fără gol primit.

Urmărind EPL, iată câteva pariuri bune de jucat la următoarele partide (și în funcție de analizele fiecărei partide):

  • PsF X în meciurile celor de la Wolverhampton. Echipa nici nu înscrie, nici nu primește gol prea des și pare a avea o predilecție pentru egal
  • City să domine orice altă echipă la capitolul posesie
  • Arsenal peste 3.5 cartonașe galbene/meci
  • Norwich PsF X, dar fiind faptul că echipa aflată pe 19 nu a înregistrat încă un egal în acest sezon. Este și echipa cu cea mai slabă defensivă din EPL împotriva căreia putem juca 2 goluri marcate
  • Watford victorie, atunci când echipa joacă pe teren propriu. Este singura echipă care nu a obținut nicio victorie în 8 etape
Titlul în Premier League pare a fi accesibil doar pentru Liverpool și Manchester City

STAI! Citeste si despre

Stiati ca… cea mai scumpa masina din lume ar fi fost cumparata de Cristiano Ronaldo?

Starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo si-ar fi cumparat cea mai scumpa masina din lume, Bugatti …

Senatorbet Bragadiru – o nouă agenție de pariuri care te așteaptă

Dacă ești pasionat de pariuri sportive, o nouă agenție te așteaptă să îi treci pragul, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *